crazy_gamer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να αγοράσω μια κάρτα ήχου. Δεν χρησιμοποιώ το pc μου επαγγελματικά και αναρωτιώμουν αν θα υπάρχει διαφορά μεταξύ του ήχου της μητρικής και της κάρτας ήχου.<br><br>Sent from my iPhone using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 οχι..κρατα τα λεφτα σου και πιες 10 μπυρες 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχαχα οκ ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia
spyder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις σχετικά καλά ηχεία και ενισχυτή για μουσική αξίζει, αν όχι δεν χρειάζεται.
discoboyminimal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις σχετικά καλά ηχεία και ενισχυτή για μουσική αξίζει, αν όχι δεν χρειάζεται. δωσε μια ενδεικτικη τιμη , αλλα και μαρκα-μοντελο ηχειων , που πιστευεις οτι θα χρειαζοταν καρτα ηχου. αν δεν θελεις να κανεις δουλεις με DAW (Digital audio workstation) , δεν χρειαζεται να αναβαθμισεις την καρτα ηχου σου. σημερα ολες οι onboard 2.1 5.1 7.1 , optical(digital) αλλα και analog. κανουν τελεια την δουλεια τους μεχρι και σε συστηματα εκατονταδων ευρω. τωρα αν εχεις δωσει 500 - 1000 ευρω για ηχεια (η κ ενισχυτες) δεν νομιζω να postαρες σε forum για να σου πουν αν αξιζει να παρεις καρτα ηχου.. αν ειχες το μικροβιο , ισως εκανες ερωτηση για το πια ν αγορασεις..
crazy_gamer21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εννοείται ότι δεν έχω ξοδόψει 1000+ ευρώ σε ηχεία και ενισχυτές. Απλά ρωτάω αν θα δω διαφορά σε πράγματα τύπου youtube και gaming και όχι workstation, και ειδικά μουσικής. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα