De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κυρίως για scooter το θέλω με το οποίο σπανίως πάω πάνω από 70 χ.α.ω. Άλλα ακόμη κ 50 να πηγαίνεις όταν έξω έχει κρύο, παγώνεις με τα απλά μπουφάν κ φέτος κόντεψα να τσιμπίσω πνευμονία με τα κρύα. Θέλω ένα μπουφάν που να κόβει αέρα κ για τα διπλάσια χιλιόμετρα από αυτά που πάω. Κοινώς να το φοράω σαν να είναι πανοπλία, να μην καταλαβαίνω τον αέρα παρα μόνο από τους κραδασμούς του. Αν γίνεται να είναι κ επένδυση για να το φοράω κ όταν γλυκαίνει ο καιρός βγάζοντάς τη. Μου αρέσουν πάρα πολλές μάρκες, άλλα ψάχνω για κάτι value for money που να αντέχει. Ύψος 1.80, χωρίς κοιλιές κτλ, φαρδιοί ώμοι, στα απλά μπουφάν φοράω large κ μου είναι σφιχτό.
madsc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για μπουφάν μηχανής (με προστασίες) τις καλύτερες τιμές για τα υλικά τους τις είδα στην Colori τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη που μας πέρασε. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι προστασίες αλλά μόνο η μόνωση από αέρα/κρύο προσανατολίσου σε καταστήματα με ορειβατικά/είδη βουνού. Βλέπε Κλαουδάτος, Δημητριάδης, Sublime κοκ. /sc
evoracing Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για μπουφάν μηχανής (με προστασίες) τις καλύτερες τιμές για τα υλικά τους τις είδα στην Colori τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη που μας πέρασε. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι προστασίες αλλά μόνο η μόνωση από αέρα/κρύο προσανατολίσου σε καταστήματα με ορειβατικά/είδη βουνού. Βλέπε Κλαουδάτος, Δημητριάδης, Sublime κοκ. /sc Ε θα δώσει που θα δώσει ας δώσει και κανένα 50άρι και για την προστασία του . Υπόψην τα πλαστικά δεν σε προστατεύουν μόνο από τις πτώσεις. Και τα Colori είναι καλά κοίτα επίσης και για AGVpro και συγκεκριμένα αυτό με αφαιρούμενη ισοθερμική επένδυση.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ε θα δώσει που θα δώσει ας δώσει και κανένα 50άρι και για την προστασία του . Υπόψην τα πλαστικά δεν σε προστατεύουν μόνο από τις πτώσεις. Και τα Colori είναι καλά κοίτα επίσης και για AGVpro και συγκεκριμένα αυτό με αφαιρούμενη ισοθερμική επένδυση. 50ρι? Μήπως εννοείς 500ρι; Γιατί με 50ρι μάλλον για τη γάτα μου θα είναι το jacket... . http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=1246&id=1&sub=90 Αυτό τι λέει; 1
madsc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Λέει ότι το δέρμα είναι κρύο το χειμώνα, θέλει τη φροντίδα του κάθε χρόνο, και δεν αντέχει σε νερό, κακομεταχείριση και πτώσεις όπως μια cordura 600-800D. Σε look καλό είναι. Αν δεν το βιάζεσαι, πάρε σβάρνα τα μαγαζιά από Φλεβάρη που ξεκινάνε οι πραγματικές εκπτώσεις και δοκίμαζε τα πάνω σου. Μέσα στο μαγαζί και έξω στο κρύο. Στα 200-400€ παίρνεις τίμιο μπουφάν μηχανής που καλύπτει αυτά που ζητάς. Σε "ιταλικές" μάρκες ανεβαίνεις παραπάνω για το ίδιο πράγμα. /sc
liakos356 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τα dainese δεν είναι πολύ ακριβότερα από τα αντίστοιχα της colori, τουλάχιστον στα φθηνά. Πάντως είτε scooter, είτε harley, η πτώση είναι πτώση και χρειάζεται προστασία. Είσαι άτυχος, γιατί είχε τρομερές εκπτώσεις η colori την προηγούμενη άνοιξη, λόγω κλείσιμο καταστημάτων. Είχα πάρει 2 μπουφάν από εκει! Το έχεις δει και αυτό? www.dermatina100.gr/dermatina/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=101&lang=el Μπορεί να βρεις στις ανάγκες σου.
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Κυρίως για scooter το θέλω με το οποίο σπανίως πάω πάνω από 70 χ.α.ω. με όσα και να πηγαίνεις, να πάρεις το καλύτερο μπουφαν και το οσο το δυνατον καλύτερο κράνος. εσύ μπορεί να πεσεις με 20 χλμ και απο το αντίθετο ρέυμα να σκάσεις πάνω σε κάποιον που πάει με 120. μην τα τσικγουνεφτείς τα λεφτά. 1
devil-ji Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ειδικα για κρυο, να κοιταξεις να παρεις μπουφαν κανονικο σε μακρος και οχι 3/4, και να σου ειναι αρκετα εφαρμοστο. Και η καλυτερη μου αγορα http://www.motorparts.com.gr/eshop/eksoplismos-anavati/isothermika/kolaro-nowind-tucanourbano-615wb-detail.html
StormGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Tον Νοεμβρη πηρα το dainese montmarte στα 200 ευρω. Ειναι απο τα λεγομενα πολης, με μαλακα (οχι κοκαλινα) προστατευτικα αγκωνες και ομους, δεν εχει στην πλατη αλλα αμα θες το αγοραζεις εξτρα. Εχει απο μεσα ισοθερμικο που βγαινει και γινεται πιο ελαφρυ το μπουφαν για οχι τοσο κρυο καιρο. Επισης δεν φαινεται τοσο μηχανης μπουφαν οπως φαινονται τα υπολοιπα. Εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ. Θα ελεγα απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Δεν μπαινει καθολου κρυο, αντιανεμικο και αδιαβροχο φουλ. Επισης διακριτικο.
Pantelwolf Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το καλό με την Colori είναι οτι οτιδήποτε πάθει, πας και στο επισκευάζουν τσακ μπαμ. Εγώ έχω ένα bering κορντούρα, σκυλί μαύρο του πολέμου, το οποίο έχει το σύστημα 3 layers technology, Το εξωτερικό είναι προστασία, το μεσαίο ζέστη και το εσωτερικό αέρας, δεν κρυώνω ούτε καταχείμωνο, και το καλοκαίρι βγαίνουν τα εσωτερικά και ανοίγουν αεραγωγοί με φερμουαρ και το φοράς άνετα μέχρι Ιούνη.
MT60RS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 τα bering ειναι καλα τα colori εχουν καλο vfm και τελειο after sales. Αν πεσεις και σκιστει το πχ μανικι πας στα κεντρικα στην βουλιαγμενης και στο φτιαχνουν τσαμπα. (δεν ξερω αν ισχυει ακομα) κανε μια βολτα στην καλιρροης. Υπαρχουν μπουφαν που δεν κανουν κρα οτι ειναι για μηχανακι και μπορεις να κυοφορησεις παντου ανετα-κομψα-διακριτικα διπλα απο τον παπασταυρου στην καλιρροης εχει ενα υπογειο στοκατζιδικο. Μπορεις να πετυχεις καλα πραγματα εκει http://www.motorparts.com.gr/ αυτος εδω παλια ηταν μια παρακμιακη υπογεια αποθηκη στου διαολου τη μανα, αλλα εκανε εισαγωγες μονος του και ειχε εξωπραγματικες τιμες. Δεν εχω παει απο το μαγαζι που ανοιξε τωρα στο κενρο για να ξερω τι ρολο βαραει ομως
madsc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Η "αποθήκη στην Ηλιούπολη" και η Colori είναι χρόνια γνωστά στους μηχανόβιους για κόστος απόδοση εξοπλισμό. High end μάρκες/εξοπλισμό θα έπαιρνα από την αποθήκη στην Ηλιούπολη (Ιερά Οδός 40, Γκάζι πλέον) λόγω τιμών. Το vfm/after sales της Colori (Βουλιαγμένης) από την άλλη, είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στο ελληνικό χώρο. /sc 1
Sorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ρίξε μια ματιά στα μαγαζιά της Καλλιρόης. Πέρνα και απο το No-Limits που έχει τα Bering. Πρόσφατα έφερε πολύ ωραία και καλά μπουφάν.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 με όσα και να πηγαίνεις, να πάρεις το καλύτερο μπουφαν και το οσο το δυνατον καλύτερο κράνος. εσύ μπορεί να πεσεις με 20 χλμ και απο το αντίθετο ρέυμα να σκάσεις πάνω σε κάποιον που πάει με 120. μην τα τσικγουνεφτείς τα λεφτά. Ντάξει κοίτα όμως το να οδηγείς scooter και να είσαι ντυμένος motoGP εκτός από αστείο είναι κ μη πρακτικό. Aυτά που λέτε για την Colori με ενθουσιάζουν. Είναι κ ελληνική εταιρία που κάνει σωστά τη δουλειά της απ ότι φαίνεται. Άρα μάρκα βρήκαμε, δε μπορώ να διαλέξω όμως. Θα περιμένω την άνοιξη να κατέβω Αθήνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα