glix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα,Εχω το εξης προβλημα, ειχα τα 7 , και εβαλα τα λινουξ ωστε να δω εαν γινεται να παιζω το CsGo αλλα δεν λεει και πολλα .Οποτε θελω να ξαναπαω στα 7, το θεμα ειναι οτι κανω bootable flashaki με το προγραμμα του λινουξ αλλα οταν διαλεγω να βοοταρει απ το φλασακι στο ΒΙΟΣ δεν μου κανει τιποτα και μπαινει ξανα στα λινουξ...χρειαζεται να κανω καποια κατι αλλο ? σε λιγο θα δοκιμασω να βαλω αλλη εκδοση των 7 απο αλλο φλασακι μηπως υπαρχει προβλημα με το παλιο , αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως εβαλα τα λινουξ χθες και τωρα δεν με αφηνει ξανα πισω.
SpirosLouis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Με ποίο πρόγραμμα συγκεκριμένα έφτιαξες το φλασάκι; Τα windows να φανταστώ του θείου... Μετά το bios post δοκίμασε να πατάς στο πληκρολόγιο σου κάποια κουμπιά μήπως και βγάζει το μήνυμα press any key to boot from cd και δεν το προλαβαίνεις. Επιπλέον laptop ή κανονικό pc έχεις;
glix Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τα λινουξ εχουν δικο τους προγραμμα για να περασεις το αρχειο ISO μεσα...δεξι κλικ στην εικονα και make a bootable usb disk.Δεν πιστευω να ειναι το 2ο , αλλα θα το κανω .Κανονικο εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα