Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Nokia Lumia 730 Dual sim €169

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2218488.jpg

http://www.sellphone.gr/nokia-lumia-730-dual-sim.html

+5 ευρω μεταφορικα και αντικαταβολη 

γενικοτερα το τηλεφωνο εχει αποσπασει θετικοτατα reviews 

τιμες scroutz απο 227€

http://www.skroutz.gr/s/5536029/Nokia-Lumia-730-8GB.html

τιμες απο εξωτερικο (amazon κλπ ακομα μεγαλυτερες)

reviews του καταστηματος

http://www.bestprice.gr/m/2808/sellphone.html

Επεξ/σία από Redshift
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσοχη

το εχω παραγγειλει πριν μια εβδομαδα στα 159 και γενικως η τιμη του παιζει τρελα στο συγκεκριμενο καταστημα

εχω επικοινωνησει τηλεφωνικα και μου δηλωσαν ρητα οτι δεν ειναι ανακατασκευασμενο αλλα καινουργιο σφραγισμενο στο κουτι του

ψαχνοντας στο net ειδα οτι γενικως οι αγοραστες διαφορων κινητων απο myphone.gr κ το συγκεκριμενο καταστημα δεν ανεφεραν καποιο θεμα 

αν καποιος το αγορασει κ επειδη η τιμη ειναι υποπτα χαμηλη μπορει να κανει τους εξης ελεγχους

πληκτρολογωντας ##634# σου δειχνει ποσο χρονο εχει μιλησει το τηλεφωνο σε ωρες ,λεπτα,δευτερολεπτα

και

Πώς θα βρω τον αριθμό σειράς (IMEI) της συσκευής μου;
http://www.nokia.com/gr-el/support/find-the-serial-number-of-my-device-imei/

Έλεγχος Κατάστασης εγγύησης
http://www.nokia.com/gr-el/support/warranty-check/

εξηγουμαι για να μην εχουμε θεματα εκ των υστερων

Επεξ/σία από Redshift
  • Like 8
Δημοσ.

Ειναι σίγουρα καινουριο ; και σε τι χρωματα υπαρχει ; διαλεγεις εσυ πριν το παραγγείλεις ή υπαρχει μονο σε 1 χρωμα ;

Δημοσ.

παρτε κανενα τηλεφωνο στο μαγαζι πριν κλεισει να ρωτησετε!

............μηπως ειναι το κλασικο bug ΣΚ με λαθος  τιμολογηση και συλλογης emails

• Like 1
Δημοσ.

οποιος ενδιαφερεται παιρνει τηλεφωνο ρωταει κ το ψαχνει γενικως

νομιζω εχω παραθεσει υπερ του δεοντος πληροφοριες κ τροπους ελεγχου

παρτε κανενα τηλεφωνο στο μαγαζι πριν κλεισει να ρωτησετε!

............μηπως ειναι το κλασικο bug ΣΚ με λαθος  τιμολογηση και συλλογης emails

bug δεν ειναι ,εχω μιλησει τηλεφωνικα μαζι τους 2 φορες κ το τηλεφωνο εμενα μου εχει αποσταλει

αλλοι 2 νομιζω το εχουν παραλαβει απο το myphone.gr κουτα με ζελατινες κλπ

το μονο που απομενει ειναι να ειναι factory refurbished η εισαγωγη απο χωρα με χαμηλη νομισματικη ισοτιμια η δεν ξερω τι αλλο 

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο μαγαζι το εχω καιρο στο ματι......εχει κατα καιρους σε ορισμενα μοντελα....σουπερ τιμες...εγω το τσεκαρω τακτικα!!!

Η χαμηλη τιμη νομιζω οφειλεται οτι ειναι κατι σαν μεσαζοντας απο οτι εχω καταλαβει και δεν εχει τιποτα αμεσα διαθεσιμο αλλα κανει καμια βδομαδα να παραδοσει οτι του παραγγελθει.

• Like 1
Δημοσ.

Σε σύγκριση με το S3 Neo τι λέει;

Διαφορετικα λειτουργικα.Τα Windows Phones απαιτουν πολυ λιγοτερους πορους απο το hardware απο οτι τα Android.

Το 730 δεν λαγκαρει και ουτε προκειται,το S3 Neo αργα η γρηγορα θα εχει lag.

Για καποιον που εχει αποφασισει να παρει Windows Phone,ειναι καλη ευκαιρια,αρκετα καλη τιμη.

Ακομα και καποιος που εχει αποφασισει για android μπορει να βρει την προσφορα καλη.

Προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει windows phone αλλα εχω διαβασει καποια θεματα για να καταλαβω τις διαφορες αναμεσα στα 2 λειτουργικα.

• Like 3
Δημοσ.

επιβεβαιωθηκε απο το myphone οτι το κινητο ειναι οντως καινουργιο (με τον κωδικο) κ οτι εχει κανονικα εγγυηση

τα 730/735 ειναι τα φθηνοτερα πληρη windows phones και εξηγω

1gb ram για να τρεχουν τα παντα

4πυρηνη cpu snapdragon 400,gpu adreno 305 

ποιοτικη oled οθονη 4,7 ιντσων

ποιοτικες φωτογραφικες εμπρος πισω κ με φλας (πισω)

nfc ,δικαρτο, ποιοτικη κατασκευη, καλη μπαταρια και ποιοτητα κλησεων

lag free εννοειται κ οπως ολα τα windows phone δεν κανουν για τον app junkie αλλα για τον χρηστη που θελει πρωτα ενα τηλεφωνο και μετα να κανει βασικη χρηση smartphone

τελος θα παρει windows 10 οπως ολα τα windows 8 κινητα

• Like 5
Δημοσ.

Οποιος θελει κινητο με πρωτο γνώμονα  πολυ καλη φωτογραφικη μηχανη και αψογη πλοηγηση με δωρεαν offline χαρτες (Nokia Here +) το χτυπαει ανετα αν ειδικα θελει να το συνδυασει με δυο καρτες.

Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν σχεδον ολες στο store.

Αν τωρα το θελετε για πειραματισμο, αλλαγες rom και γενικοτερα τα κολπα του android σιγουρα δε σας κανει. Ουτε στο store υπαρχει η πληθωρα εφαρμογων που εχει το android.

Ειναι εντελως διαφορετικο λειτουργικο συστημα και οπως ειπαν οι φιλοι παραπανω δε λαγκαρει ποτε και με τιποτα.

Σιγουρα λειπουν αρκετα πραγματα απο το βασικο λειτουργικο (ας πουμε ελλειψη δυνατοτητας να βαλεις στατικη ip και διαφορα αλλα μικροθεματα) αλλα λενε οτι θα λυθουν στα Windows 10.

εγω ειμαι ακομη με android αλλα οι εφαρμογες που χρησιμοποιω πλεον ειναι 20-25 το πολυ και καμια απο αυτες δε λειπει απο το windows store.

Σε αυτη την τιμη για δικαρτο κινητο ειναι το καλυτερο vfm που κυκλοφορει στην Ελλαδα με φωτογραφικη μηχανη πολυ πιο πανω απο τον μεσο ανταγωνισμο (ακομη και high end android κινητων) και πολυ καλη οθονη

• Like 2
Δημοσ.

καλα μην το κανουμε android vs wp εδω περα...

σιγα τις διαφορες των λειτουργικων σε τετοιο βασικό επίπεδο χρήσης

που υπόσχεται το λουμια που συζηταμε..

το σκέφτομαι το λουμιάκι,αλλα τελικά δεν

έχει την οθόνη που σου δειχνει τις ειδοποιησεις ρε γμτ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...