Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Nokia Lumia 730 Dual sim €169

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω δουλέψει πολύ Windows, υπάρχει κάποια εφαρμογη που κάνει backup και restore όπως με το itunes ώστε να μην ξαναστείνω το κινητό (έχω ένα 630 ήδη)

Καλημερα, απο τις ρυθμισεις εχει επιλογη αντιγραφα ασφαλειας. 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

169ε παλι σημερα...

Νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη, αλλα θελω να το βαλει παλι 159 για να το παρω για την κοπελα, ετσι για το "γαμωτο" αφου εχει ηδη παιξει 2 φορες εκει τις προηγουμενες μερες...

Δημοσ.

Τραγικό το μαγαζί πάντως!

Εκανα την παραγγελία στις 12 όταν ήταν 174 ευρώ και τώρα είδα ότι έπεσε 5 ευρώ. 

Αμέσως τηλεφωνώ και τους το λέω και μου απαντούν ότι θα πληρώσω την τιμή που παρήγγειλα και όχι αυτή που ισχύει μετά παό 1 ώρα! 

Εννοείται ότι ακύρωσα αμέσως

Δημοσ.

Τραγικό το μαγαζί πάντως!

Εκανα την παραγγελία στις 12 όταν ήταν 174 ευρώ και τώρα είδα ότι έπεσε 5 ευρώ. 

Αμέσως τηλεφωνώ και τους το λέω και μου απαντούν ότι θα πληρώσω την τιμή που παρήγγειλα και όχι αυτή που ισχύει μετά παό 1 ώρα! 

Εννοείται ότι ακύρωσα αμέσως

Κανεις λαθος!

Η τιμη που πρεπει να πληρωσεις ειναι αυτη που αναγραφοταν την στιγμη που παρηγγειλες.Λαθος και παρανομο το καταστημα θα ηταν αν εκανες παραγγελια πχ σε τιμη 200e και σου ζητουσαν πχ 230e.

Αν οταν εκανες την παραγγελια το κινητο ειχε τιμη 169e και μετα η τιμη αλλαζε στα 174e τοτε θα τους ελεγες να πληρωσεις παραπανω 5e?Αν δηλαδη γινοταν το αντιθετο τι θα εκανες?

Δημοσ.

Κανεις λαθος!

Η τιμη που πρεπει να πληρωσεις ειναι αυτη που αναγραφοταν την στιγμη που παρηγγειλες.Λαθος και παρανομο το καταστημα θα ηταν αν εκανες παραγγελια πχ σε τιμη 200e και σου ζητουσαν πχ 230e.

Αν οταν εκανες την παραγγελια το κινητο ειχε τιμη 169e και μετα η τιμη αλλαζε στα 174e τοτε θα τους ελεγες να πληρωσεις παραπανω 5e?Αν δηλαδη γινοταν το αντιθετο τι θα εκανες?

Παντού παγκοσμίως αν εντωμεταξύ μειωθεί η τιμή την κερδίζει ο πελάτης (βλ. amazon).

Αυτό συνιστά κάλη εμπορική πρακτική που αν δεν τηρείται, απλά δημιουργεί κακή εντύπωση στον πελάτη και όχι νομική υποχρεώση.

Το δεύτερο που λες συνιστά και νομική υποχρεώση και τυχόν μη τήρησή της επισύρει και κυρώσεις. 

Για να λέμε πάντως και τα καλά το μαγαζί έχει πολλά ενδιαφέροντα κινητά που δεν τα βλέπω αλλού και σε καλές τιμές, απλά σε τέτοιες περιπτωσεις θα έπρεπε να είναι πιο flexible ενώ και τα κόστη αποστολής είναι τσιμπημένα καθώς υπάρχουν και σαφώς φθηνότερες λύσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Παντού παγκοσμίως αν εντωμεταξύ μειωθεί η τιμή την κερδίζει ο πελάτης (βλ. amazon).

Αυτό συνιστά κάλη εμπορική πρακτική που αν δεν τηρείται, απλά δημιουργεί κακή εντύπωση στον πελάτη και όχι νομική υποχρεώση.

Το δεύτερο που λες συνιστά και νομική υποχρεώση και τυχόν μη τήρησή της επισύρει και κυρώσεις. 

Για να λέμε πάντως και τα καλά το μαγαζί έχει πολλά ενδιαφέροντα κινητά που δεν τα βλέπω αλλού και σε καλές τιμές, απλά σε τέτοιες περιπτωσεις θα έπρεπε να είναι πιο flexible ενώ και τα κόστη αποστολής είναι τσιμπημένα καθώς υπάρχουν και σαφώς φθηνότερες λύσεις. 

Ας μας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους αν αυτο ισχυει.

Παντως ηταν μικρη η διαφορα των 5e για να το ακυρωσεις.Εκτος αν δεν σε ενδιεφερε τοσο πολυ το συγκεκριμενο κινητο.

Δημοσ.

Ας μας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους αν αυτο ισχυει.

Παντως ηταν μικρη η διαφορα των 5e για να το ακυρωσεις.Εκτος αν δεν σε ενδιεφερε τοσο πολυ το συγκεκριμενο κινητο.

Είναι θέμα αρχής φίλε μου! και ένα ευρώ έχει πλέον αξία! 

Δημοσ.

Καλά μπορεί να το ξανά παραγγείλει... Αυτή είναι η λογική που έπρεπε να του διορθώσουν την τιμή, άσχετα με τα θέματα ηθικής, σωστής πρακτικής κτλπ.

Εντωμεταξυ ναι έπρεπε να την μειώσουν ουτως ή άλλως την τιμή, διότι έτσι μας έχουν μαθει απο αμαζον κτλπ και καλώς ή κακώς, αυτό πλεον θεωρειται δεδομένο στις μέρες μας. Δεν είναι όλα θέμα νόμων.

• Like 1
Δημοσ.

εκανα παραγγελια 3/1 ,τους παιρνω σημερα τηλ ψαχνοντας τον αριθμο αποστολης κ μου ειπαν οτι δεν το εστειλαν ακομα και θα το εστελναν σημερα,ξερω δε περιπτωση που παραγγειλε μετα κ παρελαβε επειδη ειναι μαλλον πιο κοντα,γενικως απο οτι καταλαβα δεν τηρουνται προτεραιοτητες,ετοιμος ειμαι να ακυρωσω

επισης οι αλλαγες στην τιμη καθε λιγο κ λιγακι δεν δειχνουν επαγγελματισμο ,σε ωθουν σε ακυρωσεις  κ να κανεις επαναληψη παραγγελιας γιατι οι τιμες τους απεχουν κ καμποσο,γενικοτερα οι σωστοι επαγγελματιες αν δεν εχουν εκτελεσει την παραγγελια δινουν την τωρινη καλυτερη τιμη κ κυριως κοστολογουν σωστα κ δεν αλλαζουν τιμες για πλακα καθε λιγο

Δημοσ.

Καλά μπορεί να το ξανά παραγγείλει... Αυτή είναι η λογική που έπρεπε να του διορθώσουν την τιμή, άσχετα με τα θέματα ηθικής, σωστής πρακτικής κτλπ.

Εντωμεταξυ ναι έπρεπε να την μειώσουν ουτως ή άλλως την τιμή, διότι έτσι μας έχουν μαθει απο αμαζον κτλπ και καλώς ή κακώς, αυτό πλεον θεωρειται δεδομένο στις μέρες μας. Δεν είναι όλα θέμα νόμων.

Δεν μου αρέσει να παίζω .... το πιο εύκολο αυτό θα ήταν αλλά δεν ξαναμπήκα σε κόπο. Αν αλλάζουν τόσο γρήγορα τιμές μπορεί να το ξαναβάλουν στα 159 οπότε ας περιμένω. 

Το ζήτημα είναι ότι αν είχαν τηλεφωνικά δώσει τα 5 ευρώ της αλλαγής της τιμής μέσα σε λίγη ώρα, δεν θα είχα ακυρώσει και θα έιχαν μία πώληση ακόμα. 

Δημοσ.

ενταξει ιστοριες για αγριους,παιρνω τηλ να δω αν οντως το εστειλαν σημερα αποφασισμενος να ακυρωσω σε διαφορετικη περιπτωση κ μου λενε οτι σταματησε λεει η αντιτρομοκρατικη ολα τα δεματα απο εξωτερικο κ αυριο θα το εχω λεει με ειδικη γρηγορη διαδικασια κουριερ

εμφανως παραμυθια κ βγαλτε συμπερασμα,ελπιζω στο τελος να μην με κραζει ο κοσμος εδω μεσα τουλαχιστον

Δημοσ.

ενταξει ιστοριες για αγριους,παιρνω τηλ να δω αν οντως το εστειλαν σημερα αποφασισμενος να ακυρωσω σε διαφορετικη περιπτωση κ μου λενε οτι σταματησε λεει η αντιτρομοκρατικη ολα τα δεματα απο εξωτερικο κ αυριο θα το εχω λεει με ειδικη γρηγορη διαδικασια κουριερ

Μπόμπα το κινητό :P

• Like 6
Δημοσ.

174 παλι χαχα, αλλαγη και μεσα στην ιδια μερα...

παντως @anticamber αυτο που λες εχει λογικη γενικα με βαση την ηθικη , αλλα απο την αλλη εννοειται οτι ολα τα καταστηματα αν πεσει η τιμη μεχρι να παραλαβεις σου το χρεωνουν στην νεα χαμηλοτερη για τον που απλο λογο, οτι αφου δεν εχεις δωσει καμια προκαταβολη μπορεις ανετα να ακυρωσεις και να κανεις νεα παραγγελια στη νεα φτηνοτερη τιμη....αρα ποιος ο λογος να σε εξοθησουν να μπεις σε αυτην την διαδικασια που σου ειναι ανεξοδη?

Επισης υπαρχει και η λογικη οτι εφοσον μιλαμε για τεχνολογικα προϊοντα που η τιμη τους με το χρονο εχει τη γνωστη πτωτικη σχεση, αν καθυστερουν πολυ να σου παραδωσουν και πεφτει εντωμεταξυ η τιμη, γιατι εσυ να επιβαρυνθεις απο τις δικες τους καθυστερησεις?

@redshift Το χρωμα εχεις παραγγειλει? Αν παντως αποφασισεις να ακυρωσεις και εχεις παρει πρασινο, μη το κανεις, πες τους θα πας να παραλαβεις αποκει και θα παω να παρω εγω την παραγγελια σου γιατι περιμενω να το ξαναβαλει 159ε για να παραγγειλω...

Δημοσ.

159€ +5 courier αντικαταβολή ,γκρι

μου εστειλαν mail οτι εφυγε με courier αλλα στο συστημα της acs δεν φαινεται

αν αυριο το πρωι δεν εμφανιζεται στην acs η αν δεν το παραλαβω σε 2 μερες θα φανε γαμω τα ακυρα οταν ερθει,για μλκες δεν ειμαστε

μουφα δεν ειναι ,απλα δεν εχουν στοκ ,μαζευουν παραγγελιες κ τα φερνουν φτηνα απο καπου στο εξωτερικο,ετσι νομιζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...