Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,θα ήθελα αν γίνετε την βοήθεια από τα τσακάλια του forum,όπως αναφέρω στο τίτλο έχω το lg g2 και μετά από δικιά μου βλακεία που έκανα με ένα root explorer το κινητό κόλλησε σε  recovery mode και μένει εκεί,πατάω power button κλείνει και ανοίγει από μονο του σε recovery mode,πατάω UP volume συνεχεια την ώρα που κλείνει με power button δεν κάνει tpt,μόλις τα αφήσω πάει σε recovery mode,πατάω power button και κάτω κουμπί ήχου τα ίδια...δεν κάνει τίποτα και μόλις τα αφήσω επιστρέφει σε recovery mode,διαβάζοντας από δω και από εκεί κατέληξα ότι πρέπει να γίνουν όλα από adb,ακολούθησα το video παρακάτω
----------------------------------

----------------------------------
όλα ok μέχρι το sημείο όπου κάνω push την rom την official και μου πετάει μήνυμα "error:closed",έκανα adb kill-server τίποτα πάλι,έχει σκαλώσει στο error closed,την συσκευή την βλέπει με adb devices.
άλλαξα usb αλλα τίποτα ,στο κινητό τώρα:στην οθόνη έχω επιλογές reboot system now
,apply update from external sdcard(αγόρασα και αντάπτορα ,αλλα δεν το βλέπει καθόλου)-apply update from cache-apply update from adb-wipe data/factory reset(το έκανα αλλα τίποτα),wipe cache partition(το έκανα αλλα τίποτα),έχει κανεις καμια εμπειρία στο τι μπορώ να κάνω πέρα από τον σταυρο μου??το κινητο ειναι root,φοραει την δικια του rom,στην αρχική οθόνη στο recovery mode γράφει "android system recovery <3e>-KOT49I.D80220h TEST KEYS,sto aplly updates from ADB γράφει "now send package you want to apply to the devise with "adb sidemode<filename>' ..."πως θα διορθώσω το error closed??ευχαριστώ εκ το πρότερων!!

post-38255-0-16131300-1420840037_thumb.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα αρχηγε,ηθενα να αποκτησω πληρη προσβαση στους φακελους του συστηματοσ και μαζι με τα δυο κουτακια που τικαρα ,τικαρα και μερικα αλλα....κολησε το κινηρο και αυτο ηταν.

Δημοσ.

τι να πω...σε πρωτη φαση πρεπει μαλλον να του περασεις custom recovery μεσω abd

και οχι την αχρηστη της μαμας που φοραει...

Δημοσ.

Σε Download Mode μπορείς να μπείς; (με κλειστή συσκευή, κρατάς πατημένο Volume UP και συνδέεις το USB που έχει συνδεδεμένο στο PC σου)

Δημοσ.

να δωσω μια μικρη βοηθεια ,για παραδειγμα η ρομ βρισκεται στον φακελο C:\Android επομενος η εντολη που πρεπει να δωσω ειναι C:\Android adb sideload rom.zip kai oxi με εντολη push....το κανω αλλα παιρνω σφάλμα cannot read

• Like 1
Δημοσ.

μονο σε recovery μπαινει,τι επιλογες που γραφω παραπανω.

"reboot system now
,apply update from external sdcard(αγόρασα και αντάπτορα ,αλλα δεν το βλέπει καθόλου),

apply update from cache,

apply update from adb,

wipe data/factory reset(το έκανα αλλα τίποτα),

wipe cache partition(το έκανα αλλα τίποτα),"

Δημοσ.

μαμισιο ειναι...δοκιμαζω και αναφερω...

Υ.Γ

μιλησα με lg ...με μια κοπελα τεχνικο,δεν ηξερε το adb ...ειπα το τι συμβαίνει και μια λυση ειναι αλαγη πλακετασ....

Δημοσ.

μαμισιο ειναι...δοκιμαζω και αναφερω...

Υ.Γ

μιλησα με lg ...με μια κοπελα τεχνικο,δεν ηξερε το adb ...ειπα το τι συμβαίνει και μια λυση ειναι αλαγη πλακετασ....

Δεν υπήρχε περίτπωση να σου πει κάτι άλλο :P Τι περίμενες η τηλεφωνήτρια της LG να σου δώσει οδηγίες για ADB :D

Αν πάει LG θα πάει μόνο για αλλαγή πλακέτας, οπότε πριν φτάσεις εκει, δοκίμασε τα πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...