theo93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνεχίζοντας από Site: εδώ ποστ 66 για να μην χαλάω το τοπικ με τα νέα συστήματα . Λοιπόν ο δισκος κολλάει ακόμα και όταν δημιουργω εναν καινούργιο φάκελο στο disk manager φαίνεται Site: ετσι , Έχει συνδεθεί με σατα και το ιδιο καλώδιο τροφοδοσίας με τον ssd .Ο σκοπός μου ηταν να εχω τον ssd για το λειτουργικό και κανα πρόγραμμα και τον σκληρό για παιχνίδια και αρχεια γενικότερα .Ο σκληρός ειναι ένας wd caviar blue 1 tb. Έτρεξα το crystal disk info και μου έβγαλε το Site: εξης συμβαίνει κάτι με τον δίσκο ή δεν εχω κανει εγω κατι σωστά ? Ετρεξα και το hd sentinel Site: 1 Site: 2 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από theo93
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ο δίσκος έχει χαλάσει, αν έχει εγγύηση τον πας πίσω αν όχι αγοράζεις καινούργιο.
theo93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) αρα ελαττωματικο κομμάτι, χθες το έστησα σημερα περασα τα win , την τυχη μου μεσα ... παιζει να εχω κανει εγω κανα λαθος στην συνδεσμολογια ή στην εγκατασταση ? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από theo93
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα