Xorxhs! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Παρατηρώ στις αγγελίες ότι υπάρχουν κλειδιά για windows 8.1pro, office 2013 pro σε καλές τιμές. Υπάρχει περίπτωση να είναι απάτη? Γενικά μπορείτε να ππροτείνετεαι eshops, για να τα αγοράσω? Ευχαριστώ/.
ΝΙΚΟΣ 253 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου απάτη ξεαπάτη δέν ξέρω ,αλλα να διαθεσω 100καιευρω για ενα λειτουργικο το θεωρω πιο μεγάλη απάτη. Εγω προσωπικα ολως τυχαιως πήρα απο ενα παιδί ακριβως αυτα που ζητάς εσύ,τα εχω αρκετο καιρο,μαλιστα ετυχε να κανω και φορμάτ και δουλευουν άψογα. Δεν μπορει να σε εγγυηθεί κανείς την γνησιότητα τους,πρεπει να βασιστεις στον λόγο του πωλητή.
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 κοίταξε, πολλοί πουλάνε λογισμικό που παίρνουν δωρεάν λόγω σχολής.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να είναι απάτη? Απατη πιθανοτατα οχι (θα λειτουργει το κλειδι), το οποιο ομως δεν σημαινει πως ειναι και νομιμο για το λογο που ανεφερε ο Kostas93.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα