Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

βγαλε μια φωτογραφια το τι βλεπεις οταν ανοιγει το κινητο

δοκιμασε το 2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2449670

με τον ροοτ εξπλορερ που λες στο αρχικο ποστ τι ακριβος εκανες?

When powered off, hold down Power + Volume Down, release (for a second or so) when the LG logo appears then hold down both keys again. This will get you to the Factory Reset (which will wipe all data on the phone!).

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ροοτ εξπλορερ ηθελα να παρω προσβαση ωστε να μπορω να γραφω-διαγραφω στους φακελους συστηματος ,ηθελα να κανω τον ηχο του κινητου πιο δυνατο προσθετοντας ενα αρχειο στους φακελους συστηματος ,στην επιλογη λοιπον ωστε να μου δωσει επιλογη επικόλλησης τικαρα και κανενα αλλο μπλιμπλικι,κολησε το κινητο και εκανα hard -restart.απο εκεικαι περα αρχησε το παραμυθι.εκανα τα 2 παραπανω αλλα τιποτα,στο 20 που λες κλασικά error close και με τα κουμπια καμια ανταποκριση.

το στράβωμα του κινητου ειναι πως στις εντολες push πεταει error close....

post-38255-0-70965400-1421169486_thumb.jpg

Δημοσ.

με ροοτ εξπλορερ ηθελα να παρω προσβαση ωστε να μπορω να γραφω-διαγραφω στους φακελους συστηματος ,ηθελα να κανω τον ηχο του κινητου πιο δυνατο προσθετοντας ενα αρχειο στους φακελους συστηματος ,στην επιλογη λοιπον ωστε να μου δωσει επιλογη επικόλλησης τικαρα και κανενα αλλο μπλιμπλικι,κολησε το κινητο και εκανα hard -restart.απο εκεικαι περα αρχησε το παραμυθι.εκανα τα 2 παραπανω αλλα τιποτα,στο 20 που λες κλασικά error close και με τα κουμπια καμια ανταποκριση.

το στράβωμα του κινητου ειναι πως στις εντολες push πεταει error close....

εχεις δοκιμασει να περασεις με adb εντολες?

Δημοσ.

οχι ακομα,ειπε δευτερα με τριτη,αυριο θα παρω ενα τηλέφωνο να δω τι γίνετε ,θα ενημερωσω μολις εχω νεοτερα...ελπιζω παντος να τα καταφερει....

Δημοσ.

Φίλε επειδή δουλειά μέσω νετ δεν γίνεται σωστή, πάρε ένα τηλέφωνο την procordia πάνε το εκεί να το δούμε από κοντά

Δημοσ.

Πόσο θα σου πάρει φίλε μου από περιέργια; Δε θέλει Ubuntu Κ βλακείες....Θέλει να κάνεις τη διαδικασία σωστά ώστε να φλασάρεις  το tot file. Αν το έχεις στα χέρια σου θα σου πω πως να το φτιάξεις.

Δημοσ.

Πόσο θα σου πάρει φίλε μου από περιέργια; Δε θέλει Ubuntu Κ βλακείες....Θέλει να κάνεις τη διαδικασία σωστά ώστε να φλασάρεις  το tot file. Αν το έχεις στα χέρια σου θα σου πω πως να το φτιάξεις.

Καλημερα χωριανε (Εργοτελης βλεπω,απο Ηρακλειο θα σαι),το κινητο το εστειλα σε μια εταιρια που βρηκα απο νετ,γραφει στις βλαβες οτι φτιαχνουν και κακο-ρουταρισμενο κινητο,το μαλι παει απο 20-70 ευρω,η procordia ποναει χερι κόψει χερι!αλλαγη μητρικής βέβαια μετα απο μια προσπαθεια που εγινε το κινητο κόλησε στο σεκιουριτι ερορ,απο δευτερα τριτη θα εχω νεα και θα σας πω.

Δημοσ.

δεν γίνεται,το κινητο μολις συνδεθει σε usb το μονο που κανει ειναι να ανοιγει μονο του να βγαζει σεκιουριτι ερορ και να κλεινει ...και πάλι το ιδιο....

Δημοσ.

ααα gameover. Τότε μάλλον δώσε τα 120 ή πούλα το για ανταλλακτικά. Η πατέντα με την μητρική, τουλάχιστον για εμένα είναι mission impossible. Αν νομίζεις οτι το καταφέρνεις, ρίχτου, έτσι και αλλιώς η mobo είναι μάλλον άχρηστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...