Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Πήρα ένα μικρό φορητό υπολογιστή Sony VAIO PCG-4V1M, δεν είναι γρήγορος στις λειτουργίες του αλλά κάνει τη δουλειά του. Έχω πρόβλημα με το wireless όμως. Στις πλείστες συνδέσεις που δοκίμασα μέχρι τώρα, παρόλο που η σύνδεση ήταν άψογη και το router μόλις λίγα μέτρα μακριά, μου έβγαζε την προειδοποίηση με το κίτρινο τριγωνάκι "No internet access". Κάνοντας troubleshooting μου λέει ότι τα windows μου δεν μπορεί να λάβει πληροφορίες από το router.

Χρησιμοποιώ Windows 7 Starter με 1GB RAM και 32-bit λειτουργικό σύστημα. Για ίντερνετ,  Atheros AR9285 Wireless Network Adapter. Έχω κατεβάσει το DriversUpdate και εγκαταστήσει όλους τους τελευταίους drivers αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα; Είναι δικό μου πρόβλημα ή απλά τόσες είναι οι δυνατότητες του υπολογιστή; Με μια κάρτα ίντερνετ θα πιάνει καλύτερο wireless; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δοκίμασε ν' αλλάξεις κανάλι στο 1 η 6 η 11 να δεις που είναι ποιο σταθερή η σύνδεση με το ρουτερ, απεγκατέστησε και εγκατέστησε το Atheros AR9285 Wireless Network Adapter με τους τελευταίους drivers, κανε επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι με το ρούτερ νομίζω. Σε κάποια wi-fi μπαίνει κανονικά ενώ σε άλλα παρόλο που δείχνει άψογη σύνδεση, μου βγάζει την προειδοποίηση, άρα λογικά θα έχει να κάνει με τη χαμηλή λήψη δεδομένων ίντερνετ του υπολογιστή!

Μήπως να άλλαζα κάρτα δικτύου;

Δημοσ.

Λοιπόν, εγκατέστησα τον καινούργιο driver χειροκίνητα όπως μου είπες και ήδη βλέπω διαφορά στην ταχύτητα. Νόμιζα ότι το DriversUpdate αναβάθμισε όλους τους drivers αυτόματα αλλά έκανα λάθος. Ελπίζω τώρα να λύθηκε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα...το λαπτοπ (HP pavilionn g6) δεν βρισκει ασυρματα δικτυα και οταν βρισκει το δικο μου δν εχει καλο σημα αν κ ειναι πολυ κοντα στο ρουτερ η μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ασυρματο δικτυο. εμπαινε μια χαρα ασυρματα οταν πηγα να μου φτιαξουν το μεντεσε που κραταει τν οθονη μολις τ πηρα πισω και εκλεινα τν οθονη γινοταν κανονικα η αδρανοποιηση μολις τ ανοιγα εκανε αυτοματα επανεκινηση. το πηγα πισω σ αυτον μου ειπε εκανε κατι ρυθμισεις και ειναι κομπλε. και τωρα εχει αυτο το προβλημα με το wifi...τ παιζει να ειναι?

Δημοσ.

Στην αναζήτηση (όταν πατήσεις start) γράψε Device Manager.

Θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι με τα drivers που έχεις εγκατεστημένα.

Στο πεδίο Network Adapters, δεξί κλικ στον κάθε driver και Update.

Δημοσ.

και παλι δεν αλλαξε κατι..δεν μπορω να καταλαβω τ εχει γινει..δεν μονο οτι δειχνει μιωμενο τ σημα απο το δικο μου ρουτερ αλλα δεν βρισκει και άλλα εκτος του δικου μου

Δημοσ.

μαλλον κατι τετοιο θα εκανε ο τσοπανης...οταν μου εφτιαξε την οθονη μολις κατεβαζα το καπακι και εμπαινε σε αδρανοποιηση τ λαπτοπ μολις ξανα σηκωνα τ καπακι εκανε επανεκινηση μονος του..το πηγα πισω του το ειπα δεν παραδεχοταν τπτ οτι εφταιγε σε κατι και μου εκανε κατι ρυθμισεις απ οτι μου ειπε και μετα εμφανισε αυτο τ προβλημα με το ιντερνετ...τ να πω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...