Aris05 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά όποιος έχει στείλει ας μου πει ποια είναι η καλύτερη μεταφορική και σχετικά φθηνή, σε πόσες μέρες παίρνω τα χρήματα και τι χρειάζεται για να το στείλω (χαρτιά)
RottenLungs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εγω έχω στείλει με ΕΛΤΑ και όλα πήγαν μια χαρά. Για ποσό δεν ξέρω (έχουν περάσει χρόνια). Δέματα πάντως (οχι αντικαταβολη) στέλνω συνέχεια σε εξωτερικό μέασω ΕΛΤΑ και δεν είχα ποτέ θέμα (αργοπορίας ή απώλειας).
Aris05 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σε περίπου πόσο είχες πάρει τσ χρήματα με ΕΛΤΑ;
akpe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πριν λίγο καιρό που έστειλα δέμα με αντικαταβολή στην Πάτρα, τα πήρα την επόμενη ημέρα από αυτή που παρέλαβε το δέμα. Μάλιστα ενώ μου είχαν πει ότι θα με ειδοποιήσουν να περάσω από το κατάστημα να τα πάρω, μου τα έφερε κούριερ σπίτι (μάλλον επειδή ξεπερνούσαν τα €200).
Aris05 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 akpe με ποια μεταφορική το έστειλες;ήταν βαρύ;και πόσο ηταν τα μεταφορικά;
akpe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ΕΛΤΑ courier, ένα κινητό ήταν με παρελκόμενα, γύρω στο κιλό το πακέτο, μεταφορικά δε θυμάμαι ακριβώς αλλά κάτω από τάληρο.
arianos16 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πριν λίγο καιρό που έστειλα δέμα με αντικαταβολή στην Πάτρα, τα πήρα την επόμενη ημέρα από αυτή που παρέλαβε το δέμα. Μάλιστα ενώ μου είχαν πει ότι θα με ειδοποιήσουν να περάσω από το κατάστημα να τα πάρω, μου τα έφερε κούριερ σπίτι (μάλλον επειδή ξεπερνούσαν τα €200). Απλά έτυχε να έχει τόσα λεφτά πάνω του ο ταχυδρόμος, διαφορετικά θα άφηνε ραβασάκι. Εγώ τον τελευταίο καιρό είχα βολευτεί πολύ με Γενική Ταχυδρομική καθώς και έφτανε γρήγορα (επόμενη εργάσιμη) με καλό κόστος και η αντικαταβολή γινόταν κατάθεση στο λογαριασμό μου.
Aris05 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ενα Xbox 360 με στο κουτί του πόσο θα πάει περίπου; να το πάω εγώ στο κατάστημα και να το πάνε σπίτι του παραλήπτη;
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά κοίταγα άλλες εταιρείες courier και μου έφυγαν τα μάτια (μήπως είδα κάτι άλλος; ) Γιατι η αποστολή και αντικαταβολή δέματος 1 kg είναι τόσο ακριβή πχ. στην γενική ταχυδρομική για εντός πόλης είναι σχεδόν 20€ ενω στα ΕΛΤΑ πχ. είναι της τάξης των 3,8€;
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 εγώ είχα στείλει με γενική ταχυδρομική ένα πακέτο γύρο στα 2 κιλά με αντικαταβολή με κόστος 12 ευρώ και τα λεφτά μπήκαν στον λογαριασμό μου μετά απο 3 μέρες απλά υπόψιν οτι υπάρχουν κρατήσεις ανάλογα με την τράπεζα. εγώ για παράδειγμα είχα γύρο στα 2 ευρώ
Big Boss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Έστειλα μια κάρτα γραφικών σε ένα παιδί από εδώ στη Κρήτη μέσω ΕΛΤΑ με αντικαταβολή 103.8 ευρώ.(3.8 τα μεταφορικά) Τη κάρτα τη πήγα παραμονή χριστουγέννων(24/12) και αυτός τη παρέλαβε τη προηγούμενη Δευτέρα(5/1) Τα λεφτά μου τα έφερε σήμερα ο ταχυδρόμος.(12/1) Η καθυστέρηση ήταν λόγω γιορτών,δεν λειτουργούνε κανονικά τόσο αργά. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Σου δίνουνε ένα χαρτί αντικαταβολής που συμπληρώνεις εκεί και αυτό ήταν 1
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 εγώ είχα στείλει με γενική ταχυδρομική ένα πακέτο γύρο στα 2 κιλά με αντικαταβολή με κόστος 12 ευρώ και τα λεφτά μπήκαν στον λογαριασμό μου μετά απο 3 μέρες απλά υπόψιν οτι υπάρχουν κρατήσεις ανάλογα με την τράπεζα. εγώ για παράδειγμα είχα γύρο στα 2 ευρώ Εγω θα βάλω αντικαταβολή με χρήματα (οχι λογαριασμό). Κι εκεί κάνουν κρατήσεις; Δεν νομίζω αλλιώς πιο το νόημα να σε χρεώνουν υπηρεσία "αντικαταβολής" αν θα σε ξαναχρεώσουν μετα ανάλογα των χρημάτων που θα πάρεις.
savvas1340 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κανουν απεργίες οι οδηγοί των ΕΛΤΑ γιαυτο και οι καθυστερήσεις.Αν τα χρήματα της αντικαταβολής είναι να μπουν σε τραπ.λογαρισμό,αυτές κρατάνε 2-3 ευρώ(το γιατί δεν το γνωρίζω).
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Πέμπτη, παραμονή πρωτοχρονιάς έστειλα δέμα με ΕΛΤΑ αντικαταβολή με κόστος 3.8, 2.2 κιλά ήταν, Δευτέρα έφτασε και Παρασκευή ο ταχυδρόμος μου έφερε τα χρήματα. Ας κάτσουν να χρεώνουν 10ευρα τα courier υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αρα εμένα που είναι κάτω απο κιλό μάλλον θα πληρώσω λιγότερο (γιατι ανα κιλό πάει). Απο οτι είδα τα ΕΛΤΑ, αν το δέμα που στέλνεις είναι εντός της ίδια πόλης σου κάνει και έκπτωση. Αύριο θα πάω να το στείλω και θα πω πόσο μου πήγε και εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα