Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλη χρονια, ηθελα να βαλω στον υπολογιστη μου τα windows 8.1 64 bit απο τα vista 32bit που εχω τωρα, αλλα στο καταστημα που πηγα για να τα αγορασω μου ειπαν οτι δεν μπορω να τα βαλω στον συστημα που εχω τωρα.

Εχω vista 32bit

Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz

motherboard ASUS P5Q3 DELUXE 

memory 4 GBytes DDR3

Καρτα γραφικων NVIDIA GeFORCE GTX 260  @ 896MBytes

θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει αν ισχυει αυτο που μου ειπαν και αν πρεπει να αγορασω νεο υπολογιστη.

η χρηση που του κανω ειναι κυριως για παιχνιδια οπως Far cry 4, Grand thief auto V αλλα παιζουν μονο σε 64αρι λειτουργικο. 

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Σε σοβαρό κατάστημα πήγες.. Φυσικά και μπορείς να βάλεις, εδώ έχω εγώ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. 

Τώρα για το αν θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αυτά, ε είναι λίγο έως πολύ χλομό. Γενικά μπορείς να δεις τι σηκώνει το σύστημά σου από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,τα windows 7 64 bit βάλε,θα τρέχουν μια χαρά,τα 8 είναι μούφες,όσον αφορά τα παιχνίδια που ανέφερες δεν τα τρέχει ούτε για αστείο η κάρτα σου και ίσως θα πρέπει να αναβαθμίσεις και τη μνήμη σου

Δημοσ.

Για την ακριβεια πηγα στο Πλαισιο  :mellow: ευχαριστω για την βοηθεια  :-)

ε δεν θεωρείται σοβαρό το πλαίσιο πάντως να ξέρεις :P Οι τεχνικοί που ίσως ήξεραν δυο πράγματα ήταν κάποτε μετρημένοι στα μισά δάχτυλα του ενος χεριού. Πλέον ίσως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Και η CPU σου είναι για 64bita, και αρκετή ραμουλα έχεις, εγώ θα λεγα να βάλεις. Είτε 7άρια είτε 8,1 αν σε βολεύουν (προσωπικά δε θα τα προτιμούσα για αρκετούς λόγους) Άσε που θα νιώθεις σα να πήρες νέο PC (αφού είχες μάθει με τα vista τόσο καιρό)

Δημοσ.

Καλησπέρα,τα windows 7 64 bit βάλε,θα τρέχουν μια χαρά,τα 8 είναι μούφες,όσον αφορά τα παιχνίδια που ανέφερες δεν τα τρέχει ούτε για αστείο η κάρτα σου και ίσως θα πρέπει να αναβαθμίσεις και τη μνήμη σου

Δεν υπάρχει λόγος να τα κατακρίνεις. Μπορείς να πεις την γνώμη σου, από εκεί και πέρα κάνει ότι θέλει. Προσωπικά έχω τα 8.1 και πλέων τα 7 τα συχαίνομαι, επιχείρησα για 1 εβδομάδα να γυρίσω στα 7 μάταια όμως. Πέρα από κάποια κρεμάσματα του hdd στα 8.1 κατά τα άλλα μου φαίνονται μια χαρά.

ε δεν θεωρείται σοβαρό το πλαίσιο πάντως να ξέρεις :P Οι τεχνικοί που ίσως ήξεραν δυο πράγματα ήταν κάποτε μετρημένοι στα μισά δάχτυλα του ενος χεριού. Πλέον ίσως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Χειρότερα από το ένα χέρι δεν νομίζω να υπάρχει :P

Δημοσ.

Μιλάτε για το Πλαίσιο.. Πήγα στα public για κάτι άσχετο, και ένας πωλητής μου είπε πως οι desktop δεν αναβαθμίζονται. :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια, οποτε αν βαλω τα 64bita, βαλω αλλα 4 GΒytes μνημη να παει στα 8 και παρω και μια πιο καλη καρτα γραφικων πιστευω οτι θα παιζει αυτα τα παιχνιδια. Αν εχετε να μου προτεινετε και μια καρτα γραφικων για το συστημα μου θα ηταν τελεια.  :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα πόσταρε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ και ανέφερε από τη αποτελείτε το σύστημα σου για τη χρήση την θες πόσα watt τροφοδοτικό έχεις και πόσα χρήματα θες να διαθέσεις για να σου προταθεί κάποια κάρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να τα κατακρίνεις. Μπορείς να πεις την γνώμη σου, από εκεί και πέρα κάνει ότι θέλει. Προσωπικά έχω τα 8.1 και πλέων τα 7 τα συχαίνομαι, επιχείρησα για 1 εβδομάδα να γυρίσω στα 7 μάταια όμως. Πέρα από κάποια κρεμάσματα του hdd στα 8.1 κατά τα άλλα μου φαίνονται μια χαρά.

Μου λές να μην κατακρίνω τα 8 και στα καπάκια λές εσύ ότι συχαίνεσαι τα 7,οοοοκ ωραίος

Δημοσ.

Μια χαρά τα αντέχει τα 64αρια το σύστημα σου , χωρίς προβλήματα.

Οι τεχνικοί του πλαίσιο πια έχουν χάσει την εκτίμηση από όλους τους πρωην πελάτες τους .. Όλοι προσπαθουν πια να αποφύγουν αγορές απο πλαίσιο ...

Μία μικρή προσωπική ιστορία . Πήρα τηλ να δω αν καλύπτει η εγγύηση το πρόβλημα μου (είχε ξεκολλήσει η θύρα φόρτισης) και μου λένε όχι εσύ το έκανες , και πριν κλείσω τη γραμμή -αυτοί νόμιζαν πως είχα κλίσει- άκουγα κατι περι τι μαλακας ειναι αυτός που νομίζει πως θα του το φτιάξουμε τζάμπα κτλπ. Πήρα στα κεντρικα έκανα παράπονα , μου είπαν θα μου το φτιάξουν τζάμπα και σε 3 μέρες ξανα ξεκολλησε , τυχαιο?

Δημοσ.

Για την ακριβεια πηγα στο Πλαισιο  :mellow: ευχαριστω για την βοηθεια  :-)

δεν στο είπαν γιατί είναι άσχετοι αλλά γιατί η πολίτικη του καταστήματος είναι να προσπαθήσει να πουλήσει υπολογιστές και κατά προτιμήσει turbo-x 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να τα κατακρίνεις. Μπορείς να πεις την γνώμη σου, από εκεί και πέρα κάνει ότι θέλει. Προσωπικά έχω τα 8.1 και πλέων τα 7 τα συχαίνομαι**, επιχείρησα για 1 εβδομάδα να γυρίσω στα 7 μάταια όμως. Πέρα από κάποια κρεμάσματα του hdd στα 8.1 κατά τα άλλα μου φαίνονται μια χαρά.           **εγώ σιχαίνομαι τα 7

Μου λές να μην κατακρίνω τα 8 και στα καπάκια λές εσύ ότι συχαίνεσαι τα 7,οοοοκ ωραίος

Προσωπική γνώμη if you know what i mean...

Δεν ξέρω γενικά αν φταίει η πολιτική τους ή οι τεχνικοί τους πάντως πριν 3 χρόνια που πήγα έναν πύργο ίδιας γενιάς με τον δικό μου, μου είπαν ότι έχουν καεί όλα μέσα, η ζημιά ήταν 250€ και τελικά ένα τροφοδοτικό ήθελε και μια ram που η μια πέταγε error.

Δημοσ.

E όχι κύριε το σύστημα σας είναι αρχαίο δεν παίρνει 64μπιτο λειτουργικο, μέχρι novel dos 7.0 και πολύ του είναι,

Και αφου μπηκατε στο κατάστημα και "καλησπέρα σας εξυπηρετείστε, χρειάζεστε κάτι άλλο????" έχω να σας προτείνω ενα σουπερ γαμάτο ή μάλλον ο τόνος στο γα, turbo xi υπερσύγχρονο με εγγύηση πλαίσιο, τεχνική υποστήριξη με τεχνικούς απο την silicon valey της μαγούλας και on site επισκευή με το οικτρό ποσό των 40€ την ώρα, επίσης θέλετε καλώδιο usb???? EE??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...