Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Nokia Lumia 730 Dual sim €169

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μουφα δεν ειναι ,απλα δεν εχουν στοκ ,μαζευουν παραγγελιες κ τα φερνουν φτηνα απο καπου στο εξωτερικο,ετσι νομιζω

αυτο κανουν....

επιβεβαιωσες τουλαχιστον οτι ειναι ευρωπαϊκο για το θεμα της εγγυησης?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως εχω γραψει νωριτερα εδω

εμενα με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικα οτι ειναι καινουργια κουτα με εγγυηση κανονικα

κ διαβασα στο myphone.gr για 2 που παρελαβαν κ ολα ενταξει

ο ενας εκανε τους ελεγχους που εχω ποσταρει κ το τηλεφωνο βγαινει καινουργιο κ με εγγυηση απλα στο σαιτ της νοκια δεν φαινεται ποση εγγυηση εχει

οποιος παραλαβει καλο ειναι να κανει τους ελεγχους

Δημοσ.

οπως εχω γραψει νωριτερα εδω

εμενα με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικα οτι ειναι καινουργια κουτα με εγγυηση κανονικα

κ διαβασα στο myphone.gr για 2 που παρελαβαν κ ολα ενταξει

ο ενας εκανε τους ελεγχους που εχω ποσταρει κ το τηλεφωνο βγαινει καινουργιο κ με εγγυηση απλα στο σαιτ της νοκια δεν φαινεται ποση εγγυηση εχει

οποιος παραλαβει καλο ειναι να κανει τους ελεγχους

δεν αμφιβαλω οτι ειναι καινουριο με εγγυηση, απλα ισως δε το ξερεις, αλλα τα κινητα που εχουν ευρωπαϊκη προελευση (δηλαδη προοριζονταν για πωληση σε χωρα της Ευρωπης, πχ γαλλια/ιταλια κλπ και το εφερε απο τον εκει αντιπροσωπο ο sellphone ή οποιοδηποτε μαγαζι) ειναι υποχρεωμενη να σου τα καλυψει στην εγγυηση και η ελληνικη αντιπροσωπια , οποτε μπορεις να εισαι σιγουρος οτι αν παθει κατι μπορεις να παρακαμψεις το μικρομαγαζο που ετυχε να το δινει σε καλη τιμη (sellphone εδω) και που δε ξερεις τι aftersales εχει και αν θα υπαρχει τοτε μετα απο 1 χρονο πχ και να πας κατευθειαν στην LG/samsung/nokia κλπ και ειναι υποχρεωμενοι να σε καλυψουν.

Αν παλι το φερνουν απο Αμερικη/Ασια κλπ, τοτε δεν ισχυει αυτο και σε περιπτωση προβληματος ναι εχει εγγυηση οπως σου λεει το sellphone, αλλα πρεπει να απευθυνθεις στο sellphone (με οτι αυτο συνεπαγεται) για να το επιδιορθωσεις/αντικαταστησεις κλπ.

Γι'αυτο παντα απο μικρομαγαζα, στα κινητα τσεκαρουμε αν ειναι εισαγμενο απο Ευρωπη ή οχι!

Δημοσ.

αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες κ ολα τα προιοντα? (εγγυηση καταστηματος = 0 εγγυηση η στην καλυτερη ταλαιπωρια τις περισσοτερες φορες)

καπου ψαχνοντας για την sellphone διαβασα οτι τα φερνει απο ουγγαρια αλλα μπορει να ειναι κ μλκες του ιντερνετ

οταν ποσταρα την προσφορα προειδοποιησα τον κοσμο για διαφορα ενδεχομενα κ οταν σιγουρευτηκα το εγραψα επισης

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5884090#post5884090

Δημοσ.

αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες κ ολα τα προιοντα? (εγγυηση καταστηματος = 0 εγγυηση η στην καλυτερη ταλαιπωρια τις περισσοτερες φορες)

καπου ψαχνοντας για την sellphone διαβασα οτι τα φερνει απο ουγγαρια αλλα μπορει να ειναι κ μλκες του ιντερνετ

οταν ποσταρα την προσφορα προειδοποιησα τον κοσμο για διαφορα ενδεχομενα κ οταν σιγουρευτηκα το εγραψα επισης

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5884090#post5884090

Οχι δυστυχως δεν ισχυει για ολα τα προϊοντα. Εχει να κανει με τον εισαγωγεα που παρεχει και το service και ισχυει γενικα σχεδον σε ολες τις εταιρειες κινητων. Ισχυει και σε καποια αλλα προϊοντα αναλογα την εταιρεια (πχ Dell ισχυει και στις οθονες/laptops Κλπ).

Τα μικρομαγαζα γενικα φερνουν απο οπου τους κατσει καλυτερη τιμη, δεν εχει καμια σχεση το περιστατιμο με την ουγγαρια που λες, απλα ετυχε. Πχ οταν ειχα παει στο sellphone πριν 2 μηνες να ρωτησω για LG G3 που εψαχνα τοτε, το ειχε κοιταξει και μου ειχε πει οτι το Μπορντω και το Μωβ τα εφερνε απο Ασια ενω τα γκρι/χρυσο/λευκο απο Ευρωπη. (λογικο κιολας αφου τα πρωτα 2 χρωματα δεν ειχαν εισαχθει απο καμια ευρωπαϊκη χωρα).

Γενικα αν τους ρωτησεις συγκεκριμενα,σου λενε αν ειναι ευρωπαϊκο γιατι καταλαβαινουν οτι εισαι υποψιασμενος, αλλα πρεπει να το κοιταξουν εκεινη τη στιγμη απο που ειναι τα κομματια που θα παραγγειλουν αν ριξουν εκεινη τη στιγμη παραγγελια, αν δεν ρωτησεις συγκεκριμενα σου λενε το γενικο "εχει εγγυηση κανονικα" για να ειναι καλυμενοι και να σου φερουν απο οπου τους κατσει καλυτερη τιμη

Δημοσ.

κ θυμουνται τι εχει ρωτησει ο καθενας? ειναι σοβαρο μαγαζι ρπμ? οποιον πιασουμε μαλακα ξερωγω?

οποιος παραλαβει αυτους τους ελεγχους παιδες

πληκτρολογωντας ##634# σου δειχνει ποσο χρονο εχει μιλησει το τηλεφωνο σε ωρες ,λεπτα,δευτερολεπτα

και

Πώς θα βρω τον αριθμό σειράς (IMEI) της συσκευής μου;
http://www.nokia.com/gr-el/support/find-the-serial-number-of-my-device-imei/

Έλεγχος Κατάστασης εγγύησης
http://www.nokia.com/gr-el/support/warranty-check/

Δημοσ.

κ θυμουνται τι εχει ρωτησει ο καθενας? ειναι σοβαρο μαγαζι ρπμ? οποιον πιασουμε μαλακα ξερωγω?

Οχι, δε θα παραγγειλουν διαφορετικο για τον καθενα...απλα οσοι ρωτησουν θα μαθουν την προελευση και εχουν την επιλογη να μην παραγγειλουν τελικα καν...

Δεν κανουν κατι στραβο ρεσυ, ουτε ειναι οι μονοι που ενεργουν ετσι, ολα τα σκρουτζομαγαζα με τα κινητα το ιδιο κανουν. Αποκει και περα ειναι δικο σου θεμα να εισαι ενημερωμενος και να ρωτας πραγματα που ΔΕΝ ειναι αυτονοητα (οπως πχ το αν ειναι καινουρια η συσκευη που εκει ναι ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι καινουρια, δεν ειμαστε υπορεωμενοι να ρωταμε...)

Τωρα που ξερεις, καταλαβαινεις γιατι και πολλα σκρουτζομαγαζα διπλα στον τιτλο του κινητου γραφουν EU , για να σε προλαβουν πριν ρωτησεις καν οτι ειναι ευρωπαϊκο...

Αυτο που ειναι αλητεια ειναι οτι καμια φορα σου λενε "ειναι ευρωπαϊκο" ή το θεωρεις δεδομενο επειδη το λενε στον τιτλο το EU και πας να παραλαβεις και προκυπτει Αμερικανικο πχ....και αν δε ξερεις να το τσεκαρεις επιτοπου τον τρως.... αυτο ναι ειναι λαμογια!

Δημοσ.

κοιτα εγω αρχικα υπεθετα οτι δινουν factory refurbished με περιορισμενη εγγυηση (κ με ταση για ζημια οπως θα ξερεις φανταζομαι) η εστω μη ελληνικα γιατι αν δεις παντου λενε εγγυηση κατασκευαστη

δεν εχω προβλημα που να τα φερνουν απο την κολαση ξερωγω αρκει να ειναι κουτα καινουργια κ να εχουν εγγυηση ελλαδα

απο εκει κ περα ναι στην αγορα γινονται ενα καρο μαλακιες που ολοι μας τις τρωμε κ ουτε παιρνουμε χαμπαρι

αν ομως μου πουλησουν κινητο χωρις εγγυηση στην ελλαδα ενω εχω ρωτησει ρητα θα τους γαμησω τα πρεκια 

υγ 

οντως στην courier φαινεται η αποστολη κ με παραδοση για αυριο οποτε δεν ευθυνονται για οποια καθυστερηση πλεον

υγ2

αν το τηλεφωνο ειναι ενταξει θα τους ριξω θετικη στο bestprice οπως ζητανε στο αυτοματοποιημενο μνμα που στελνουν οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι πιεζουν τις τιμες της αγορας προς τα κατω

υγ3 αν ξερεις καποιον αλλο τροπο ελεγχου περα απο αυτους που εγραψα γραψτον να ξερουμε κ εμεις αν θες

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που εχει την ταινια ασφαλειας αθικτη/σφραγισμενη ως οφειλει , ολοι οι υπολοιποι ελεγχοι που λενε στο myphone ειναι περιττοι αφου δε γινεται να εχει ανοιχτει το κουτι...

Αυτο που εχει αξια ειναι να δεις εξωτερικα στο κουτι την χωρα για την οποια προοριζοταν να πωληθει για να ξερεις για την εγγυηση. Αλλα αυτη η πληροφορια διαφερει απο κινητο σε κινητο και θα πρεπει να ψαξεις στο αντιστοιχο θεμα του myphone να βρεις που τη γραφει στην ετικετα και τι θα σημαινουν τα 3 γραμματα που λογικα θα εχει...

Οταν λαβεις αυριο πες μας εντυπωσεις!

Δημοσ.

μενω παραμεθοριο κ δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραλαβω αυριο,μαλλον μεθαυριο κ τοτε δεν θα εχω χρονο λογω μεταπτυχιακου,εξετασεων κλπ

θα προσπαθησω να γραψω αν ειναι καινουργιο κ τι γινεται με την εγγυηση

αν θες λινκαρε το τοπικ με τις σημανσεις στις ετικετες ,λογικα καπου μεσα σε καποιο μακριναρι θα γραφει eu υποθετω

edit αυτα εδω λες?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2607816

Δημοσ.

μενω παραμεθοριο κ δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραλαβω αυριο,μαλλον μεθαυριο κ τοτε δεν θα εχω χρονο λογω μεταπτυχιακου,εξετασεων κλπ

θα προσπαθησω να γραψω αν ειναι καινουργιο κ τι γινεται με την εγγυηση

αν θες λινκαρε το τοπικ με τις σημανσεις στις ετικετες ,λογικα καπου μεσα σε καποιο μακριναρι θα γραφει eu υποθετω

δεν υπαρχει τετοιο γενικο topic, στο topic του κινητου (lumia 730) πρεπει να ψαξεις/ρωτησεις και θα το λενε καπου...

Μην περιμενεις να λεει καπου EU, το πιο πιθανο ειναι να λεει καπου made in china/korea κλπ το οποιο δε σε απασχολει, και καπου αλλου να εχει 3 γραμματα που θα σημαινουν την χωρα στην οποια παει. Πχ για Ελλαδα συνηθως ειναι GRC αυτα.... ή ας πουμε το δικο μου LG λεει NEU που σημαινει northern europe.....αλλα δεν ειναι γενικη η ορολογια παιζει ρολο ο κατασκευαστης τι επιλεγει (ας πουμε στο LG G3 μου το δικο μου που ειναι το 32gb μοντελο λεει NEU, αλλα αν ηταν το 16αρι μοντελο θα εγραφε 6ΝΕ...οτι τους καπνισει ειναι δεν υπαρχει γενικςο μπουσουλας, γι'αυτο πρεπει να δεις στο topic του κινητου!)

Δημοσ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2607816

αρα εμας μας αφορα το 

THE PRODUCT CODE

He composed, himself, under the form 059xxxx (where xxxx is usually an alphanumeric combination, eg 059Q8C2 is a Product Code of Nokia Lumia 920 RM-821). Each Product Code indicates origin and corresponds to a particular and specific region of the world: a country, a mobile operator, etc. The Product Code can be "virtually" changed/flashed with far fewer restrictions than Product Type (see below).

κ ψαχνουμε κατι τετοιο οπου με οποιοδηποτε EU/EURO/EURO1/EURO2 = Europe ειμαστε οκ με εγγυηση κ προδιαγραφες ευρωπης

506251059V276.png

List of region code in the world:

APAC = Asia-Pacific
EU/EURO/EURO1/EURO2 = Europe
IMEA/MEA = Middle East and Africa
LATAM/LTA = Latin American
NAM = North American

Δημοσ.

Για να μην μπερδευόμαστε με παραεισαγωγές κλπ μήπως το http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Microsoft-Lumia-535-DS-Orange-A00022750.htmείναι τελικά καλύτερο;

Διαβάζω τα specs και νομίζω ότι μιλάμε για αρκετά καλύτερο και βέβαια φθηνότερο τηλέφωνο... πόσο το επιδοτεί η MS? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...