Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πήρα ενα τζακετ της oxford φετος το οποιο ειναι και αδιαβροχο , αφαιρειται και η εσωτερικη επενδυση αν θες και γενικα θεωρειται τοπ η μαρκα αυτη απο οτι διαβασα.  προσωπικα μαρεσε πολυ και θεωρω οτι τα αξιζε τα λεφτα του . τσεκαρε να δεις και μονος σου https://www.ridendriveproducts.com/el/motosykleta/endysi/jacket-52/oxford-montreal-μακρυ-textile-jacket-x-large-detail 

Δημοσ.
Στις 11/1/2015 στις 12:12 ΜΜ, madsc είπε

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι προστασίες αλλά μόνο η μόνωση από αέρα/κρύο

προσανατολίσου σε καταστήματα με ορειβατικά/είδη βουνού.

Βλέπε Κλαουδάτος, Δημητριάδης, Sublime κοκ.

/sc

Μπορεί να βάλει και εφημερίδες κάτω από το μπουφάν που έχει τώρα και να μην πάει καν στον Κλαουδατο, Μινιόν και Κωτσοβολο! 

Ρε παιδιά τι γράφετε? 

Ο άνθρωπος θέλει να πάρει μπουφάν μηχανής και του γράφεις να πάρει μπουφάν από τον Κλαουδατο για βόλτα στο Καϊμακτσαλάν? 

Για κάποιον λόγο τα μπουφάν μηχανής είναι από κορντουρα και δέρμα , έχουν κόκαλα σε συγκεκριμένα σημεία και κάποιους αεραγωγους! 

TS μάρκες από μπουφάν υπάρχουν πολλές. 

Θα δώσεις τουλάχιστον 150€ και θα το έχεις σχεδόν μια ζωή. Επίσης πίστεψέ με και σε πτώση έχει τεράστια σημασία αλλά και οδηγικα. 

Θα πάρεις μεσατο μπουφάν που αγκαλιάζει το σώμα σου.

Κάτι τέτοιο :

spacer.png

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mp123 είπε

Εξοπλισμός μόνο dainese. Τίποτε άλλο.

Υπάρχουν και άλλες αξιολόγες μάρκες να επιλέξει κάποιος. Εντάξει η dainese είναι πρώτη στον χώρο  η πρώτη που έβγαλε μπουφάν με αερόσακο αλλά είναι και πανάκριβη.. δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια βρίσκεις αλλά αξιόλογα μπουφάν με πολύ λιγότερα λεφτά εξίσου πολύ καλά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πιστεύω είναι υπερβολη..Έχω δοκιμάσει Revit .το είχα κανένα εξάμηνο.οταν πήρα dainese καμία σχέση.αλλα οκ είναι η μόνη εταιρία που βγάζει xs. Μου καθοντε πολύ καλά.ολα τα άλλα το small μου είναι λίγο φαρδιά..

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Έχω ένα ixon attack (cordura) μια δεκαετία πλέον, το είχα πάρει 240 ευρώ, πολύ καλό και ποιοτικό και με επένδυση. Κοίταξε να πάρεις κάτι ακριβό και για ασφάλεια και για αντοχή στο χρόνο. 

Δημοσ.

Δεν έχω δει πάντως κάποια ιδιαίτερη διαφορά στα αντίστοιχης τιμής Rev'it με Dainese. 

Ίσα ίσα στα πιο φθηνά μου φαίνονται πιο καλά τα Rev'it. 

Αντίστοιχα στα γάντια πάλι μου φάνηκαν καλύτερα τα Rev'it στα λεφτά που είδα κάθε φορά και τα προτίμησα 2 φορές. 

7 minutes ago, mp123 said:

Δεν πιστεύω είναι υπερβολη..Έχω δοκιμάσει Revit .το είχα κανένα εξάμηνο.οταν πήρα dainese καμία σχέση.αλλα οκ είναι η μόνη εταιρία που βγάζει xs. Μου καθοντε πολύ καλά.ολα τα άλλα το small μου είναι λίγο φαρδιά..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δεν έχω δει πάντως κάποια ιδιαίτερη διαφορά στα αντίστοιχης τιμής Rev'it με Dainese. 

Ίσα ίσα στα πιο φθηνά μου φαίνονται πιο καλά τα Rev'it. 

Αντίστοιχα στα γάντια πάλι μου φάνηκαν καλύτερα τα Rev'it στα λεφτά που είδα κάθε φορά και τα προτίμησα 2 φορές. 

Για μένα η εφαρμογη που έχει η dainese είναι απιστευτη.φυσικα ότι έχω δεν έχει στάμπες κλπ καγκουριες .πρεπει να είσαι στο μετρό για να δεις την μάρκα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Για μένα η εφαρμογη που έχει η dainese είναι απιστευτη.φυσικα ότι έχω δεν έχει στάμπες κλπ καγκουριες .πρεπει να είσαι στο μετρό για να δεις την μάρκα.

Εγώ πάλι την θεωρώ υπερεκτιμημένη με πολύ λιγότερα λεφτά βρίσκεις μια χαρά μπουφάν 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

Εγώ πάλι την θεωρώ υπερεκτιμημένη με πολύ λιγότερα λεφτά βρίσκεις μια χαρά μπουφάν 

Δεν αντιλέγω .φυσικά και βρίσκεις.

Δημοσ.
15 minutes ago, mp123 said:

Το πως θα κάτσει όμως στον καθένα παίζει. 

Σε μένα λόγω πλάτης για παράδειγμα από τα δερμάτινα τους στα 6 που δοκίμασα το 1 μου ήταν άνετο. 

15 minutes ago, christopher0016 said:

Δεν νομίζω αν θες level 2 προστασίες, ποιότητα για αντοχή και σχέδιο να βρίσκεις κάτι φθηνότερο σε άλλες μάρκες. 

Στα ίδια λεφτά θα πας στις γνωστές. Άντε να έχουν κανένα 50αρι διαφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το πως θα κάτσει όμως στον καθένα παίζει. 

Σε μένα λόγω πλάτης για παράδειγμα από τα δερμάτινα τους στα 6 που δοκίμασα το 1 μου ήταν άνετο. 

Αυτό είναι ίδιο με τα κράνη πχ ένα "Χ "large να κάθεται τέλια στο κεφάλι μου και ένα "Ψ" large να μην μου κάθεται καλά. Δεν σημαίνει πως το ένα είναι καλύτερο και το άλλο οχι

14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν νομίζω αν θες level 2 προστασίες, ποιότητα για αντοχή και σχέδιο να βρίσκεις κάτι φθηνότερο σε άλλες μάρκες. 

Στα ίδια λεφτά θα πας στις γνωστές. Άντε να έχουν κανένα 50αρι διαφορά. 

50 με 70 ευρώ είναι διαφορά. Παίρνεις ένα καλο σετακι   αδιάβροχα με αυτή την διαφορά

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Έχω το hawker d dry σε κορντουρα και το razon σε δερματινο συν γάντια καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα.απιστευτη ποιότητα και εφαρμογή.αλλα να τα λέμε σωστά αυτά τα μοντέλα μου κάθησαν από dainese.ουι αλλο φοραγα δεν μου εστρωνε καλα στενα.τωρα πρέπει να πάρω καλοκαιρινό μπουφάν γιατί δεν έχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...