Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εκτελεσα τις εντολες ...το πρωτο βημα εγινε :-D !!!στελνει το αρχειο αλλα στο 80 κατι % σταματαει :devil: και bγαζει μυνημα το κινητο

E:folder is wrong

E:signature verification failed

installation aborted.....

δοκιμασα με 2 αλλες ρομ αλλα ουτε που χαμπαριαζει....

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nop....σβηνω το κινητο παταω το up και το συνδεω στο usb,εμφανιζει το λογκο της lg και μετα το ποσοστο της μπαταριας.

Xαιρεται ο υπολογιστης το βρισκει σαν συσκευη πχ com41 h com2 στην διαχειρηση συσκευων?? oταν μπαινεις σε download mode??

Δημοσ.

ναι,

list of devices attached

096b3fmpla-mpla           sideload

στην πρωτη ειναι συνδεμενη σε recovery mode,τιποτα το ιδιαιτερο,στην δευτερη σε adb mode,σε ριμπουτ το βλεπει σαν συνθετη συσκευη στιγμιαια,σβηνει αναβει και παει σε recovery mode

post-38255-0-97589100-1421072121_thumb.jpg

post-38255-0-51314900-1421072124_thumb.jpg

Δημοσ.

ακολουθησε αυτον τον οδηγο κατα 90% θα πετυχει παω για δουλεια δεν προλαβαινω να σου εξηγησω παραπανω! αν δουλεψει και δεν εχεις imei στειλε μνμ το βραδυ θα σου πω τον τροπο να το επαναφερεις προσεξε να βαλεις το σωστο λογισμικο πχ g2 d802 

οδηγειες και αρχεια εδω http://www.gsmkhmernews.com/?p=198

αν χρειαστει σβησε το adb απο τον υπολογιστη  αν δεν  βρισκει το τηλ σαν com 41com2 στα ports και ξαναπερασε τους adb universal android drivers

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687929αυτο με το τελευταιο flashtool

Δημοσ.

τα χω κανει και αυτα...ενα μικρο νομιζω βημα ,εκανα adb kill-server adb start-server και δείχνει να το φορτώνει παλι...αλλα στο 80 κατι %....μπαμμ... :-( στις εντολες

dd if=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota of=/sdcard/fota-backup.img
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

κανω απλα αντιγραφή επικόλληση?χρειάζεται να αλλάξω κατι?

θα χει άραγε σημασία να φορτώσω αλλη ρομ πάνω?

ps

87%...πας στην πηγή και δεν πινεις νερο!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

εσυ αρχικα δεν θες να φορτωσεις ρομ αλλα να αλλαξεις recovery mode και μετα να περασεις ρομ

δεν ξερω τι κανεις και δεν νομιζω οτι μπορω να βοηθησω πολυ ακομη απο εδω. αν το ειχα στα χερια μου ισως να μπορουσα να κανω κατι

Δημοσ.

Ακριβως και εγω αυτο θα ελεγα δεν μπορω να βοηθησω παραπανω αν δεν το εχω μπροστα μου να το βλεπω συγνωμη φιλε μου!!!!

Δημοσ.

εσυ αρχικα δεν θες να φορτωσεις ρομ αλλα να αλλαξεις recovery mode και μετα να περασεις ρομ

δεν ξερω τι κανεις και δεν νομιζω οτι μπορω να βοηθησω πολυ ακομη απο εδω. αν το ειχα στα χερια μου ισως να μπορουσα να κανω κατι

περιμενε γιατι μπερδευτηκα λιγο...'η εσύ ίσως ,για να φορτοσω rom παω,η θες να πεις οτι δεν γινεται?και οκ...πες οτι δεν φορτώνω ρομ,αν παω για να αλαξω recovery mode τι πρεπει να κανω?αφου με adb για φορτομα ρομ πας,οφισιαλ,η εχω καταλαβει λαθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...