Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ενα προβληματακι και θελω μια βοηθεια. Εχω τον 840 evo 120gb και ειχα την εντυπωση οτι πηγαινε καπως αργα, κανω τεστ με το crystal disk, μετριες ταχυτητες, για αυτο και εβαλα να τσεκαρω τι παιζει με το hdd sentinel, κοιταζω και βλεπω 80% health και οτι ενω υποστηριζει trim ειναι disabled! Βαζω την γνωστη εντολη στο dos fsutil behavior query DisableDeleteNotify βγαζει 0 λεω οκ, τσεκαρω με το samsung magician μου βγαζει οτι ειναι συνδεμενος σε SATA 1!(Εχω την μητρικη της υπογραφης μ) ψαχνω στο ιντερνετ να δω τι παιζει βλεπω και αλλοι εχουν το παρομοιο προβλημα, μια λυση ηταν να κανω ξανα εγκατασταση -repair τα driver του sata controller το οποιο και εφτιαξε το προβλημα στο πρωτο reboot, και trim enabled και sata 3! Στο δευτερο reboot τα ιδια με πριν :/ απο τα νευρα μ καταργω εντελως το driver του sata controller και τωρα δν κανει boot στα windows...

Eχω ενα δευτερο ssd OCZ vertex 120 και δουλευει αψογα αλλα το λειτουργικο το εχω στον samsung....

καμια βοηθεια ρε παιδια απο σας να καταλαβω τι στο καλο γινεται και πως θα το λυσω??

ps

Ενταξει παιδες την βρηκα την λυση αλλαξα SATA θυρα (ποσο noobas)... απορω πως μια τοσο ακριβη και καλη μητρικη να εχει προσθεσει στις 2 απο τις 8 sata θυρες, αυτο τν τρισαθλιο asmedia controller. τν συνδεσα σε intel και καθαρισα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...