mikeharitakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 προ καιρου ειχα βρει στο δρομο ενα κινεζικο που απο οτι μου φαινεται ειναι κλωνος galaxy S3 δικαρτο και τα συναφη αλλα η μπαταρια μου φαινεται τα εχει παιξει γιατι ουτε τη μερα δεν βγαζει καλα καλα...την μπαταρια την εχω επισυναψει κατω μπορει να μου βρει καποιος απο καπου να την παραγγειλω?ειναι η ιδια που φοραει και το κανονικο S3? ειναι καποιο αλλου μοντελου Samsung?
maddoctor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις το cpuz να δεις τι κινέζικο βρήκες!?
mikeharitakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις το cpuz να δεις τι κινέζικο βρήκες!? νομιζα οτι το cpuz ειναι για τον υπολογιστη μονο...θα το δοκιμασω και ψαξω μεσα του μοντελου πλεον thanks!
AngelMobile93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Google it και ψάξε αν είναι και eBay να βρεις μπαταρία...έχει τα παντά.
georrrr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μου έφεραν πριν ένα χρόνο έναν κλώνο του samsung galaxy s4 και είχε θέμα με την μπαταρία, κρατούσε 3 ώρες μόνο. Αγόρασα από e-bay άλλη μπαταρία, αλλά κρατούσε 5 ώρες. Ασχολήθηκα πριν λίγες μέρες ξανά και αγόρασα μία original μπαταρία για το s4, αλλά αποδείχτηκε ότι ενώ οι διαστάσεις ήταν οι ίδιες(μήκος,πλάτος), το πρόβλημα ήταν στο πάχος, ήταν πιο "χοντρή" από ότι μπορούσε να καλύψει το καπάκι του κινητού(το καπάκι κλείνει μόνο στις άκρες και φαίνεται η καμπύλη που σχηματίζεται στο κέντρο). OK, το θέμα με την μπαταρία πες λύθηκε, το κινητό κάνει όμως να φορτίσει 6 ώρες . Αν δεν είχες smartphone και θες να δεις την εμπειρία, πειραματίσου, πήγαινε αγόρασε μπαταρία για s3 και δεν πως θα ανταποκριθεί(ελπίζω καλύτερα από το δικό μου). Επίσης το δικό μου δεν είναι για πολλά πολλά, ούτε facebook δεν μπορεί να τρέξει καλά καλά γι'αυτό δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα