XronisR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Και τι να του γράψει ο γιατρός αν δεν είναι κάποιος άρρωστος? Οτι έχει πονοκέφαλο? Τωρα τι ρωτας?Στην Ελλδα ειμαστε μπας στο γιατρο σου και σου γραφει οτι εισαι αναπηρος,εκει ειναι το θεμα?
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τωρα τι ρωτας?Στην Ελλδα ειμαστε μπας στο γιατρο σου και σου γραφει οτι εισαι αναπηρος,εκει ειναι το θεμα? Ναι καλέ σώπα μας κούφανες. Σιγά μην σου γράψει οτι είσαι και ο τζιχαντιστής με το καλάσνικοφ. Αν δεν έχεις γιατρούς τους γονείς σου ή συγγενή σου δεν σου γράφει κανένας γνωμάτευση για παθολογικό πρόβλημα που δεν το έχεις. Αυτά μόνο στον στρατό πιάνουν που πηγαίνουν στους ψυχιάτρους κάποιοι και τους γράφουν για κατάθλιψη και άγχος.
vasman15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 λοιπον επειδη εχω παει γραμματεας απειρες φορες,γνωριζω απο πρωτο χερι την διαδικασια...καταρχην ο δικαστικος αντιπροσωπος και ο γραμματεας πληρωνονται μονο και για εργασια δυο ημερων ,φυσικα τα ποσα ειναι διαφορετικα...αν θελετε σας τα λεω ...δινει λοιπον ο δικαστικος μια γραπτη δηλωση στον γραμματεα με την υπογραφη του και τις υπογραφες των μελων της εφορευτικης στην οποια αναφερεται οτι ο συγκεκριμενος επιτελεσε καθηκοντα γραμματεα στο συγκεκριμενο εκλ.τμημα και μαυτο παει στο δημοσιο ταμειο και εισπρατει την αποζημειωση του ,η οποια εξαρταται καθε φορα...συνηθως ηταν 100 ευρω,την τελευταια φορα ηταν70...το πως επιλεγεται καποιος ,συνηθως γινεται με γνωστους ,στα δε χωρια βαζει ο παρεδρος την κορη του ,την ανιψια του,τον κολλητο του.. Απορία : ο γραμματέας ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα που θα οριστεί (σε ειδικό εκλογικό κατάλογο) ή τον ορίζουν σε κοντινό μέρος από εκεί που ψηφίζει συνήθως ώστε να μπορεί να απουσιάσει για κάποια ορισμένη ώρα ? ο γραμματεας ψηφιζει στο τμημα που ειναι γραμμενος,φυσικα απουσιαζει καποια λογικη ωρα κατα την οποια τον αναπληρωνει καποιο μελος της εφορευτικης... καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας,με καλεσαν στις εκλογες εφορευτικη επιτροπη αναπληρωματικος ποια η διαφορα απο το τακτικο μελος ειναι αναγκαστικο να παω? ρωτω γιατι εκεινη την κυριακη εγω θα πηγαινα να ψηφισω το πρωι και μετα εχω ταξιδι για δουλεια σχεδον ολη μερα...επισης καλεσαν και τον πατερα μου να παει αναπληρωματικος αλλα ειναι στο κρεβατι με 95% αναπηρια τι να κανω? καλυτερα να παρουσιαστεις το πρωι στον δικαστικο αντιπροσωπο και να του εξηγησεις την κατασταση και θα σου πει τι να κανεις,διαφορετικα και κυριως στην περιπτωση που δεν εχουν παρουσιαστει αρκετα μελη ,η αστυνομια θαναζητησει τους υπολοιπους και θα τους παει στο εκλογικο τμημα που πρεπει να παρουσιαστουν
daPro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά κ τι ώρα τελειώνει αυτή η ιστορία..συνήθως τι ώρα φεύγουμε???
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά κ τι ώρα τελειώνει αυτή η ιστορία..συνήθως τι ώρα φεύγουμε??? ανάλογα, εμείς είχαμε τελειώσει 1:30 τα ξημερώματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά κ τι ώρα τελειώνει αυτή η ιστορία..συνήθως τι ώρα φεύγουμε??? ανάλογα, εμείς είχαμε τελειώσει 1:30 τα ξημερώματα σε δημοτικές εκλογές είχαμε τελειώσει 5-6 το πρωί... είναι θέμα πόσο σχολαστικός/προσεκτικός θέλει να είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος...
daPro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε πλάκα κάνετε..την Δευτέρα πως πάμε δουλειά...
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σε δημοτικές εκλογές είχαμε τελειώσει 5-6 το πρωί... είναι θέμα πόσο σχολαστικός/προσεκτικός θέλει να είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος... σε μας μια χαρά κυλούσε το πράγμα, όμως ήθελε μια αντιπρόσωπος να ξαναμετρήσουμε γιατί δε μπορούσε να δεχτεί ότι τον ήπιαν σε αυτές της εκλογές δηλαδή επειδή υπήρχε οργάνωση αν και ήμασταν μεγάλο διαμέρισμα και είχε έρθει κόσμος άνετα φεύγαμε πριν τις 12 που και πάλι ήταν φοβερά πολλή ώρα εγώ ήμουν κομμάτια και όπως είπα δεν ξαναπάω ποτέ και για κανένα λόγο να φάω αυτό το παλούκι
jakegate7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος να μην έχει ορίσει γραμματέα ή ο γραμματέας να μην έρθει? Φαντάζομαι σε μια τέτοια περίπτωση ορίζετε κάποιος από την εφορευτική επιτροπή ως γραμματέας? Θα πάρει τα λεφτά που του αναλογούν? Η θα φάει τσάμπα το παλούκι?
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν το κάνουν 2-3 βάρδιες.. γιατί δεν πάνε όλοι, άμα πάνε 2-3 που συνήθως πάνε, τρώνε όλο το μανίκι
papousss13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ας μου ειχαν μια σωστη οργανωση και μια χαρα θα ηταν ολα.. σου φερνουν το χαρτι, βαλε ενα τηλεφωνο του δικαστικου αντιπρ. να κανονισεις ωρες για βαρδιες!!! αντι για αυτο καλουν 8 ατομα για να δουλεψουν τα 2!! (και για περιπτωση που πολλοι δεν θα ερθουν) σου λενε ειναι αναγκαστικο το να πας και τρως "φυλακιση" σε διαφορετικη περιπτωση... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! δεν βαζουν τους ηδη πληρωμενους δασκαλους-καθηγητες... πληρωνονται μονο οι 2.... και ο δικαστικος ....1000 ευρω! και ο πολιτης που ερχεται αναγκαστικα δεν παιρνει ουτε 20 ευρω ... ετσι για το καλο! (ας παρει 100 ευρω λιγοτερα ο δικαστικος δηλαδη) εξαιρουνται οι ΔΥ αλλα παραυτα πολλους τους εχουν καλεσει... λογω του σωστου συστηματος καλουν και ξανακαλουν τα ΘΥΜΑΤΑ και σιγουρα υπαρχουν και αλλα πολλα χαζα του συστηματος... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ας μου ειχαν μια σωστη οργανωση και μια χαρα θα ηταν ολα.. σου φερνουν το χαρτι, βαλε ενα τηλεφωνο του δικαστικου αντιπρ. να κανονισεις ωρες για βαρδιες!!! αντι για αυτο καλουν 8 ατομα για να δουλεψουν τα 2!! (και για περιπτωση που πολλοι δεν θα ερθουν) σου λενε ειναι αναγκαστικο το να πας και τρως "φυλακιση" σε διαφορετικη περιπτωση... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! δεν βαζουν τους ηδη πληρωμενους δασκαλους-καθηγητες... πληρωνονται μονο οι 2.... και ο δικαστικος ....1000 ευρω! και ο πολιτης που ερχεται αναγκαστικα δεν παιρνει ουτε 20 ευρω ... ετσι για το καλο! (ας παρει 100 ευρω λιγοτερα ο δικαστικος δηλαδη) εξαιρουνται οι ΔΥ αλλα παραυτα πολλους τους εχουν καλεσει... λογω του σωστου συστηματος καλουν και ξανακαλουν τα ΘΥΜΑΤΑ και σιγουρα υπαρχουν και αλλα πολλα χαζα του συστηματος... Δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλο αλλά όταν μου βρεις δικαστικό αντιπρόσωπο που θα πληρωθεί 1.000 ευρώ, πες μου να πάω κι εγώ! Αν είναι να γράφουμε, ας προσπαθήσουμε να είμαστε ακριβείς ή έστω σοβαροί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα