Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Έχω και εγώ πρόβλημα μέσης αλλά το ακριβώς αντίθετο, δεν μπορώ πολύ ώρα όρθιος. Στο δικό μου εκλογικό τμήμα είδα 5 ή 6 άτομα μέσα. Εγω μπορω η ξαπλα η ορθιος στην καρεκλα αν κατσω πανω ακο 2 αντε 3 ωρες με πιανει ειτε η μεση ειτε μουδιαζει το ποδι. Τιποτα, νταξει μωρε, ολα κομπλε. Επικροτω κι εγω την σοφη αποψη σου να βαλουν κομματικα στελεχη σε εφορευτικη επιτροπη. What could go wrong after all? Θελω να πιστευω οτι οποιος ανηκει σε δημοκρατικο κομμα δεν θελει να κανει νοθεια και να παραποιηση την αποψη του ελληνικου λαου, περα απο αυτο δεν ειπα ντε και καλα να μπουν κομματικα στελεχη αλλα μπορουν να μπουν απο δημους, νομαρχια, υπουργια κλπ κλπ
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 περα απο αυτο δεν ειπα ντε και καλα να μπουν κομματικα στελεχη αλλα μπορουν να μπουν απο δημους, νομαρχια, υπουργια κλπ κλπΕτσι, εργαζομενους σε δημους, νομαρχιες και υπουργεια για εφορευτικη. Again, what could possibly go wrong? Αν η λογικη ηταν γυναικα, θα τη συμπονουσε η Sasha ωρες ωρες. Anyway, καλη συνεχεια.
Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ετσι, εργαζομενους σε δημους, νομαρχιες και υπουργεια για εφορευτικη. Again, what could possibly go wrong? Αν η λογικη ηταν γυναικα, θα τη συμπονουσε η Sasha ωρες ωρες. Anyway, καλη συνεχεια. Γιατι οι απλοι πολιτες δεν εχουν κομματικα κρητιρια δηλαδη, με την δικη σου λογικη που ξερεις οτι η κληρωση ειναι τυχαια η αυτος που ειναι στην φορευτικη επιτροπη δεν εχει κανενα συγγενη να βολεψει ? 1
Muchacho Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Πως μπορεί κάποιος να γίνει γραμματέας στις εκλογές? Υπάρχει κάποια λίστα στα πρωτοδικεία όπου δηλώνεις? Ναι ξέρω οι περισσότεροι δ.αντιπρόσωποι έχουν δικό τους, αλλά είναι ορισμένοι που είναι από άλλες περιοχές και σίγουρα θα ψάχνουν..
Miracle Worker Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Muchacho είπε Πως μπορεί κάποιος να γίνει γραμματέας στις εκλογές? Υπάρχει κάποια λίστα στα πρωτοδικεία όπου δηλώνεις? Ναι ξέρω οι περισσότεροι δ.αντιπρόσωποι έχουν δικό τους, αλλά είναι ορισμένοι που είναι από άλλες περιοχές και σίγουρα θα ψάχνουν.. Οτι γινεται, γινεται, το εκανε μια γνωστη μου, αλλα δε θυμαμαι που δηλωνε. Νομιζω πρωτοδικειο.
takoulou Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, Muchacho είπε Πως μπορεί κάποιος να γίνει γραμματέας στις εκλογές? Υπάρχει κάποια λίστα στα πρωτοδικεία όπου δηλώνεις? Ναι ξέρω οι περισσότεροι δ.αντιπρόσωποι έχουν δικό τους, αλλά είναι ορισμένοι που είναι από άλλες περιοχές και σίγουρα θα ψάχνουν.. Καλημέρα...Σε ορίζει το πρωτοδικείο. Γίνεται συνήθως με κλήρωση η αν έχεις κάποιον γνωστό που μπορεί εκεί να σε προτείνει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Παλια τουλαχιστον τον διαλεγε ο δικαστικος αντιπροωπος και τον πληρωνε απο τα δικα του . 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 36 minutes ago, Muchacho said: Πως μπορεί κάποιος να γίνει γραμματέας στις εκλογές? Υπάρχει κάποια λίστα στα πρωτοδικεία όπου δηλώνεις? Ναι ξέρω οι περισσότεροι δ.αντιπρόσωποι έχουν δικό τους, αλλά είναι ορισμένοι που είναι από άλλες περιοχές και σίγουρα θα ψάχνουν.. Πηγαίνεις στον Δήμο στον οποίο ανήκεις και γράφεσαι σε κατάλογο υποψηφίων γραμματέων. Πολλοί δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν έχουν δικό τους γραμματέα και ζητάνε από τον Δήμο κάποιο άτομο για γραμματέα. Ιδίως για τα εκλογικά τμήματα που βρίσκονται στην Αττική, στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη καθώς και σε όσα εκλογικά τμήματα έχουν τρεις ή τέσσερεις κάλπες, την πρώτη Κυριακή δικαιολογούνται δύο γραμματείς. Οπότε έχεις αυξημένες πιθανότητες να διοριστείς. 19 minutes ago, takoulou said: Καλημέρα...Σε ορίζει το πρωτοδικείο. Γίνεται συνήθως με κλήρωση η αν έχεις κάποιον γνωστό που μπορεί εκεί να σε προτείνει... Όχι, το Πρωτοδικείο δεν ορίζει γραμματέα. Κλήρωση διενεργείται μόνο για την εφορευτική επιτροπή, όχι για τον γραμματέα, ο οποίος είναι της απολύτου επιλογής του δικαστικού αντιπροσώπου. 2
Miracle Worker Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 http://www.odigostoupoliti.eu/grammateas-ekloges-2019-poios-orizetai-kai-pos-plironetai/ Αναφορά σε κείμενο Περαιτέρω, οι ενδιαφερόμενοι να οριστούν γραμματείς στις εκλογές, συνηθίζεται και από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, να αναρτούν σχετικά σημειώματα με τα στοιχεία τους στους πίνακες ανακοινώσεων των Πρωτοδικείων και των Δήμων, ώστε να έλθουν σε επαφή με Δικαστικούς Αντιπροσώπους, που δεν έχουν επιλέξει γραμματείς
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 35 minutes ago, Miracle Worker said: http://www.odigostoupoliti.eu/grammateas-ekloges-2019-poios-orizetai-kai-pos-plironetai/ Κανένα πρόβλημα, όσοι ενδιαφέρεστε να διοριστείτε, πηγαίνετε στα Πρωτοδικεία και βρείτε πίνακα ανακοινώσεων. Αν βρείτε. 1
takoulou Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, paredwse είπε Κανένα πρόβλημα, όσοι ενδιαφέρεστε να διοριστείτε, πηγαίνετε στα Πρωτοδικεία και βρείτε πίνακα ανακοινώσεων. Αν βρείτε. Ξερω σε αυτες τις περιπτωσεις μπαινουν τα βυσματα... Και οι κολητοι για να βγαλουν καποια λεφτα.. Μονο αν εχεις κανενα γνωστο δικαστικο αντιπροσωπο... Η δικηγορο που θα διοριστει μπορει να σε παρει.. 1
Muchacho Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, paredwse είπε Κανένα πρόβλημα, όσοι ενδιαφέρεστε να διοριστείτε, πηγαίνετε στα Πρωτοδικεία και βρείτε πίνακα ανακοινώσεων. Αν βρείτε. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά και κάτι κόλλες α4 που κολλάνε με σελοτέιπ ξεκολλάνε μαζί με την μπογιά του τοίχου... 2 ώρες πριν, paredwse είπε Πηγαίνεις στον Δήμο στον οποίο ανήκεις και γράφεσαι σε κατάλογο υποψηφίων γραμματέων. Πολλοί δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν έχουν δικό τους γραμματέα και ζητάνε από τον Δήμο κάποιο άτομο για γραμματέα. Σίγουρα στον Δήμο? Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι δικαστικοί απευθύνονται υποχρεωτικά στο πρωτοδικείο και στην περιφέρεια όπου δίνουν το παρών πριν τις εκλογές, αλλά και το βράδυ των εκλογών παραδίδουν τα αποτελέσματα στην περιφέρεια και στο πρωτοδικείο το σάκο. Εκτός αν όλη η ιστορία με τον κατάλογο είναι off the record και δεν υπάρχει κάποια εγκύκλιος-οδηγία που να αναφέρει την υποχρέση των δήμων να σχηματίσουν κατάλογο με υποψήφιους αλλά συνηθίζεται για να διευκολύνουν το έργο των δικαστικών. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Muchacho
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 2 hours ago, takoulou said: Ξερω σε αυτες τις περιπτωσεις μπαινουν τα βυσματα... Και οι κολητοι για να βγαλουν καποια λεφτα.. Μονο αν εχεις κανενα γνωστο δικαστικο αντιπροσωπο... Η δικηγορο που θα διοριστει μπορει να σε παρει.. Ως γραμματείς, σε ΟΛΕΣ τις εκλογές κατεβαίνουν αυτοί που επιλέγονται από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Άρα, προφανώς πρέπει να είσαι "βύσμα" (ήτοι γνωστός) του δικαστικού αντιπροσώπου για να πας γραμματέας. Μην γράφουμε λοιπόν ό,τι θέλουμε. 2 hours ago, Muchacho said: Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά και κάτι κόλλες α4 που κολλάνε με σελοτέιπ ξεκολλάνε μαζί με την μπογιά του τοίχου... Σίγουρα στον Δήμο? Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι δικαστικοί απευθύνονται υποχρεωτικά στο πρωτοδικείο και στην περιφέρεια όπου δίνουν το παρών πριν τις εκλογές, αλλά και το βράδυ των εκλογών παραδίδουν τα αποτελέσματα στην περιφέρεια και στο πρωτοδικείο το σάκο. Εκτός αν όλη η ιστορία με τον κατάλογο είναι off the record και δεν υπάρχει κάποια εγκύκλιος-οδηγία που να αναφέρει την υποχρέση των δήμων να σχηματίσουν κατάλογο με υποψήφιους αλλά συνηθίζεται για να διευκολύνουν το έργο των δικαστικών. Άλλο που παραδίδουμε σάκους κλπ και άλλο οι γραμματείς. Δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος και καμία 'υποχρέωση' κανενός να επιλέξει γραμματέα από κάποιον κατάλογο. Το λέει η υπουργική απόφαση παρεμπιπτόντως.
