Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

enthusiasts με non enthusiast τσέπες...

αν κοιτάξει πάντως κάποιος στο skroutz τα μοντέλα της Dell, είναι ΤΙΓΚΑ στους U series CPUs...

για να πάρεις M πρέπει να σκάσεις 1000ρικο και πάνω, ειδικά αν θες full hd monitor...

για QM, εκεί πονάει πολύ...

• Like 1
Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος προφανώς πιο έξυπνος απο εμένα σε τι θα χρησιμεύσει σε κάποιον ένα laptop με ανάλυση 4Κ!....(οτι να ναι!!! σε πωλήσεις να βρισκόμαστε..)

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος προφανώς πιο έξυπνος απο εμένα σε τι θα χρησιμεύσει σε κάποιον ένα laptop με ανάλυση 4Κ!....(οτι να ναι!!! σε πωλήσεις να βρισκόμαστε..)

1) επεξεργασία φωτογραφίας/βίντεο/σχεδιασμός για επαγγελματιες που είναι σε κίνηση συνεχώς

2) προγραμματισμός όπου μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει περισσότερες γραμμές κώδικα στην οθόνη

ήδη βρήκα 2. δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Δημοσ.

2) προγραμματισμός όπου μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει περισσότερες γραμμές κώδικα στην οθόνη

ήδη βρήκα 2. δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Για περισσοτερες γραμμες κωδικα στην οθονη η μεγαλυτερη αναλυση πρεπει να συνοδευεται με μεγαλυτερες ιντσες οθονη.

Μη νομιζεις οτι σε μια οθονη 5" με αναλυση 3,840 x 2,160 θα εχεις περισσοτερες γραμμες κωδικα απο οτι σε μια 23" 1920x1080. Ισως να γινεται απλα θα ειναι μικροσκοπικο το κειμενο και θα χρειαζεσαι μεγενθυτικο φακο.

Δημοσ.

υψηλή ευκρίνεια σε μια συσκευή που είναι εξ'ορισμού περιορισμένη σε λίγες ίντσες ενώ ταυτόχρονα προορίζεται για εργασία, δλδ πρώτα από όλα και κύρια: ανάγνωση κειμένου

ας μου εξηγήσει κι εμένα κάποιος γιατί όλοι ρωτάνε επιδεικτικά σε τι χρειάζεται το 4k σε φορητούς, σε tablet, οθόνες κοκ, τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι μεγαλύτερη ανάλυση και πιο κοντινή στην έντυπη, είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Στο να έχει το σηματάκι 4K στο πλάϊ.

Κατα τα άλλα μόνο στους απίστευτους αετομάτηδες με μάτια ίσαμε 50 φορές καλύτερα από το ανθρώπινο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...