Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

Εχω εναν ραδιοενισχυτη sony (μοντελο str de 585) και θελω να τον συνδεσω με το pc μου,ωστε να ακουω μουσικη απο εκει.το εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα υπαρχουν πολλες διαφορετικες αποψεις και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και τον καταστρεψω.παρακατω ειναι μια φωτο με το πισω μερος του ενισχυτη.

Περιμενω τα φωτα σας και σας ευχαριστω πολυ!

OyTIjQ3.jpg?1

Δημοσ.

Δεν θα πάθει τίποτα.έχω εναν akai2250 συνδεδεμένο με 2 τεραστια ηχεία δαπέδου yamaha και ακουγομαι 4 Στενά μακρια.ποτε δεν έγινε τίποτα.σύνδεσε τα ηχεία στον ενισχυτή και αυτον στο λάπτοπ με το απλό καλώδιο που βγάζει σε καρφί για να το βάλεις στο λάπτοπ και είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα ηδη με τον ενισχυτη,το καλωδιο σε ποιο απο ολες τις εξοδους να το βαλω?και στον υπολογιστη θα το συνδεσω εκει που ειναι η εξοδος για τα ηχεια?

Δημοσ.

Λογικα θες ενα jack 3.5 to aux  να μπει στην εξοδο των ακουστικων απτο pc και η εξοδος με τα δυο (αριστερα και δεξια) να παει εκει που γραφει Cd 4 σειρα απο κατω αριστερα.Εγω εχω εναν ακομα πιο παλιο συνδεμενο :P 

Custom υλικα (μετα απο 30 χρονια αναγκαστηκα ειναι custom :P) Superscope R-1220

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους  για τη βοηθεια.

βεβαια που κολλανε τα αγγλικα σε αυτο που ρωτησα δεν καταλαβα,αλλα τεσπα.

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα θες να συνδεσις την εξοδο ήχο το υπλογιστή σε μια εισοδο του ενσχυή σου για να ακους απο τα ηχεία του ενισχυτή ήχο...

1.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ COAXIAL OPTICA IN (ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΡΕΡΑ ΣΤΝ ΦΩΤΟ)...

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ  SPDIF OPTICAL H COAXIAL OUT

Link.png Site: OPTICAL COAXILA SPDIF

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ  COAXIAL H OPTICAL  ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ  FULL SURROUND 5.1 HXO   ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΟΥ  ΑΠΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ Η ΤΑΙΝΙΕΣ.....ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΑΛΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...