Προς το περιεχόμενο

Asus ROG HD 7970 Matrix Platinum artifacts στα games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κάρτα που αναφέρεις είναι ακριβώς η ίδια με την δικιά μου. Αν ανεβάσω το power limit στην δικιά μου; Δεν θα λειτουργήσει αυτό; Εννοώ, γιατί να λειτουργήσει στην 280 και όχι στην 7970; Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου και τον χρόνο σου!

Οχι ακριβως,διοτι στην 280x εχει θεμα με unstable o.c. Εσυ εχεις θεμα με θερμοκρασιες

Δημοσ.

Στειλε την για RMA,ζητα απο το καταστημα πιστωτικο υπολοιπο,βρες μια καρτα γραφικων απο φιλο σου για να μην μεινεις χωρις πισι και κανε υπομονη 1-2 μηνες....μολις ξεμπερδεψεις αγορασε μια καινουρια nvidia για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Οσο το αφηνεις κ ψαχνεσαι με παπαρολυσεις ειναι εις βαρος σου.....   :)

Δημοσ.

Υπάρχει και η άλλη λύση,αρκεί να υπάρχει ρευστό >

Αγορά νέας κάρτας.Βρίσκεις άνετα μεταχειρισμένη R9 290@220~250 ευρώ με υπόλοιπο εγγύησης.

Κάνεις RMA την Matrix.Λογικά θα σου στείλουν κάποια R280 ή 280Χ σάν αντικατάσταση.

Πουλάς την RMA'd κάρτα όταν με το καλό έρθει.

Θα έχεις κάνει αναβάθμιση με ελάχιστη ζημιά.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, έκανα μερικά monitorings και μετά από 3-4 ώρες gaming (assassins creed unity very high με κάποια από τα στοιχεία στα ultra high, 40-50 fps) η GPU temperature δεν πάει πάνω από 62 και η VDDC power temperature (από ότι διάβασα αυτή είναι η θερμοκρασία της vram) δεν πάει πάνω από 71 σύμφωνα με το gpu tweak. Απόψεις πάνω σε αυτό; Normal τιμές ή υψηλές;

ps Δεν είχα artifacts με αυτές τις θερμοκρασίες

Δημοσ.

Η κάρτα έχει εγγύηση, το πρόβλημα είναι ότι είναι αγορασμένη από Γερμανία. Μιλάμε δηλαδή ότι θα μείνω χωρίς pc για μήνες...

Oχι φιλέ εγώ μιλησα με shapphire ήμουν κάτοχος της r9 280x toxic και είχα το ίδιο πρόβλημα με απλα ΕΛΤΑ κανει γύρο στης 8 10 μερες και περιπου κάνα 5 ήμερο αυτοι

..δλδ στήλες πρωτα ενα email κάνε ενα ticket και μετα στελνεις την κάρτα σου και δεν στν πολυ κοιταν απλα στν αλλαζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...