Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου έδωσε ένας φίλος ένα λαπτοπ με πρόβλημα και χρειάζομαι στην συμβουλή σας. 

Το λαπτοπ ανοίγει, προχωράει κανονικά, μπαίνει windows ακούγετε και ο ήχος αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη του. Κάποιες φορές αχνοφαίνετε στο βάθος ότι κάτι δείχνει. Μετά από ώρα αρχίζει και δείχνει κανονικότατα, είτε μετά από 5 λεπτά και άλλες φορές μετά από 2 ώρες από ότι μου είπε.
Σε εξωτερική οθόνη που σύνδεσα πάνω δείχνει κανονικότατα. 

Από όσο είδα εγώ και από ότι μου είπε αυτός που το έχει, δεν του έχει βγάλει γραμμές, μαύρα κομμάτια, πολλαπλασιασμό της οθόνης, ούτε artifacts. 

Επίσης η εικόνα φτιάχνει από μόνη της. Εννοώ δεν το πειράζω καθόλου, ούτε πάνω κάτω την οθόνη ούτε τπτ. 

HP Pavilion Entertainment Pc - Hp dv6 - 1225sv

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κρατηστε και μια πισινη οτι φταιει 100% ο inverter.Ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες να εχει προβλημα η λαμπα που προαναφερθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα. Καλά δεν πειράζει. Ελπίζω να είναι το inverter. Το παρήγγειλα. Φτηνό σχετικά ήταν, ακόμα το περιμένω βέβαια... Την τελευταία εβδομάδα τα ΕΛΤΑ μου φαίνεται κάνουν διακοπές! Άμα είναι αυτό καλός. Αν όχι περαστικά μου :)

Αν είναι η λάμπα της οθόνης τότε πάω για άλλη οθόνη... Οπότε ελπίζω να είναι το inverter γιατί μετά το κόστος ανεβαίνει... Ευχαριστώ και πάλι

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χτες ήρθε το Inverter μετά από 100 χρόνια και το είχα παραγγείλει και από Ισπανία... Και σήμερα το έβαλα. Ευτυχώς όλα εντάξει. Πάλι καλά που δεν ήταν το backlight και έγινε η δουλειά με 15euro. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...