@topos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτη την στιγμη εχω: TV Plasma FHD 50' nad c320 κατι παλια ηχεια kenwood(130watt,90db,12"woofer,mid κ tweeter) και σκεφτομαι να αναστησω ενα παλιο netbook με atom n455 H κυρια χρηση θα ειναι για αναπαραγωγη ηχου->mp3-πιθανοτατα να ασχοληθω και με flac-,ιντερνετικοι σταθμοι,ραδιο(εχω ενα usb για tv/ραδιο), κατεβαστηρι και εαν την παλευει hd ταινιες(fhd ουτε για πλακα σωστα?) Αναρωτιεμαι εαν 1)Θα επρεπε να του περασω καποια διανομη linux η να αφησω τα 7αρια που εχει τωρα 2)Αξιζει τον κοπο να αγορασω καποια εξωτερικη καρτα ηχου (η κατι τετοιο) 3)Τα ηχεια που εχω θεωρουντε παντελως μαπα,ας πουμε εαν επερνα ενα πακετακι eltax και χρησιμοποιουσα μονο τα μπροστινα θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα? 4)-Παρολο που η φωτο δεν ειναι απο τα δικα μου ηχεια,ο κεντρικος κωνος τον woofer σαν να εχει "ρουφηχτει" προς τα μεσα-δεν ειναι σαν ημισφαιριο οπως θα επρεπε- εχω απωλειες?Μπορω να τον επαναφερω καπως? Σορρυ για το μακροσκελεστατο ποστ και σας ευχαριστω εκ των πρωτερων για τις απαντησεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 1 Αν παει καλα οχι. Με τα 7 θα εισαι πιο συμβατός με πολλα πράγματα. 2. Θα παίζει καλύτερα σίγουρα, αλλα δοκίμασε το δικο σου και βλεπεις... 3. Μάπα δεν τα λες. Εχουν μεγάλες μονάδες και λογικά θα εχεις εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το θεμα ποιοτητας ειναι αλλο κομματι και δεν θα το πάρεις ουτε με τα eltax. 4. Οχι δεν θα εχεις θεμα ειναι το καπακι για το πηνιο. Ειναι καπάκι οχι παθητικο μερος του ηχειου. Επιμένω δοκίμασε το πρωτα και μετα ποσταρε εντυπωσεις, παράπονα, απαιτησεις κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ψαχνοντας στο νετ μπας και εχει καταφερει κανεις να παιξει fhd απο netbook (με καποιο κλοκαρισμα η αλλη μοντα) επεσα στη γνωστη λυση mpc+coreavc που και παλι δεν ειναι αξιοπιστη.. ΑΛΛΑ βρηκα και αυτο->Anadtech και ειδα πως αυτες οι καρτουλες(BCM970012+BCM970015) βρισκοντε στο 15ευρω πλεων στο ebay. Εχει κανεις περισσοτερη γνωση πανω στο θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα