Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα 7 σε 60GB σκληρό δισκο ssd. Έχω ενεργοποιημένο το σύστημα του backup απο τα windows και κάθε Κυριακή παίρνει ένα system image τον σκληρό c καθώς και το partition των 100MB. Σκοπεύω να πάρω έναν άλλον ssd 120GB προς αντικατάσταση του 60αρι. Γίνεται, για να μην εγκαθιστώ απο την αρχή όλα τα προγράμματα, να τρέξω απο windows recovery disk και να κάνω restore το image που δημιούργησε απο τον προηγούμενο σκληρό; πριν μια δεκαετία δούλευα με τον Norton ghost. Το σύστημα των windows πιστεύετε θα έχει κάποιο πρόβλημα λόγω του ότι θα είναι διαφορετικός σκληρός;

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω τότε. Μπορώ αφου εγκαταστήσω το πρόγραμμα που αναφέρεις και δημιουργήσω ενα system image να περάσω αυτο το image στον νέο μου σκληρό; πρέπει όμως να μου δίνει τη δυαντοτητα το πρόγραμμα αυτό να δημιουργήσω bootable cd για να γίνει η δουλεια.

Δημοσ.

Τα προγράμματα της Microsoft δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, άρα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.

Εγώ χρησιμοποιώ το AOMEI Backupper που είναι δωρεάν.

http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html

Φίλε Ευκλείδη, σε ευχαριστώ πολύ. Το εγκατέστησα το πρόγραμμα, το δοκίμασα. Έκανα system backup, δημιούργησα μετά ένα bootable USB και έκανα restore και η δουλειά έγινε μέσα σε 15 λεπτά. Να ΄σαι καλά! Πολύ ωραίο και γρήγορο το πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το προγραμματάκι και άσε που δεν έχει το σπαστικό εκείνο των Windows τα οποία επειδή έχω εγκαταστήσει τον Grub λόγω ubuntu, δεν με άφηναν να κάνω backup και έπρεπε να μπω στο bios να βάλω ως πρώτο boot HDD αυτόν με τα Windows, να μπει στα windows να κάνει το backup και μετά ξανά restart, να μπω στο bios να βάλω ως πρώτο boot HDD αυτόν με το Ubuntu. Τρέχα γύρευε, με έσωσες, φίλε! Θα σε κερνούσα μπύρες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι από τα καλύτερα προγράμματα για την δουλειά αυτή, και επιπλέον είναι και δωρεάν.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα (όπως το Acronis) που πρέπει να πληρώσεις 50€.

Επίσης πολύ καλό είναι και το Partition Assistant της AOMEI, για disks και partitions management, που επίσης είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

1) Δημιουργει boot cd linux αυτο το προγραμμα για να κανεις κλωνο απο boot cd οπως το norton ghost?

2) Αν δημιουργει cd, κανει για τα 8?

ξερει κανεις?

Δημοσ.

1) Δημιουργει boot cd linux αυτο το προγραμμα για να κανεις κλωνο απο boot cd οπως το norton ghost?

2) Αν δημιουργει cd, κανει για τα 8?

ξερει κανεις?

Καλημέρα, σου δίνει τη δυνατότητα, όσο αναφορά την πρώτη ερώτησή σου, να δημιουργήσεις είτε boot βασιζόμενο σε Linux, είτε σε Windows. Δες το screenshot. Το cd γιατί το θες; Μόνο για να κάνεις boot από εκεί και να επιλέξεις το backup σου από τον σκληρό που το έχεις αποθηκεύσει ή θέλεις μέσα στο cd που θα φτιάξεις να έχει και το backup;

Βέβαια σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και USB bootable.

post-52783-0-97776100-1421055210_thumb.png

Δημοσ.

Οχι μονο win8 και 7 και xp, οπως και με το norton ghost boot cd αν το γνωριζεις. Να κανω κλωνους με boot cd θελω. Το υποστηριζει?

Μεχρι στιγμης εχω ενα του νορτονα και ξεκιναω ενα πισι π.χ απο αυτο το σιντι και κανω κλωνους σε αλλους δισκους. Θελω κατι τετοιο που να υποστηριζει και win8, επειδη ο νορτονας δεν.....

Δημοσ.

Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ότι θέλεις.

post-294072-0-16953200-1421070350_thumb.jpg

Αν θέλεις να δημιουργήσεις bootable μέσο για συστήματα UEFI σε GPT (αν αυτό εννοείς με το να υποστηρίζει Windows 8), τότε δημιουργείς ένα iso και φτιάχνεις το bootable μέσο σε GPT με ένα πρόγραμμα όπως το rufus π.χ.

post-294072-0-79393300-1421070738_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αυτο εννοω παιχτη.

Μς αυτο το τροπο που λες εσυ μαλλον θα δουλεψει αλλα εγω ηθελα ενα για ολα. Καλο και αυτο παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...