caveneo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Έβαλα τον 128GB SSD έκανα restore το backup από τον 60άρι SSD. Το θέμα είναι πως μου δημιούργησε 2 partitions ένα ίσο με τον 60αρι SSD και τον υπόλοιπο χώρο τον έκανε unallocated. Η λύση σε αυτό ήταν να μπω στη Διαχείριση Δίσκων των windows και να κάνω Extend Volume τον C: . Έτσι πήρε και όλο το υπόλοιπο μέρος και όλα κομπλέ! Σε 8 λεπτά το σύστημα ήταν όπως πριν!!! Χίλια ευχαριστώ πάλι Ευκλείδη! 1
rfc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν το rufus μου κανει ετσι τη δουλεια μου...... εχω πεταξει οσες μπακαπιερες εχω λεμε. Ολα σε ενα.... νοικοκυρεμενα. παιχτη τοχεις δοκιμασει να δεις αν κανει και για τα 2 mbr? Και ποια εκδοση free πρεπει να κατεβασω? την standard ή αυτη για τα win 7? Φανταζομαι αυτη για τα win 7 απο οτι ειδα που κανει για ολα. Και κατι ακομη.... δημιουργει ακριβη κλωνο σε αλλο δισκο ετσι ωστε μολις τον αλλαξω να σηκωσω το μηχανημα, ετσι δεν ειναι? Οχι μονο image για restore. ετσι? Και με εγκατεστημενο το προγραμμα και απο το boot cd εννοω. και με τους 2 τροπους. Και κανει και προγραμματισμενο κλωνο σε αλλο δισκο ετσι.... οχι μονο image? Ειναι σωστα αυτα?
caveneo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ευκλείδη, να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το AOMEI. Το χρησιμοποιώ από τότε που μου είπες. Όλα στην εντέλεια. Το έχω βάλει και αυτόματα να κάνει μία φορά την εβδομάδα. Στον φάκελο που τα δημιουργεί βλέπω πως στην αρχή δημιουργεί ένα backup σχεδόν 50 γίγα και στην συνέχεια (τις επόμενες εβδομάδες) δημιουργεί μικρότερα σε μέγεθος. Αν θέλω να σβήσω κάποια παλιότερα, ποια να σβήσω. Μέσα έχει το αρχείο των 50 γίγα και τα υπόλοιπα που είναι αρκετά είναι των 3 γίγα μέχρι 11 γίγα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα