Thrylos7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Για να μην μπερδευόμαστε με παραεισαγωγές κλπ μήπως το http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Microsoft-Lumia-535-DS-Orange-A00022750.htmείναι τελικά καλύτερο; Διαβάζω τα specs και νομίζω ότι μιλάμε για αρκετά καλύτερο και βέβαια φθηνότερο τηλέφωνο... πόσο το επιδοτεί η MS? το αρκετα καλυτερο που το ειδες? Χειροτερος επεξεργαστης, χειροτερη gpu, χειροτερη μπαταρια, χειροτερη οθονη, χειροτερη καμερα, χειροτερη ποιοτητα κατασκευης... Το μονο που εχει υπερ του το 535 περαν της τιμης, ειναι οι 0.3" στην οθονη. Ασχετα απο αυτα, το 535 παρουσιασε και σοβαρα προβληματα με το touch τα οποια ενδεχομενως εχουν λυθει με update αλλα χρειαζεται διερευνηση... Επειδη εψαχνα κινητο για την κοπελα ειχα καταληξει στο 535 πριν κυκλοφορησει και πριν ακουσω και για τα προβληματα, επειδη οντως στην τιμη του ειναι μια χαρα κινητο. Αλλα αποκει και περα ειναι αλλη κλαση το 730 με πολλα + που αξιζουν και με το παραπανω 40-50ε διαφορα... Δυστυχως ομως δε προλαβα να το παραγγειλω στα 159 ουτε στα 169 και εδω και καποιες μερες το εχει 199 2
Kostas93 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ας βάλει κάποιος τέλος στον τίτλο, αφού δεν υπάρχει πλέον η τιμή. 1
george1551 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 http://www.pcworld.com/article/2142575/why-wait-how-to-install-windows-phone-8-1-right-now.htmlόσοι το αγόρασαν ας κανουν την παραπάνω διαδικασία για να πάρουν το τελευταίο update , το εχω στην κατοχή μου σαν δεύτερο τηλέφωνο και αξίζει τα 169 € που έδωσα μέχρι σεντ
Redshift Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Για να μην μπερδευόμαστε με παραεισαγωγές κλπ μήπως το http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Microsoft-Lumia-535-DS-Orange-A00022750.htmείναι τελικά καλύτερο; Διαβάζω τα specs και νομίζω ότι μιλάμε για αρκετά καλύτερο και βέβαια φθηνότερο τηλέφωνο... πόσο το επιδοτεί η MS? καμια σχεση το 535 με τα 73Χ btw το τηλεφωνακι το εχω απο την παρασκευη κ ηρθε σφραγισμενο ,απο ουγγαρια ειναι με εγγυηηση 2 χρονια κανονικα ελλαδα φοβερη οθονη ,δυνατος σωστος ηχος κ δεν περιμενα οτι θα μου αρεσαν τα windows τοσο πολυ υγ 8.1 cyan ειχε κ με το που μπηκε internet κατεβασε denim κ εκανε αναβαθμιση τα apps του 1
koufs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 σε εμένα που το είχα παραγγείλει με 174 € μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας η παραγγελία ακυρώνεται, αν και πριν 5 μέρες μου είχανε στείλει άλλο μήνυμα που έλεγε H παραγγελία είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να ακυρωθεί. ( η υπογράμμιση δική τους) φαίνεται η συμφωνία είναι μονόπλευρη και το ένα μέρος την αλλάζει όπως τους συμφέρει μαύρο λοιπόν και επιφυλάσομαι για τα περαιτέρω 2
mertaghon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 φιλε koufs αν εχεις λιγο χρονο μαυρισε τους ψευτες!
koufs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 στο σάιτ υπάρχει ακόμη στα 199 ευρώ με διαθεσιμότητα 1-3 μέρες, θα πάρω τηλέφωνο όταν μπορέσω να δω αν κλείνουν παραγγελίες στην τιμή αυτή 1
koufs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι με αφορμή αυτό το νήμα ανακάλυψα το κινητό το οποίο αγνοούσα και πήγα και αγόρασα από άλλο μαγαζί όπου ήταν άμεσα διαθέσιμο, αρκετό χρόνο έχασα με τους ερασιτέχνες όσο για το κινητό, η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική και είμαι εντυπωσιασμένος, ο χρόνος θα δείξει αν θα παραμείνει έτσι (ήμουν για αρκτά χρόνια κάτοχος και iphone και android, ίσως απλά έψαχνα για κάτι καινούργιο, δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να ξαναπάρω iphone ούτε android, και άμα περπατήσει το firefox εκεί θα πάω μετά, χαχαχα)
Redshift Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ναι μια χαρα τηλεφωνακι ειναι ,δεν βρηκα κατι να με χαλαει,ομορφη κ απροβληματιστη χρηση
SATELLITE Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 οι τιμές πλέον από 175€ σύν ταχυδρομικά/αντικαταβολή (από άλλα καταστήματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα