Tzolakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σας Εχω εναν ραδιοενισχυτη sony (μοντελο str de 585) και θελω να τον συνδεσω με το pc μου,ωστε να ακουω μουσικη απο εκει.το εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα υπαρχουν πολλες διαφορετικες αποψεις και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη και τον καταστρεψω.παρακατω ειναι μια φωτο με το πισω μερος του ενισχυτη. Περιμενω τα φωτα σας και σας ευχαριστω πολυ!
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα πάθει τίποτα.έχω εναν akai2250 συνδεδεμένο με 2 τεραστια ηχεία δαπέδου yamaha και ακουγομαι 4 Στενά μακρια.ποτε δεν έγινε τίποτα.σύνδεσε τα ηχεία στον ενισχυτή και αυτον στο λάπτοπ με το απλό καλώδιο που βγάζει σε καρφί για να το βάλεις στο λάπτοπ και είσαι οκ. 1
Tzolakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα ηδη με τον ενισχυτη,το καλωδιο σε ποιο απο ολες τις εξοδους να το βαλω?και στον υπολογιστη θα το συνδεσω εκει που ειναι η εξοδος για τα ηχεια?
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λογικα θες ενα jack 3.5 to aux να μπει στην εξοδο των ακουστικων απτο pc και η εξοδος με τα δυο (αριστερα και δεξια) να παει εκει που γραφει Cd 4 σειρα απο κατω αριστερα.Εγω εχω εναν ακομα πιο παλιο συνδεμενο Custom υλικα (μετα απο 30 χρονια αναγκαστηκα ειναι custom ) Superscope R-1220
Tzolakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ξεχασα να το αναφερω,στο cd υπαρχει ηδη συνδεδεμενο ενα cd player!δεν μπορει να συνδεθει αλλου?
MT60RS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 βαλτα στο minidisk/tape μαθε αγγλικα, θα σου χρειαστουν στη ζωη σου
Kazama88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ένα τέτοιο θες! και θα το βάλεις στο dvd ή στο video 1 που λεει. 2
Tzolakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. βεβαια που κολλανε τα αγγλικα σε αυτο που ρωτησα δεν καταλαβα,αλλα τεσπα.
CoreUnlimited Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 αν καταλαβα καλα θες να συνδεσις την εξοδο ήχο το υπλογιστή σε μια εισοδο του ενσχυή σου για να ακους απο τα ηχεία του ενισχυτή ήχο... 1.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ COAXIAL OPTICA IN (ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΡΕΡΑ ΣΤΝ ΦΩΤΟ)... ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ SPDIF OPTICAL H COAXIAL OUT Site: OPTICAL COAXILA SPDIF ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ COAXIAL H OPTICAL ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ FULL SURROUND 5.1 HXO ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ Η ΤΑΙΝΙΕΣ.....ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΑΛΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα