Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ψαχνω για κινητο περιπου στα 350 ευρο μιας και το Samsung galaxy nexus που ειχα μας αφησε χρονους.Αμεση σκεψη μου ηταν το nexus 5 μιας και η σειρα με καλυπτει απολυτα.Αλλα βλεπω οτι η τιμη παραμενει στα 400 ευρω.τωρα βρισκομαι μεταξυ nexus 5/g3/ισως g2 σε περιπτωση που δεν αξιζει το 3 οσο θα επρεπε...

Θελω κατι με καθαρο interface χωρις κολληματα πανω απο ολα...διαβαζω για το g3 διαφορα περι lag/θερμοκρασιων και εκει σκαλωνω ενω αρχικα ειχα καταληξει σε αυτο το μοντελο.

Φυσικα μιλαμε παντα για android συσκευη...

Δημοσ.

Εγώ προτείνω το Xperia Z2. Άψογο κινητό. Το έχει φίλος. Αδιάβροχο,αρκετά καλή κάμερα,3gb ram + snapdragon 801 (ή 800,δεν θυμάμαι), 5.2" οθόνη 1080p IPS (αρκετά καλή με πολύ καλές γωνίες θέασης), πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο & γυαλί), θύρα micro sd και δυνατά ηχεία. Μπαταρία 3000mah που σου βγάζει 1 μέρα χαλαρότατα (σαν το g2/g3,σε αντίθεση με το nexus 5 που το είχα και κρατούσε λίγο). Ακόμα και το ξεκλείδωμα bootloader & custom roms δεν είναι δύσκολα.

http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html330€

Αν θέλεις κάτι μικρότερο κοίτα το Z1 Compact (εγώ εκείνο έχω) αλλά να ξέρεις έχει χειρότερη μπαταρία, η κάμερα δεν βγάζει το ίδιο καλές φωτογραφίες και το ηχείο του απογοήτευση χωρίς το stereo sound mod.

Δημοσ.

Κασέτα θα βάλω, με το lollipop κολλήματα δεν έχει το G3. Tο θέμα θερμοκρασίας δεν είναι τόσο έντονο όσο ακούγεται, απλά το νιώθεις. Ως εκεί.

Το Ζ2 έχει μόνο μπαταρία καλύτερη και στερεοφωνικό ήχο, από την άλλη το 1 ηχείο του G3 είναι πεντακάθαρο και αρκετά δυνατό. Η κάμερα καμιά σύγκριση ειδικά σε χαμηλό φως. Πολύ μεγαλύτερη οθόνη σε ίδιες όμως διαστάσεις, πολύ ξεκούραστη στο διάβασμα. Στο θέμα αδιάβροχο υπάρχουν βίντεο που το δείχνουν 2 ώρες μέσα σε νερό του νιπτήρα παρόλα αυτά δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Στο σόνυ μπλέκεις με το σέρβις της Αρβάτο και δεν το θες αυτό.

To Nexus 5 δεν το υπολογίζω λόγω κακής κάμερας και μπαταρίας.

Δημοσ.

Μην πας για nexus5. Εγώ θα σου πρότεινα το G3(οποία έκδοση θες και αυτή με τα 2 gb ram κομπλε ειναι). Ειδικά τώρα με το lollipop Πάνω δεν παίζει να δεις κόλλημα στο He. Αν θες κάτι πιο οικονομικό Εγώ έχω και σου προτείνω το G2 το οποίο πραγματικά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και θα πάρει και το lollipop Πάνω.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...