Muchacho Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paredwse είπε Ως γραμματείς, σε ΟΛΕΣ τις εκλογές κατεβαίνουν αυτοί που επιλέγονται από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Άρα, προφανώς πρέπει να είσαι "βύσμα" (ήτοι γνωστός) του δικαστικού αντιπροσώπου για να πας γραμματέας. Μην γράφουμε λοιπόν ό,τι θέλουμε. Άλλο που παραδίδουμε σάκους κλπ και άλλο οι γραμματείς. Δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος και καμία 'υποχρέωση' κανενός να επιλέξει γραμματέα από κάποιον κατάλογο. Το λέει η υπουργική απόφαση παρεμπιπτόντως. Το ξέρω πως δεν είναι υποχρέωση για κάποιον να επιλέξει γραμματέα από κάποιον κατάλογο. Η απορία μου ήταν αν οι Δήμοι έχουν την υποχρέωση να συντάξουν έναν έναν τέτοιον κατάλογο. Σε επικοινωνία μου με τον Δήμο δεν είχαν ιδέα και με παρέπεμψαν στο πρωτοδικείο - περιφέρεια. Στο πρωτοδικείο σήμερα γινόταν ψιλοχαμός και ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερα να μιλήσω ήταν ένας γνωστός που λόγο θέσης δεν ασχολείται με αυτά αλλά αμυδρά θυμόταν πως στο παρελθόν γινόταν κάτι τέτοιο άτυπα για να βοηθηθούν δικαστικοί από άλλες περιοχές και για να εξυπηρετηθουν άλλες ανάγκες... Θα ξαναπεράσω την δευτέρα για να ρωτήσω. Σε επικοινωνία με την περιφέρεια μου είπαν πως από εδώ περνάνε όλοι και όλα και τέτοιος κατάλογος δεν υπάρχει και αν υπάρχει θα τον έχουν στο πρωτοδικείο. Οπότε ισχύει αυτό που ήξερα μέχρι πριν, πως ο γραμματέας επιλέγεται αποκλειστικά από τον δικαστικό. Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιον, που θα βρει και με ποιον τρόπο θα βρει είναι δικό του θέμα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Muchacho
Ather Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, paredwse είπε Ως γραμματείς, σε ΟΛΕΣ τις εκλογές κατεβαίνουν αυτοί που επιλέγονται από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Άρα, προφανώς πρέπει να είσαι "βύσμα" (ήτοι γνωστός) του δικαστικού αντιπροσώπου για να πας γραμματέας. Μην γράφουμε λοιπόν ό,τι θέλουμε. Άλλο που παραδίδουμε σάκους κλπ και άλλο οι γραμματείς. Δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος και καμία 'υποχρέωση' κανενός να επιλέξει γραμματέα από κάποιον κατάλογο. Το λέει η υπουργική απόφαση παρεμπιπτόντως. Έχει αλλάξει από παλιά; Το λέω διότι ο γραμματέας επιλέγεται από την εφορευτική επιτροπή. Συνήθως ο δικαστικός αντιπρόσωπος λέει σε όλους να υπογράψουν ένα χαρτί και επειδή δε γνωρίζουν το νόμο, ψαρώνουν, το υπογράφουν και κάνουν τον άλλον γραμματέα (που πληρώνεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα