Souljam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια ! Αγορασα πολυ προσφατα και τα 2 αναγραφομενα του τιτλου. Εχω ενα θεμα ομως εχω ενωσει το pc με την τηλεοραση με hdmi και το περιβαλλον των windows μου το δειχνει λες και δεν εχω περασει οδηγους της καρτας ενω τα βιντεο μου τα δειχνει κανονικα με φουλ αναλυση. Δεν εχω αντιμετωπισει ξανα κατι παρομοιο οι ρυθμισεις της καρτας θελω να πιστευω πως ειναι ενταξει.. Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας ! Καλη χρονια κιολας μιας που ειναι το πρωτο μου ποστ με τον καινουργιο χρονο !
sobi1984 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 πηγαινεις στο μενου της και οριζεις στην πηγη hdmi σαν pc (εχει επιλογες για dvd bluray pc ) και εισαι οκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 menu και μετά σε ποια υποκατηγορία? εννοείς μήπως στο sources->εργαλεία->επεξεργασία κτλπ
sobi1984 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 menu και μετά σε ποια υποκατηγορία? εννοείς μήπως στο sources->εργαλεία->επεξεργασία κτλπ ναι δεν ειμαι μπροστα στην τηλεοραση αυτη την στιγμη για να πω ακριβως τα βηματα αλλα στο htpc που ειχει το ιδιο θεμα αυτη ηταν η λυση και η εικονα εστρωσε .
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 menu και μετά σε ποια υποκατηγορία? εννοείς μήπως στο sources->εργαλεία->επεξεργασία κτλπ Πας στον catalyst και ρυθμιζεις το overscan στο 0%
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πας στον catalyst και ρυθμιζεις το overscan στο 0% δεν είμαι ο TS
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 δεν είμαι ο TS Μα δεν σε ειπα TS,απαντησα στην ερωτηση σου.Εκτος και αν ρωταγες για λογαριασμο του TS.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 δεν έχω όμως catalyst για αυτό υπέθεσα ότι εννοούσες τον TS thnx πάντως
Souljam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα και παλι παιδια! Στο pc εχω 2 μονιτορ ενα vga και ενα με hdmi , αποφασικα να συνδεσω την τηλεοραση με την εξοδο display port ετσι ωστε να κρατησω την μεγιστη αναλυση στο μονιτορ για τα games. Αγορασα εναν adaptor dp -> hdmi και συνδεσα την tv με αυτην την σειρα pc > adaptor dp -> hdmi -> tv . Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν δειχνει η τιβι και δεν αναγνωριζεται απο το σχετικο utility. Υποπτευομαι οτι εχω κανει πατατα με τον ανταπτορα και οτι τον αγορασα τσαμπα.. Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
magic4spell Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ολεσ οι ατι με εξαιρεση τισ flex ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 3 ΟΘΟΝΕΣ....... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΘΟΝΕΣ Ο ADAPTOR AAPO APO DP>HDMI H DVI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ACTIVE (ΑΚΡΙΒΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 30-40€...)
Souljam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 υποθετικα αν βγαλω απο πανω το ενα μονιτορ πχ το vga θα την διαβασει? γιατι αυτο ειναι το πιο ευκολο δηλαδη
Souljam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εβγαλα το μονιτορ vga την αναγνωρισε κανονικα με την μια ευχαριστω παιδια να στε καλα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα