eddie1996 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα! Έχω ένα στικ adata 16gb το οποίο το είχα πάρει από προσφορά του e-shop το οποίο μου κάνει κάτι κουφά. Ενώ μου το διαβάζει στο pc η στο laptop δεν το διαβάζει σε κανένα media player τους οποίους έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ενώ όλα τα άλλα στικ που έχω δουλεύουν κανονικά παντού. Είναι σε ntfs και προηγουμένως που το είχα σε fat32 πάλι τα ίδια έκανε! Καμιά ιδέα για κάποια ρύθμιση η για κάτι άλλο? Παίζει το stick να είναι ελαττωματικό? Ευχαριστώ πολύ!
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Η ασυμβατότητα , ειχε τύχει και σε εμενα να εχω usb stick το οποίο δεν διάβαζε κανενα media p;ayer
Λύση arc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λύση Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καμιά ιδέα για κάποια ρύθμιση η για κάτι άλλο? Κατέβασε τη δωρεάν έκδοση του minitool partition wizard Μεσα απο το πρόγραμμα διέγραψε ολα τα partitions από το στικάκι (ΜΟΝΟ στο στικάκι) Δημιουργησε ενα νεο partition και formαρε το (ΠΑΝΤΑ μεσα απο το πρόγραμμα) στο file format που σίγουρα υποστηρίζει ο media player σου (π.χ. fat32). Για να εφαρμοστουν οι αλλαγες πρέπει να πατήσεις την καρώ σημαία (γενικά δες το help αν δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί το προγραμμα) Δοκίμασε τώρα αν παίζει κανονικά και πες μας τα αποτελέσματα.
eddie1996 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε τη δωρεάν έκδοση του minitool partition wizard Μεσα απο το πρόγραμμα διέγραψε ολα τα partitions από το στικάκι (ΜΟΝΟ στο στικάκι) Δημιουργησε ενα νεο partition και formαρε το (ΠΑΝΤΑ μεσα απο το πρόγραμμα) στο file format που σίγουρα υποστηρίζει ο media player σου (π.χ. fat32). Για να εφαρμοστουν οι αλλαγες πρέπει να πατήσεις την καρώ σημαία (γενικά δες το help αν δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί το προγραμμα) Δοκίμασε τώρα αν παίζει κανονικά και πες μας τα αποτελέσματα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όντως παίζει σε fat32 αλλά και σε nfts. Προτείνω να το δοκιμάσουν και οι άλλοι γιατί νομίζω ότι και σε αυτούς θα δουλέψει. 1
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όντως παίζει σε fat32 αλλά και σε nfts. Προτείνω να το δοκιμάσουν και οι άλλοι γιατί νομίζω ότι και σε αυτούς θα δουλέψει. Χαίρομαι που σου δούλεψε. Αναλογο πρόβλημα ειχα παρατηρήσει με διαφορα στικάκια από διαφορες μάρκες (kingston, adata, transcend). Οταν ήρθαν από τη μάνα τους, όλα έπαιζαν σε όλες τι συσκευές μου. Μετά από διαμόρφωση (format) μεσα απο τα windows άρχισαν να μου κάνουν νερα. Κάποια στιγμή που βρήκα χρόνο (ειχαν μαζευτεί και πολλά τα άτιμα) πλακώθηκα σε δοκιμές και η πρώτη λύση που βρηκα να παίζει πάντα καμπανα (γιατί σίγουρα υπάρχουν και αλλες) ήταν το minitool partition wizard. Το πρόβλημα μου το δημιουργουσε η διαμόρφωση των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα