Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν κανά μήνα έστειλα δέμα 2.2 κιλών με αντικαταβολή και το κόστος των μεταφορικών βγήκε συνολικά 3.8€. Σήμερα έστειλα ένα πακετάκι 450γρ χωρίς αντικαταβολή συστημένο και μου πήρε 5.10€. Πως στο φούτσο είναι διαμορφωμένες οι χρεώσεις τους ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω... :mad:

Δημοσ.

Γιατι δεν ρώταγες; Μήπως το συστημένο; Μήπως ήταν πακέτο εξωτερικού; Το site πάντως έχει αναλυτικό τιμοκατάλογο για να καταλάβεις.

Εγω πάντως έστειλα Αττική με αντικαταβολή μισό κιλό στα 3,8€... Ας ελπίσουμε να το πάρει ο άλλος γιατι αλλιώς τσάμπα το 4τράευρο

Δημοσ.

H αντικαταβολή λογικά ήταν σε δέμα, και το συστημένο σε επιστολή. Γενικά στα δέματα έχουν πολύ χαμηλές τιμές τα ΕΛΤΑ, κανένα 6μηνο πιο πρίν τις έριξαν πολύ τις τιμές στα δέματα και απο τότε τις άφησαν εκεί :P Στις επιστολές απο την άλλη δεν έχει έκπτωση άρα είναι με τις παλιές καλές τιμές... Κοντά 2.50 η αποστολή και άλλα τόσα το συστημένο, καλά είναι στα 5 :P 

Δες εδώ διαφορές στα δέματα και στις επιστολές: link

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και στη φόρμα τους βλέπω διαφορετικές τιμές για επιστολές. Το θέμα είναι γιατί έβαλε σαν επιστολή ένα κουτί 450γρ. Νόμιζα πως μόνο οι φάκελοι θεωρούνται επιστολές.

Δημοσ.

Οχι απαραίτητα, πρέπει να υπάρχει ένα όριο στον όγκο και στο βάρος αλλά δεν το θυμάμαι, άμα στείλεις δέμα πάντως το καταλαβαίνεις γιατί σου δίνει ένα χαρτί να συμπληρώσεις έξτρα με τα στοιχεία σου και του παραλήπτη.

Μπορείς να του πεις και εσύ αν γίνεται να το στείλεις σαν δέμα το εκάστοτε πακέτο και να σου δώσει το χαρτί να το συμπληρώσεις.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο nikos903 είναι. Σήμερα έστειλα ένα δεματάκι με αντικαταβολή και με ρώτησε αν θέλω να το στείλω σαν δέμα ή σαν επιστολή. Σαν επιστολή μου είπε ότι ίσως φτάσει πιο γρήγορα αλλά είναι πολύ πιο ακριβό!

(το βάρος ήταν λίγο πάνω από ένα κιλό)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , μπορώ να μάθω πόσο κοστίζει η Αντικαταβολή αν στείλω σαν επιστολή , δηλαδή μέχρι 400 γραμμάρια , και πόσο αν στείλω 1 κιλό και πάνω στα ΕΛΤΑ ?? Φιλικά Δημήτρης.

Ξέρει κανείς παιδιά ???

Δημοσ.

Καλησπέρα , μπορώ να μάθω πόσο κοστίζει η Αντικαταβολή αν στείλω σαν επιστολή , δηλαδή μέχρι 400 γραμμάρια , και πόσο αν στείλω 1 κιλό και πάνω στα ΕΛΤΑ ?? Φιλικά Δημήτρης.

Ξέρει κανείς παιδιά ???

Δεν ασχοληθηκες να δεις τον τιμοκαταλογο, ε?

Δημοσ.

Προχτες στο ταχυδρομειο ηταν καποιος με ενα μεγαλο κουτι, του λεει ο υπαλληλος "να το στειλουμε σαν επιστολη να παει και γρηγοροτερα?" "Οk" λεει ο ασχετος. Και του χρεωσε 4€ αντι 1,5...

Δημοσ.

Η αντικαταβολή με απλό πακέτο είναι 1,50 το πακέτο και 2,30 η αντικαταβολή , 3,80 σύνολο. Η επιστολή κάνει λίγο παραπάνω με αντικαταβολή σε χρέος αλλά όντως πιο γρήγορα σε χρόνο.

Δημοσ.

Έχετε στο νου σας ότι επιστολικό πάει μέχρι 2 κιλά. Αν είναι βαρύτερο πάει αναγκαστικά σαν δέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...