Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε Mac :P Εγώ το βρίσκω πάντως πιο ολοκληρωμένο από κάθε έκδοση των 8...

Αν δεν έπαιζα παιχνίδια και είχα όρεξη να δώσω 500€ καπέλο why not! έχω ήδη καλό pc όμως

Δημοσ.

Να φανταστώ δεν ξέρουμε την μήχανη του browser ε?
Ελπίζω να είναι σε καμια webkit για να μην μας τρελάνει με compatibility bugs! :P

Σε όσους βρίσκουν άσχημα τα flat ui, θα μπορούν φαντάζομαι (όπως γίνεται από τα xp και μετά) να κατεβάζουν νέα θέματα για να εγκαθιστούν με νέα γυαλιστερά εικονίδια...

Never forget, less is more!

• Like 1
Δημοσ.

σκ***... λες και δεν είχαμε αρκετές εκδόσεις IE και λοιπων browser ήδη για να παλεύουμε με comatibility issues. Οι web developers κλαίμε.

Ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται πολύ απλό και γυμνό από πολλά πραγματάκια.. προσωπικά μ αρεσει αρκει να ναι  γρήγορο και σταθερό... Ελπίζω να τα κααταφέρει να απρουσιάσει κάτι αξιόλοογο η ΜS

Δημοσ.

Βασικά το φλατ είναι πανέμορφο,και το osx ήτανε παντα πιο φλατ από τα προηγούμενα windows.

Καλά τα προηγούμενα osx δεν τα λες και flat...ήταν αρκετά "στολισμένα" :)

Δημοσ.

Το yosemite δηλαδή τι ακριβώς μη flat έχει;

Όλα τα λειτουργικά συστήματα, έχουν επιλέξει το flat design..

Windows, OSX, ακόμα και linux διανομές, βλέπε, Ubuntu, KDE...

Εξάλλου υπάρχει και το customise part..Ότι δε σου αρέσει το αλλάζεις..

Με τη μονη διαφορα οτι σε ολα αυτα τα λειτουργικα που ανεφερες εχεις και χρωμα!!

Δεν κατηγορω το flat σαν φιλοσοφια αλλα στη συγκεκριμενη υλοποιηση και μονο.

Στο Linux δοξα τω θεω εχεις πολυ μεγαλη ποικιλια Desktop enviroments για ολα τα γουστα.

Δημοσ.

Και σαν Web developer εκτός από τον IE, που παραμένει, θα έχουμε και αυτόν τώρα. Καταπληκτικά!

Δημοσ.

Δε ξέρω εμένα μου αρέσει το flat στα windows. Όχι πολλά φρου φρου για να σου αποσπούν την προσοχή. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον με το νέο κεφάλι της MS μιας και φαίνεται να κάνουν καλή δουλίτσα τώρα τελευταία να δώσουν λίγη σημασία στους web devs μέσω του Spartan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...