Προς το περιεχόμενο

Tablet με δυνατοτητες κλησεων

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα την βοήθεια σας για την αγορά
tablet Να κανει και κλησεις απαραιτητα εως 250ε και μονο απο ελλαδα εχω δει αυτα 

Samsung Galaxy Tab 3 Τ311 8.0 - Tablet 8" Asus Fonepad 8 FE380CXG-1A007A - Tablet 8" 3G Dual Sim TAB HUAWEI MEDIA PAD T1 8.0 3G

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε μου μια χαρη ρε μαν όμως, να χρησιμοποιείς bluetooth ακουστικό σε παρακαλώ, ειδα εναν τυπα με 8" ταμπλετ να μιλάει στο "τηλέφωνο" προχτές στον δρομο :wacko:

θα σου πρότεινα να πας να τα δεις απο κοντα ολα παντος

ανεμεσα σε αυτα που λες ψηφίζω το asus

κυριως για το οτι τρεχει kitkat και τα αλλα δυο 4.1-4.2

Επεξ/σία από hackerW32

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστο για την απαντηση φιλε μου και εγω μαλλον προς το asus  θα παω απλα το θελω για το δευτερο αριθμο 2 σε 1 συσκευες και εννοειτε δεν θα μιλαω με το tablet  στο αυτι xa xa

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Εμένα θα είδες  :-D

Σε 8άρι που να κάνει κλήσεις το FE380 ψηφίζω κ εγώ, ως κάτοχος Fonepad 7. (+) Έχει μικρά περιθώρια και οι διαστάσεις του βγαίνουν ίδιες με παλιότερου 7ιντσου (120x214mm). Πολύ καλός CPU με PowerVR γραφικά. Ωραίο UI χωρίς bloatware. (-) Λίγο βαρύ για να το κρατάς στο χέρι για πολύ ώρα και λίγο φαρδύ για να το κρατάς με το ένα χέρι. Οθόνη λίγο σκοτεινή, αλλά συνηθίζεται εύκολα. Ήχος λίγο μουντός.

Υποθέτω θα το πάρεις απ'έξω γιατί η τιμή του εδώ είναι εξωφρενική. Προσωπικά, αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα σίγουρα στο 7ιντσο ME375 (ακριβώς όσο πιο ελαφρύ και πιο λεπτό χρειάζεται) που είναι και πιο φτηνό με τα ίδια specs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...