Giovanni S. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Αποφασισα να αφησω προσωρινα το ios για τον λογο που θα καταλαβετε λιγο πιο κατω.Σκεφτομαι να πουλησω το 5s και να αγορασω κατι αλλο με μπατζετ την πωληση+100e.αυτα που με ενδιαφερουν ειναι 1.οσο πιο καλη μπαταρια γινεται(σκοπια) 2.οσο πιο ανετη οθονη για καμια σειρα να περναει η ωρα(σκοπια) 3.καλη καμερα και να μην εχει κολληματα.Απο το λιγο που κοιταξα πηγαινω προς g3,z3(αν και πιο ακριβο)και δεν ενδιαφερομαι για note.εχετε κατι αλλο να προτεινετε?ισχυει αυτο που διαβασα σε ξενα σαιτ οτι η διαρκεια της μπαταριας του g3 με του 5s δεν εχει μεγαλη διαφορα?αξιζουν τα παραπανω χρηματα του z3?
GianniSM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Αποφασισα να αφησω προσωρινα το ios για τον λογο που θα καταλαβετε λιγο πιο κατω.Σκεφτομαι να πουλησω το 5s και να αγορασω κατι αλλο με μπατζετ την πωληση+100e.αυτα που με ενδιαφερουν ειναι 1.οσο πιο καλη μπαταρια γινεται(σκοπια) 2.οσο πιο ανετη οθονη για καμια σειρα να περναει η ωρα(σκοπια) 3.καλη καμερα και να μην εχει κολληματα.Απο το λιγο που κοιταξα πηγαινω προς g3,z3(αν και πιο ακριβο)και δεν ενδιαφερομαι για note.εχετε κατι αλλο να προτεινετε?ισχυει αυτο που διαβασα σε ξενα σαιτ οτι η διαρκεια της μπαταριας του g3 με του 5s δεν εχει μεγαλη διαφορα?αξιζουν τα παραπανω χρηματα του z3? Η μπαταρία του G3 είναι στα επίπεδα του S5, καλύτερη του HTC M8, αλλά το Ζ3 το ξεπερνάει πολύ. Το θέμα είναι πως μπορείς να έχεις ένα power bank ή μια 2η μπαταρία αφού είναι αποσπώμενη. Νομίζω πως δεν είναι σοβαρό θέμα. Τώρα για οθόνη το G3 είναι κατά πολύ καλύτερο, σε ίδιο μέγεθος συσκευής έχεις περισσότερες ίντζες. Η κάμερα επίσης πολύ καλύτερη στο σκοτάδι λόγω διπλού flash θερμού/ψυχρού και laser focus. To Z3 κερδίζει στον στερεοφωνικό ήχο, αλλά το ηχείο του G3 είναι και ποιοτικό και δυνατό. Η επιλογή δική σου
Giovanni S. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Να σε διορθωσω.Σε σχεση με το iphone 5s ηθελα να μαθω οχι το s5. Αν ειναι αισθητη η διαφορα ή πανω κατω στα ιδια επιπεδα..Η καμερα του g3 ειναι οντως τοσο καλη?ειχα την εντυπωση οτι δεν συγκρινοταν με το z3 και θυμαμαι οτι του g2 ηταν πολυυυ μετρια.
shooterg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το g3 εχει απο τις καλυτερες καμερες αυτη τη στιγμη. Δεν συγκρινεται με το ζ3
GianniSM Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να σε διορθωσω.Σε σχεση με το iphone 5s ηθελα να μαθω οχι το s5. Αν ειναι αισθητη η διαφορα ή πανω κατω στα ιδια επιπεδα..Η καμερα του g3 ειναι οντως τοσο καλη?ειχα την εντυπωση οτι δεν συγκρινοταν με το z3 και θυμαμαι οτι του g2 ηταν πολυυυ μετρια. Το 5S έχει άθλια μπαταρία τι να συγκρίνω;
Giovanni S. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ απλά θέλω οπωσδήποτε το επόμενο κινητό που θα πάρω να έχει καλύτερη μπαταρία απο το 5s και μου έκανε εντύπωση που σ ενα από τα γνωστά sites σε μια σύγκριση διάρκειας μπαταριών το είχε ισάξιο αν όχι απο κάτω του...Σ αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, σωστά;;
GianniSM Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ απλά θέλω οπωσδήποτε το επόμενο κινητό που θα πάρω να έχει καλύτερη μπαταρία απο το 5s και μου έκανε εντύπωση που σ ενα από τα γνωστά sites σε μια σύγκριση διάρκειας μπαταριών το είχε ισάξιο αν όχι απο κάτω του...Σ αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, σωστά;; Αυτές οι σελίδες έκαναν την σύγκρισι προ Lollipop. Με την αναβάθμιση είδα κάπου 20% καλύτερη μπαταρία, που μου βγάζει πια την μέρα με βαριά χρήση.
Giovanni S. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Έγινε,για εκεί είμαι τότε.ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα