Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να φτιάξω λογαριασμό paypal μιας και όλες οι συναλλαγές στο internet περιλαμβάνουν τρόπο πληρωμής paypal, αλλά δεν είμαι ακόμη 18. τουλαχιστον μεχρι τον ιούλιο που θα γίνω, οπότε ζήτησα από τον πατέρα μου να βγάλει μία δεύτερη πρωπληρωμένη πιστωτική και να μου την στείλει.. το πρόβλημά μου είναι ότι:

Αφού πάρω την κάρτα και δημιουργήσω τον λογαριασμό paypal , και δώσω και τα στοιχεία της κάρτας, στην συνέχεια θα πρέπει να πάω στην τράπεζα για να την δηλώσω έτσι ώστε να μου δώσει έναν 4ψήφιο κωδικό κτλ.  θα μπορέσω να το κάνω εγώ αυτό σε διαφορετικό κατάστημα της ίδιας τράπεζας ως κάτοχος αυτής της κάρτας ή θα υπάρχει πρόβλημα που είμαι ανήλικος;;  :-D

Δημοσ.

Στο paypal πρεπει να εισαι 18 για να φτιάξεις λογαριασμο. 

Καλύτερα φτιάξε ένα στο όνομα του πατέρα σου με την κάρτα που σου έβγαλε. 

Δημοσ.

Φτιάχνοντας το λογαριασμο στο paypal,username και password θέλει μόνο για να μπεις στο σύστημα, δηλώνεις τη πιστωτική όπως λεει ο οδηγός χωρείς  να πάς στην τράπεζα για να την δηλώσεις, ούτε pin βάζεις για τις συναλλαγές , !  

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/475583-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C/

<<Βήμα 7: Καιρός να δηλώσουμε την Κάρτα μας. Πηγαίνετε στο “Link and confirm my debit or credit card” , είναι στην δεξιά στήλη, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα του Βήματος 6. Μόλις πατήσετε το κουμπί “Link and confirm my debit or credit card” θα δείτε μια σελίδα όπως στην εικόνα παρακάτω. Συμπληρώστε τα στοιχεία της Κάρτας σας και πατήστε “Continue”. Μην ανησυχείτε είναι απολύτως ασφαλές! Η σελίδα είναι κρυπτογραφημένη και το ενδεχόμενο υποκλοπής, αποκλείεται.

12image.png

Αν η Κάρτα σας είναι αποδεκτή από την υπηρεσία PayPal θα εμφανιστεί το μήνυμα που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Τώρα πρέπει να πάτε στο πλησιέστερο Τραπεζικό κατάστημα από την οποία έχει εκδοθεί η Κάρτα σας και να ζητήσετε την Κίνηση του λογαριασμού της συγκεκριμένης κάρτας. Εκεί θα βρείτε μια χρέωση 1,5 Ευρώ από το PayPal τα οποία χρήματα θα σας επιστραφούν στην πρώτη αγορά που θα κάνετε. Ως περιγραφή της χρέωσης θα βρείτε έναν τετραψήφιο αριθμό. Αυτός είναι ο αριθμός που απαιτείτε για να επιβεβαιώσετε ότι όντος είστε εσείς ο κάτοχος της.>>

Αυτή η διαδικασία δεν θα χρειαστεί ;; 

Στο paypal πρεπει να εισαι 18 για να φτιάξεις λογαριασμο. 

Καλύτερα φτιάξε ένα στο όνομα του πατέρα σου με την κάρτα που σου έβγαλε. 

όντως πρέπει να είσαι 18+ αλλά δεν σε ελέγχει πουθενά!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...