gkouskous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Θα βαλεις την 290 μαζι με τον 8200?Πλακα κανεις ετσι?Ειχα τον Phenom 955 στα 4.0 Ghz και η καρτα γελουσε στα παιχνιδια,επιανε το πολυ 30% activity,τωρα τι θα παρουσιασεις εσυ με το θηριο Q8200 δεν ξερω.Επισης καποιος ιδιαιτερος λογος που θες να παρεις 500GB SSD?Σου καναν τα παιδια προτασεις κορυφη και εσυ εξακολουθεις να θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου.No offense Για να καταλαβω επειδη ειμαι αδαης στα θεματα των υπολογιστων, η ενσταση σου πια ειναι ? γιατι δεν χτιζω ενα νεο pc? πιστευεις οτι με μια αναβαθμιση win 8,1 gpu και ssd hd δεν θα παιζω τα νεα games τυπου far cry 4 GTA V ? ή πιστευεις οτι ειναι καλη λυση απλα ειναι υπερβολη τετοια καρτα γραφικων και 500αρις ssd? σημειωση οτι κανω install πολλα games στο pc και νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βαλω κατι παραπανω απο 240 Gb 1
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η ενσταση ειναι οτι ενω ο cpu θα ειναι 100% συνεχεια,η καρτα ζητημα να παει στο 40-50%
gkouskous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Επίσης δε θα εμπιστευόμουν r9 290 πάνω στο τροφοδοτικό σου Γιατι ? πιστευεις δεν το αντεχει? αφου ειναι 750 watt Η ενσταση ειναι οτι ενω ο cpu θα ειναι 100% συνεχεια,η καρτα ζητημα να παει στο 40-50% Και? εγω θα κανω την δουλεια μου? δηλαδη θα παιζω ανετα τα παιχνιδια που ανεφερα? πανω σε αυτο απαντησε μου αν θες ή πιστευεις οτι πρεπει να αλλαξω cpu και μητρικη?
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γιατι ? πιστευεις δεν το αντεχει? αφου ειναι 750 watt Και? εγω θα κανω την δουλεια μου? δηλαδη θα παιζω ανετα τα παιχνιδια που ανεφερα? πανω σε αυτο απαντησε μου αν θες ή πιστευεις οτι πρεπει να αλλαξω cpu και μητρικη? Οχι δεν θα τα παιζεις ανετα.Εφοσον η gpu θα ειναι στο 50% θα εχεις τα μισα fps.Τοσο απλα
kanadesu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ssd μέχρι 256gb καλύτερα βάλε,δεν χρειάζεσαι παραπάνω και ασε που είναι πανάκριβοι!κράτα τον σκληρό αφού έχεις,στα παιχνίδια οι διαφορές με τους δίσκους είναι σχετικά μικρές,θα περνάς κάποια απο αυτά στον ssd και σίγουρα τα windows που θα δείς την μέρα με την νύχτα. 1
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γιατι ? πιστευεις δεν το αντεχει? αφου ειναι 750 watt Και? εγω θα κανω την δουλεια μου? δηλαδη θα παιζω ανετα τα παιχνιδια που ανεφερα? πανω σε αυτο απαντησε μου αν θες ή πιστευεις οτι πρεπει να αλλαξω cpu και μητρικη? αν τα 30fps σου ειναι αρκετα μην αλλαξεις cpu.
thor777 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παρεπιπτόντως τι οθόνη εχεις και σε τι ανάλυση και settings θέλεις να παίζεις ? Για το σύστημά σου μία R9 270 και πολύ του είναι.
gkouskous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παρεπιπτόντως τι οθόνη εχεις και σε τι ανάλυση και settings θέλεις να παίζεις ? Για το σύστημά σου μία R9 270 και πολύ του είναι. Εχω μια Samsung SyncMaster T200 αν δεν κανω λαθως παιζει μεχρι 1680*1050 στα seττings θα ηθελα να παιζω απο medium και πανω
Physiciant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το τροφοδοτικό σου μπορεί να είναι πολλά watts αλλά έχει τα θεματάκια του. Διάβασε μερικά reviews και θα καταλάβεις. Αν βάλεις R9 270 τότε μην το αλλάξεις, αλλά αν πας παραπάνω τότε σίγουρα χρειάζεται αλλαγή
LouCi4er Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Για να καταλαβω επειδη ειμαι αδαης στα θεματα των υπολογιστων, η ενσταση σου πια ειναι ? γιατι δεν χτιζω ενα νεο pc? πιστευεις οτι με μια αναβαθμιση win 8,1 gpu και ssd hd δεν θα παιζω τα νεα games τυπου far cry 4 GTA V ? ή πιστευεις οτι ειναι καλη λυση απλα ειναι υπερβολη τετοια καρτα γραφικων και 500αρις ssd? σημειωση οτι κανω install πολλα games στο pc και νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βαλω κατι παραπανω απο 240 Gb Δεν προσπαθω να σε κανω να χτισεις καινουργιο υπολογιστη ουτε προσπαθω να σε προσβαλω,προς Θεου.Αυτο που προσπαθουν ολα τα παιδια ειναι να σε αποτρεψουν απο το να κανεις ασκοπες αγορες οι οποιες δεν θα σε βοηθησουν πουθενα.Τα κομματια ενος υπολογιστη πρεπει να ειναι μεταξυ τους αναλογα.Δεν μπορεις να βαλεις 300€+ καρτα γραφικων σε τοσο παλιο και αδυναμο επεξεργαστη.Το τροφοδοτικο επισης ειναι πολυ σημαντικο.Σκεψου για 70-80€ που κανει ενα καινουργιο καλο τροφοδοτικο,να σου καταστρεψει μητρικη,ssd,gpu και δεν ξερω τι αλλο,αρκετα χρηματα ζημια δλδ.Δυο λυσεις υπαρχουν,η φτιαχνεις απο την αρχη μηχανημα η κανεις αναβαθμιση σε αυτον που εχεις με αναλογα εξαρτηματα. Ασκοπη για εμενα η αγορα ssd με τοσα πολλα gb.Αφου βαζεις πολλα παιχνιδια,βαλτα στον μηχανικο δισκο.Εκτος του χρονου φορτωματος,δεν υπαρχει καμια αλλη διαφορα να τα βαζεις στον ssd.Η αναβαθμιση σε win8.1 δεν θα σε βοηθησει καπου.Πρωτα πρεπει να αποφ;σισεις τι θες να κανεις,αναβαθμιση η οχι,και μετα να δεις τι επιλογες εχεις.Και για να στο πω απλα,πιστευω οτι αν αγορασεις την 290,εναν 500αρη ssd και win 8.1,οχι δεν θα παιζεις τα παιχνιδια που αναφερεις.Εκτος αν το να παιζεις με 25-30 fps σου αρκει. Εχω μια Samsung SyncMaster T200 αν δεν κανω λαθως παιζει μεχρι 1680*1050 στα seττings θα ηθελα να παιζω απο medium και πανω Τωρα προσεξα αυτο το μυνημα σου.Αν εχεις σκοπο να κρατησεις αυτη την οθονη,η 290 ειναι τελειως overkill.Με μια 270Χ-280 θα εισαι οκ.Αν παρεις πχ την 270Χ,δεν χρειαζεται να αλλαξεις ουτε επεξεργαστη,ουτε τροφοδοτικο. 3
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το εχουμε πει πολλες φορες οτι οι Ssd ειναι απλα μια μεγαλη πολυτελεια και τιποτα αλλο,ηδη για Windows 8 ειναι αρκετα γρηγορα απο μονα τους.ΕΠισης βλεπουμε καινουργια παιχνιδια να πιανουν πολυ χωρο(Gta V 65gb παρακαλω)κοινως και 250ρι Ssd να παρεις θα γεμισει για την πλακα με Windows και μερικα παιχνιδια. Ο Louci4er παραπανω τα λεει πολυ σωστα τα πραγματα σε γενικες γραμμες για το τι δενει και τι οχι σε μια συνθεση. 2
gkouskous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τώρα κατάλαβα τι εννοείτε και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας πραγματικά, οπότε για να έχω συμβατότητα σχετικά με τα εξαρτήματα και να έχω και ένα pc που να μπορεί να τρέχει τα νέα games για τα επομενα 4-5 χρονια πάω για νέο pc. Ευχαριστώ και πάλι Σχετικα με την οθονη εχω σκοπο στο μελλον να την αλλαξω ποια οθονη θα μου προτεινες για την 290 gpu, για χρηση games κατα κυριο λογο.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τώρα κατάλαβα τι εννοείτε και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας πραγματικά, οπότε για να έχω συμβατότητα σχετικά με τα εξαρτήματα και να έχω και ένα pc που να μπορεί να τρέχει τα νέα games για τα επομενα 4-5 χρονια πάω για νέο pc. Ευχαριστώ και πάλι Σχετικα με την οθονη εχω σκοπο στο μελλον να την αλλαξω ποια οθονη θα μου προτεινες για την 290 gpu, για χρηση games κατα κυριο λογο. Αναλογα τα χρηματα που θες να διαθεσεις αγαπητε
Physiciant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Σου είχα κάνει μια σύνθεση με οθόνη στη δεύτερη σελίδα. Ξαναριξε μια ματιά
kanadesu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οθόνη μπορείς να πάρεις την http://www.skroutz.gr/s/3908671/Dell-P2314H.htmlπου πρότεινε ο Physiciant Τώρα για τα υπόλοιπα θα πρότεινα http://www.skroutz.gr/s/4857222/Intel-Core-i5-4590-Box.html http://www.skroutz.gr/s/4237557/MSI-Radeon-R9-270X-2GB-Gaming-V303-002R.html http://www.skroutz.gr/s/4944225/MSI-H97-Gaming-3.html ssd μπορείς να πάρεις της crucial η τον samsung evo στα 256 gb ανάλογα τι μπορείς να διαθέσεις απο χρήματα Πιστεύω να σου έδωσα μερικές ιδέες,ψάξε το καλύτερα μην βιαστείς και θα έχει ένα καλό μηχάνημα για τα επόμενα 3 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα