giorgosxristou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 λοιπον εκτελεσα τις εντολες ...το πρωτο βημα εγινε !!!στελνει το αρχειο αλλα στο 80 κατι % σταματαει και bγαζει μυνημα το κινητο E:folder is wrong E:signature verification failed installation aborted..... δοκιμασα με 2 αλλες ρομ αλλα ουτε που χαμπαριαζει....
giorgosxristou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 nop....σβηνω το κινητο παταω το up και το συνδεω στο usb,εμφανιζει το λογκο της lg και μετα το ποσοστο της μπαταριας.
sakis450 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 nop....σβηνω το κινητο παταω το up και το συνδεω στο usb,εμφανιζει το λογκο της lg και μετα το ποσοστο της μπαταριας. Xαιρεται ο υπολογιστης το βρισκει σαν συσκευη πχ com41 h com2 στην διαχειρηση συσκευων?? oταν μπαινεις σε download mode??
giorgosxristou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 μα δεν μπαινει καθολου σε download mode....
sakis450 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ας μη μπαινει ο υπολογιστης σου βρισκει τη συσκευη?? στα usb ports! διαχειρηση συσκευων
giorgosxristou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ναι, list of devices attached 096b3fmpla-mpla sideload στην πρωτη ειναι συνδεμενη σε recovery mode,τιποτα το ιδιαιτερο,στην δευτερη σε adb mode,σε ριμπουτ το βλεπει σαν συνθετη συσκευη στιγμιαια,σβηνει αναβει και παει σε recovery mode
sakis450 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ακολουθησε αυτον τον οδηγο κατα 90% θα πετυχει παω για δουλεια δεν προλαβαινω να σου εξηγησω παραπανω! αν δουλεψει και δεν εχεις imei στειλε μνμ το βραδυ θα σου πω τον τροπο να το επαναφερεις προσεξε να βαλεις το σωστο λογισμικο πχ g2 d802 οδηγειες και αρχεια εδω http://www.gsmkhmernews.com/?p=198 αν χρειαστει σβησε το adb απο τον υπολογιστη αν δεν βρισκει το τηλ σαν com 41com2 στα ports και ξαναπερασε τους adb universal android drivers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687929αυτο με το τελευταιο flashtool
giorgosxristou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 "Step2: Enter download mode: Turnoff, push vol+ and plug USB cable inOpen Device Manager on your computer and choose COM41 for phone connection:" δεν μπαινει σε download mode....
giorgosxristou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τωρα δεν κανει load οπως εκανε πριν....cannor update.zip*
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 δες και εδω http://www.androidayos.com/2014/10/06/fix-bricked-lg-g2-stuck-logo-twrp-bootloops-download-mode/
giorgosxristou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 τα χω κανει και αυτα...ενα μικρο νομιζω βημα ,εκανα adb kill-server adb start-server και δείχνει να το φορτώνει παλι...αλλα στο 80 κατι %....μπαμμ... στις εντολες dd if=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota of=/sdcard/fota-backup.imgdd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota κανω απλα αντιγραφή επικόλληση?χρειάζεται να αλλάξω κατι? θα χει άραγε σημασία να φορτώσω αλλη ρομ πάνω? ps 87%...πας στην πηγή και δεν πινεις νερο!!!!!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 εσυ αρχικα δεν θες να φορτωσεις ρομ αλλα να αλλαξεις recovery mode και μετα να περασεις ρομ δεν ξερω τι κανεις και δεν νομιζω οτι μπορω να βοηθησω πολυ ακομη απο εδω. αν το ειχα στα χερια μου ισως να μπορουσα να κανω κατι
sakis450 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ακριβως και εγω αυτο θα ελεγα δεν μπορω να βοηθησω παραπανω αν δεν το εχω μπροστα μου να το βλεπω συγνωμη φιλε μου!!!!
giorgosxristou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 εσυ αρχικα δεν θες να φορτωσεις ρομ αλλα να αλλαξεις recovery mode και μετα να περασεις ρομ δεν ξερω τι κανεις και δεν νομιζω οτι μπορω να βοηθησω πολυ ακομη απο εδω. αν το ειχα στα χερια μου ισως να μπορουσα να κανω κατι περιμενε γιατι μπερδευτηκα λιγο...'η εσύ ίσως ,για να φορτοσω rom παω,η θες να πεις οτι δεν γινεται?και οκ...πες οτι δεν φορτώνω ρομ,αν παω για να αλαξω recovery mode τι πρεπει να κανω?αφου με adb για φορτομα ρομ πας,οφισιαλ,η εχω καταλαβει λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα