Chocobo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 γιατί αναφέρει το 4k σαν παράγοντα για τον οποίο ¨παίρνει καιφάλι¨ ? Και η Hero 4 τραβάει 4k.
Chocobo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 To iphone τραβάει 720p στα 240fps και η κάμερα των 500 ευρώ τραβάει μόνο 480p??? fail! Ένας απο τα καλύτερα σημεία του iphone 6 είναι η κάμερα.Δεν είναι όμως και τα δύο στην ίδια τιμή.450 με 700-800.Επίσης πέρνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο για συγκεκριμένη δουλειά,Τέλος προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ πάνω απο 60fps,πόσο μάλλον 120,240 κλπ.και κάνω παρκουρ όπου οι κινήσεις είναι αρκετά γρήγορες.Επίσης απο το iphone θέλει πολύ περισσότερο edit για να βγει καλό το slow motion.Αν δεις τα φορουμ google είναι γεμάτα με άτομα που ρωτάνε πως γίνεται το slow motion γιατί περιμένουν άψογο slow motion κατευθείαν απο τη συσκευή.
lazlo1992 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 δυνατό. και γουστάρω τα κρύσταλλα zeis. αλλα για 4κ editing θα πρέπει να προχωρήσω και σε αναβάθμιση υπολογιστή...σαν το osX τπτ τελικά οσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ.
StigmaX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Η στροφή στις action cam έχει γίνει. Σε μια action cam βλέπεις πολλά περισσότερα από την ανάλυση και τα fps, και σε αυτά τα υπόλοιπα η Sony είναι μακράν μπροστά από τις gopro, σε όλες τις κατηγορίες.
buffos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για όνομα του θεού τι διαβάζω..... α) Τα πολλά fps χρειάζονται γιατί μιλάμε για action cam. Αν θέλεις slow motion θέλεις πολλα fps. Αν μιλάμε για μηχανοκίνητο αθλητισμό, για πτώσεις κλπ κλπ... θέλεις πολλά fps. Το ότι εσύ δεν χρειάστηκες πολλά fps είναι γιατί δεν χρειάζεσαι action cam. β) Η gopro έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημα. Δεν έχει ενσωματωμένο gps. Για κάποιον που το θέλει για διαδρομές με μηχανή, και να κάνει μετά βίντεο που να φάινεται (συγχρονισμένα) το στίγμα του, η ταχύτητα του κλπ κλπ στο βίντεο... είναι απλά no buy γ) Η sony έχει εξαιρετικό σταθεροποιητή. Εξαιρετικό. Και επειδή μια action cam χρειάζεται σταθεροποίηση για να είναι το βίντεο χρήσιμο (εκτος αν action είναι για κάποιους βόλτα με τον σκύλο) στο κομμάτι αυτό είναι από πάνω. δ) Προσωπικά το 4Κ μου είναι αδιάφορο. Ούτε το μέσο για αποθήκευση πολλών ωρών έχουμε ακόμη, ούτε έχουμε μέσα για προβολή 4Κ. Το σημαντικό αυτή την στιγμή για μια action cam είναι τα fps. Αν μπορούσε να έχει 1000+fps στα 720p θα ήταν τέλεια (και νομίζω σε λίγα χρόνια θα συμβεί αυτό) 1
shamanpk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Aν την φτιάξει στο μέγεθος mini θα τα σπάει
lostresam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ο αλλος συγκρινει τη καμερα του iphone με gopro κ sony.. ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!! Και πληροφοριακα στα 240fps η ποιοτητα ειναι χαλια για 720p..για 480p ισως
>>Morpheus>> Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τι λέει ... τι λέει! Πέρα από αυτό που είπε ο ShevaGR, η καμερούλα τα σπάει, θέλω μια, σκέφτομαι να πάρω action camera για το αμάξι. Λέτε να έχει βάση; 4Κ Action Camera για το αμαξι ;; Η οδηγας οπως στο GTA ή γιναμε Ρωσια ...!!
windows phone fan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 GoPro σιγουρα. Δεν αλλαζω με τιποτα γνωμη. Και αυτο το λεω για τι εκτος απο ολα τα χαρακτηριστικα, η εταιρεία ασχολητε μονο με καμερες και εχει φτιαξει μια μεγαλη γκαμα απο mounts για να κουμποσεις την καμερα στο καφαλι σου, στο σκυλο, στο ποδηλατο, στη σανίδα, στο κρανος και αλλα.Επισης εχει φτιαξει εφαρμογη για κινητο, προγραμμα επεξεργασιας βιντεο και drone.
Berserk_GR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 50 λεπτά αυτονομίας ;;; Ας την κρατήσουν να την χαίρονται.
Dr.Richard Axel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για όνομα του θεού τι διαβάζω..... δ) Προσωπικά το 4Κ μου είναι αδιάφορο. Ούτε το μέσο για αποθήκευση πολλών ωρών έχουμε ακόμη, ούτε έχουμε μέσα για προβολή 4Κ. Το σημαντικό αυτή την στιγμή για μια action cam είναι τα fps. Αν μπορούσε να έχει 1000+fps στα 720p θα ήταν τέλεια (και νομίζω σε λίγα χρόνια θα συμβεί αυτό) Δεν σε βλέπω και πολύ σχετικό...δες μια ωραία "κοντρίτσα" με το προηγούμενο μοντέλο που από ότι βλέπω καταρρίπτει αυτά που λες.
ShevaGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 το σχόλιο σου είναι κλεμμένο απο ολα τα υπόλοιπα τρολλ.. Τι είναι τρολλ;;;;.... Εγώ αυτό που βλέπω λέω....
nasos25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι λέει ... τι λέει! Πέρα από αυτό που είπε ο ShevaGR, η καμερούλα τα σπάει, θέλω μια, σκέφτομαι να πάρω action camera για το αμάξι. Λέτε να έχει βάση; υπαρχει μεγαλη γκαμα απο αμαξι που ζητας,ποδηλατο,μηχανακι μεχρι και σε σκυλο εχει βγει και δεν κανω πλακα
nasos25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 To iphone τραβάει 720p στα 240fps και η κάμερα των 500 ευρώ τραβάει μόνο 480p??? fail! που κολλανε αυτες οι ασχετες συγκρισεις μεταξυ iphone και action cam ποτε δε καταλαβα..
21century Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Προονομιακή τιμή αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα