Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs ..μενω κρητη και επειδη μετακομισαμε απο αθηνα τα παιδια μου με εχουνε πριξει να τους βαλω ενα καναλι που λεγεται nickelodeon,πολυ γνωστο οσο ημασταν αθηνα αυτο εβλεπαν...Λοιπον συνδεσα τον αποκωδικοποιητη και εκανα συνχρονισμο καναλιων (κατι τετοιο που σου βρισκει τα καναλια που πιανουν) και δυστηχως για κακη μου τυχη μετα απο εντονη συνομιλια και με την digea μου ειπαν οτι πιανει μονο εντος αττικης.Εγω ρωτα αμα βαλω μια καρτα τηλεορασης στο pc μου θα μπορω να πιανω το ελληνικο nickelodeon???Η κανενας αλλος τροπος να βλεπω nickelodeon στα ελληνικια στο pc???Βοηθηστε λιγο γιατι πραγματικα αμα δεν δουν αυτα τα παιδια δεν θα ηρεμησω εγω λιγο!!! :fear:  :fear:  :fear:

Δημοσ.

φιλε μου και εγω το εψαξα και πηρα στον οτε κιολας......δεν υπαρχει μια φιλε μου..το πολυ μεχρι 30 ευρω ολα και ολα...

Δημοσ.

Δεν γίνεται κάτι αλλο για nichelodeon.

Μάθε στα παιδιά σου να βλέπουν αλλα παιδικά στο youtube. Χαμός γίνεται. 

Δημοσ.

Σκέψου και την λύση του PC με XBMC & το Hellenic TV addon. Έχει πολλές ταινίες και cartoons με ελληνικό ήχο. Stream από youtube κάνει στην ουσία, αλλά με όμορφο frontend και εύκολο χειρισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...