ChaniaExpress Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα insomniacs ..μενω κρητη και επειδη μετακομισαμε απο αθηνα τα παιδια μου με εχουνε πριξει να τους βαλω ενα καναλι που λεγεται nickelodeon,πολυ γνωστο οσο ημασταν αθηνα αυτο εβλεπαν...Λοιπον συνδεσα τον αποκωδικοποιητη και εκανα συνχρονισμο καναλιων (κατι τετοιο που σου βρισκει τα καναλια που πιανουν) και δυστηχως για κακη μου τυχη μετα απο εντονη συνομιλια και με την digea μου ειπαν οτι πιανει μονο εντος αττικης.Εγω ρωτα αμα βαλω μια καρτα τηλεορασης στο pc μου θα μπορω να πιανω το ελληνικο nickelodeon???Η κανενας αλλος τροπος να βλεπω nickelodeon στα ελληνικια στο pc???Βοηθηστε λιγο γιατι πραγματικα αμα δεν δουν αυτα τα παιδια δεν θα ηρεμησω εγω λιγο!!!
arc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Στην Κρήτη δεν εκπέμπει. Η μόνη λύση ειναι ote tv με συνδρομή http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Fullstory?id=18374541&type=sat
ChaniaExpress Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου και εγω το εψαξα και πηρα στον οτε κιολας......δεν υπαρχει μια φιλε μου..το πολυ μεχρι 30 ευρω ολα και ολα...
arc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν γίνεται κάτι αλλο για nichelodeon. Μάθε στα παιδιά σου να βλέπουν αλλα παιδικά στο youtube. Χαμός γίνεται.
ChaniaExpress Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ναι ρε φιλε θα τους το πω αυριο για να δουμε...να σαι καλα παντως 1
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς το "μπουκέτο" της digea διαφέρει ανάλογα με την περιοχή οπότε και απο εμένα η μόνη λύση ειναι YouTube otetv ή nova...
sswift13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σκέψου και την λύση του PC με XBMC & το Hellenic TV addon. Έχει πολλές ταινίες και cartoons με ελληνικό ήχο. Stream από youtube κάνει στην ουσία, αλλά με όμορφο frontend και εύκολο χειρισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα