paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ήταν στην καλή την θέληση του δικαστικού αντπροσώπου και από την αμοιβή του πλήρωσε (αυτός) κι εσένα. Γραμματέας και εφορευτική δεν πληρώνονται. Αν τύχει και τους φέρουν να φάνε, πάλι είτε από την τσέπη του δικαστικού αντιπροσώπου πληρωμένα, είτε κάποιος εκπρόσωπος κόμματος πληρώνει (το κόμμα δηλαδή) είτε κάποιος υποψήφιος, ξανά από την τσέπη του. Ο γραμματεάς πληρώνεται ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ μερικές μερες μετα τις εκλογες. Καμια σχέση δεν εχει ο δικαστικος... Η εφορευτική ενα @ και ενα μυδι ως γνωστόν 3
GreyHorse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ο γραμματεάς πληρώνεται ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ μερικές μερες μετα τις εκλογες. Καμια σχέση δεν εχει ο δικαστικος... Η εφορευτική ενα @ και ενα μυδι ως γνωστόν Καλά πάω πάσο γιατί δεν έχω κάνει γραμματέας. Αυτά μου είπε όταν ήμουν εφορευτική πριν 5-6 χρονάκια, αυτά λέω
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλά πάω πάσο γιατί δεν έχω κάνει γραμματέας. Αυτά μου είπε όταν ήμουν εφορευτική πριν 5-6 χρονάκια, αυτά λέω 100% εχω παει 3 φορες στο παρελθον... Ψεματα σου ελεγε για να χρυσωσει το χαπι που δεν πληρωνοσασταν εσεις... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος πληρώνεται. που το άκουσες αυτό? Καλά πάω πάσο γιατί δεν έχω κάνει γραμματέας. Αυτά μου είπε όταν ήμουν εφορευτική πριν 5-6 χρονάκια, αυτά λέω κανονικότατα από ΔΟΥ είχα πληρωθεί τις 3 φορές που είχα κάνει γραμματέας, όχι από την τσέπη του ξαδέρφου μου... 1
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ο γραμματέας πληρώνεται κανονικότατα και ξεχωριστά, δηλαδή όχι από τα χρήματα ή την καλή θέληση του δικαστικού αντιπροσώπου. Η εφορευτική είναι που κληρώνεται και δεν πληρώνεται, ούτε έτσι ούτε αλλιώς. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τον γραμματέα ο δικαστικός δεν τον επιλέγει;
ParhsG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πότε ερχεται ενημέρωση για το αν θα παει καποιος εφορευτική;
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτό είναι από τα τραγικά του δημοσίου. Εφ' όσον πληρώνεις δικαστικό και γραμματέα, πλήρωσε και εφορευτική, δεν κατάλαβα. Μαλάκες είναι οι άλλοι. Ον δε τόπικ, μπορείς να μπεις γραμματέας χωρίς να ξέρεις τον δικαστικό. Κάνεις αίτηση στις τοπικές δικαστικές αρχές και μπαίνεις σε μία λίστα. Υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι που έρχονται από μακρυά και δεν έχουν γραμματέα, οπότε απευθύνονται στις δικαστικές αρχές και τσιμπάνε από τη λίστα. Τώρα λεπτομέρειες δεν ξέρω, για το που ακριβώς κάνεις αίτηση ή πως λειτουργεί η λίστα, αλλά ξέρω άτομο που το έχει κάνει.
XronisR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πότε ερχεται ενημέρωση για το αν θα παει καποιος εφορευτική; Λογικα πρεπει να εχει ερθει σε οσους ειναι.Εμενα μου ειχε ερθει κανα μηνα πριν θυμαμαι.
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι να αποφυγεις να πας αν σε επιλεξουν για εφορευτικη . Τροποι υπαρχουν αν υπαρχει φαντασια .
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πολυ απλα αποφευγεις να πας αν σε καλεσουν για εφορευτικη. Και μετά αναρωτιέται κανείς "πολύ απλά" γιατί η Ελλάδα είναι μπουρδέλο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτό είναι από τα τραγικά του δημοσίου. Εφ' όσον πληρώνεις δικαστικό και γραμματέα, πλήρωσε και εφορευτική, δεν κατάλαβα. Μαλάκες είναι οι άλλοι. δεν θυμάμαι αλλά παίρνει κάποια ευθύνη μέλος της εφορευτικής επιτροπής ή ξεσκίζουν μόνο τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τον γραμματέα (που υπογράφουν) αν γίνει κάποια μλκία? οι πολλές ώρες λύνονται με βάρδιες, αν έρθουν όλοι όμως... το θέμα είναι να γίνει ηλεκτρονικά η ψηφοφορία...
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτό είναι από τα τραγικά του δημοσίου. Εφ' όσον πληρώνεις δικαστικό και γραμματέα, πλήρωσε και εφορευτική, δεν κατάλαβα. Μαλάκες είναι οι άλλοι. Δεν είναι μαλάκες, εκτελούν τις υποχρεώσεις τους ως πολίτες. Οι ένορκοι μαλάκες είναι; Θα μου πεις με τη λογική σου μπορεί και να είναι. Το καλύτερο όλων πάντως είναι ότι όλα αυτά τα λένε έλληνες. Ειπε ο γραμματεας Έχω κάνει μία φορά γραμματέας (έτυχε) και δύο εφορευτική. Εσύ πόσες φορές έχεις κάνει καραγκιόζης; 2
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι να αποφυγεις να πας αν σε επιλεξουν για εφορευτικη . Τροποι υπαρχουν αν υπαρχει φαντασια . Απλά δε παςΚαι μετά αναρωτιέται κανείς "πολύ απλά" γιατί η Ελλάδα είναι μπουρδέλο.Εμένα βέβαια με φώναξαν τρεις φορές, τις δύο πήγα κανονικά (δε κάθισα τη δεύτερη γιατί ήμουν φαντάρος και είχα υπηρεσία, αλλά τυπικά πήγα, εμφανίστηκα), τη τρίτη τους έγραψα γιατί στη περιοχή μου ξέρω καλά ότι όσο πας τόσο συνεχίζουν να σε φωνάζουν. Τη πρώτη φορά που πήγα ηταν τυπισσα που την είχαν φωνάξει τέταρτη και μόνο που δεν έκλαιγε Μπουρδέλο είμαστε και γιατί κάποιοι είναι γαϊδούρια, όχι μόνο επειδή είμαστε λουφατζήδες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα