Redshift Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 επειδη μαλλον πολλοι δεν εχετε ψαχτει στην αγορα των windows phones το κινητακι σε αυτη την τιμη και με τον ανταγωνισμο σε ολα τα mobile λειτουργικα ειναι προσφοραρα αρκει να ξερεις τι αγοραζεις 1
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 επειδη μαλλον πολλοι δεν εχετε ψαχτει στην αγορα των windows phones το κινητακι σε αυτη την τιμη και με τον ανταγωνισμο σε ολα τα mobile λειτουργικα ειναι προσφοραρα αρκει να ξερεις τι αγοραζεις Οχι δεν εχουν ψαχτει,απλα οπου και να ρωτησεις θα σου πουν ολοι ''φιλε μονο Android για τις εκατονταδες τσαμπε εφαρμογες,τα Iphone ειναι για τους ταδε και ειναι πανακριβα και τα WP δεν εχουν τις πολλες εφαρμογες μπλα μπλα μπλα'' 1
Dougadan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Είμαι κάτοχος του κινητού.Απλα ότι καλύτερο έχω πιάσει. Επίσης είμαι προκάτοχος iPhone και android συσκευών. 2
css03027 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 πριν λίγες μέρες το είχε 159 το ίδιο κατάστημα...συνεχίζει να είναι πολύ καλή προσφορά, είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο τηλέφωνο όπως όλα τα nokia Μην τρελαινεστε με τις εφαρμογές και με το store, όλα τα έχει ρε παιδιά! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/top-free-appsΑξίζει και με το παραπάνω να δώσει κάποιος μια ευκαιρία στα windowsphone και πρέπει να το δει με "ανοιχτό" μυαλό... Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ πολύ καλή κάμερα, δίκαρτο, άριστο gps, δε κολλάει ΠΟΥΘΕΝΑ, πολύ καλή οθόνη, σχεδόν όλες οι βασικές εφαρμογές και όλα αυτά με 160 ευρώ... 1
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 οπως εχω πει παραπανω η τιμη του στο συγκεκριμενο καταστημα παιζει συνεχως εγω το πηρα στα 159 πριν μια εβδομαδα ,εκτοτε εχω δει τις εξης τιμες 159,164,180,159,169 οποτε αν καποιος δεν το βιαζεται μπορει να το παρει ισως κ 10 ευρω κατω κατ τ' αλλα reviews στο youtube αφθονα κ για αυτο κ για το 735 (που ειναι ιδιο κατα βαση) κ ολα με πολυ καλες κριτικες btw μαζι με το moto g θεωρουνται τα καλυτερα mid range κ μιλαμε φυσικα για τα τελευταια nokia που θα δουμε στην αγορα πραγμα που εχει κ αυτο την αξια του για καποιους
evkar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 όλα τα win έχουν ελληνικά κανονικά , είτε από εδώ τα αγοράσεις είτε απόξω (μιλάω για Ευρώπη) . Μου κάνει εντύπωση η τόσο χαμηλή τιμή για ένα πραγματικά πολύ καλό midrage τηλέφωνο. Δηλαδή οι υπόλοιποι με τι περιθώρια κέρδους το πουλάνε? Στα όρια της αισχροκέρδειας ?
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 όλα τα win έχουν ελληνικά κανονικά , είτε από εδώ τα αγοράσεις είτε απόξω (μιλάω για Ευρώπη) . Μου κάνει εντύπωση η τόσο χαμηλή τιμή για ένα πραγματικά πολύ καλό midrage τηλέφωνο. Δηλαδή οι υπόλοιποι με τι περιθώρια κέρδους το πουλάνε? Στα όρια της αισχροκέρδειας ? Σκεψου την Wind Με το 930.Πριν το βαλει στα 300ευρω το πουλαγε στα 600 οταν ολοι οι αλλοι το δινανε μεχρι 450 με 500ευρω.
zizu10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει κανείς αν αυτή η τιμή είναι μόνο για το μαύρο Lumia 730 ή αν μπορούμε να το παραγγείλουμε σε άλλο χρώμα?
silmarien Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Από Γαλλικό αμαζον στα black friday το είχα πάρει για φίλη στα 180! Μπράβο προσφορα! 735 ήταν τελικά
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει κανείς αν αυτή η τιμή είναι μόνο για το μαύρο Lumia 730 ή αν μπορούμε να το παραγγείλουμε σε άλλο χρώμα? γκρι κ πρασινο μου ειχαν πει
spook Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 γκρι κ πρασινο μου ειχαν πει Να φανταστώ σε παίρνουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία και σε ρωτάνε και σε τι χρώμα το θέλεις, από τα διαθέσιμα που υπάρχουν;
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ναι σε παιρνουν τηλ κ αν δεν σε βρουν ακυρωνουν χωρις πολλα πολλα
iceman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Επειδή δεν έχω δουλέψει πολύ Windows, υπάρχει κάποια εφαρμογη που κάνει backup και restore όπως με το itunes ώστε να μην ξαναστείνω το κινητό (έχω ένα 630 ήδη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα