Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι παιχτηκε με το λαπτοπ της αδερφης μου
χθες γυρναω κατα τις 2.30 και ειπα να βαλω ενα game που παιζω τελευταια afk να βαραει
το game το ειχα στον εξωτερικο της δοκιμαζω σε ενα usb slot δεν επαιξε το εκανα λιγο πανω-κατω δεξια-αριστερα
μεχρι που δοκιμασα αλλο usb slot που ομως ενω πηρε ρευμα δεν το αναγνωρισε ποτε...
κανω restart και μενει καγκελο να μην δειχνει τιποτα

εβαλα μια παλια οθονη crt με το vga καλωδιο και δεν νιωθει ουτε αυτη

πως μπορω να το φτιαξω?? η οθονη ειναι αλλαγμενη 1.5 χρονου

Δημοσ.

τωρα δοκιμασα και στην οθονη του desktop μου και δεν κανει τιποτα αρα απο οθονη ειμαστε κομπλε

reballing τι ειναι?

Δημοσ.

Φίλε μου το reballing είναι επισκευή με ημερομηνία λήξης.

Θα σου στοιχίσει 80 με 100 ευρώ και πρέπει ο άνθρωπος που θα στο κάνει να είναι γνώστης με τα κατάλληλα εργαλεία.

Αν δε μπορείς να ανταπεξέλθεις σε καινούρια αγορά τότε πήγαινε σε reballing αλλά να ξέρεις πως οι 6 μήνες αντοχής είναι μια αισιόδοξη πρόβλεψη.

Δημοσ.

Φίλε μου το reballing είναι επισκευή με ημερομηνία λήξης.

Θα σου στοιχίσει 80 με 100 ευρώ και πρέπει ο άνθρωπος που θα στο κάνει να είναι γνώστης με τα κατάλληλα εργαλεία.

Αν δε μπορείς να ανταπεξέλθεις σε καινούρια αγορά τότε πήγαινε σε reballing αλλά να ξέρεις πως οι 6 μήνες αντοχής είναι μια αισιόδοξη πρόβλεψη.

ΛΑΘΟΣ.

Μήπως μπερδεύεις το reballing με το reflow?

To reballing είναι η καλύτερη δυνατή επισκευή.

https://www.youtube.com/watch?v=XgfryLHhIgk

Δημοσ.

Φίλε μου μήπως κάνεις επισκευές reballing και παρεξηγιέσαι?

Όπως και να το κάνουμε μια ήδη αποκολλημένη gpu όσο καλό reball και να της κάνεις δεν φτάνει σε επίπεδο καινούριου.

Το ξέρω το έχω δει σε πράξη, το έχω δει και σε βάθος χρόνου. Πάνω απο 6 μήνες reball δεν έχω δει να κρατάει.

Για reflow δε το συζητάμε είναι πρόχειρο μπάλωμα.

To reball κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε τον κόπο ούτε το χρήμα, μόνο σε ιδιάιτερες περιπτώσεις. Για καθημερινής χρήσης λαπτοπ αν η gpu σου αποκολλήθηκε πάρτο απόφαση και πήγαινε σε άλλη αγορά ή άλλη μητρική (καινούρια κάποια ευκαιρία απο ebay ίσως;;)

Δημοσ.

Το κακό με το γραπτό λόγο στα φόρουμ είναι πως δε μπορείς να μεταδόσεις το ύφος,

δε σου επιτέθηκα και δε θα κάνουμε την απορία του παιδιού για το λαπτοπ του χώρο αντιπαράθεσης.

Ας λέει ότι θέλει η wikipedia, στη πράξη τι γίνεται είναι το θέμα. Και έτσι χάριν συζήτησης googlαρε reball εγγύηση να δούμε τι προσφέρουν οι τεχνικοί που το εφαρμόζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...