Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήγαν να με βουτηξουν χωρις να ειμαι αναπληρωματικος διότι δεν είχε έρθει κανενα τακτικό μέλος. Πηγα στις 7 βέβαια. Τους είπα ότι δε θα χα πρόβλημα αλλα το πρωί πετάω για εξωτερικό. Έτυχε να έχω τα εισιτήρια. Ο δικαστικος πάντως μου πε οτι ειχε ηδη καλέσει αστυνομία να φέρει τα μέλη.Εκατσα 5 λεπτα. Ευτυχώς μετά από λίγη ωρα ηρθαν 2 με περιπολικό.

Εντομεταξυ ο άνθρωπος ειχε φερει σάντουιτς, γλυκά κτλ.

Πάντως ενα 20ρικο στο κάθε μέλος να εδιναν ολα καλά θα ηταν. Ας μειωσουν λίγο τις δαπάνες για τη διαμονή και μετακινηση των βουλευτών.

• Like 1
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευω μιας που σε πολλά σχολεία δεν πάτησε ουτε αναπληρωματικός ούτε τακτικό μέλος εφορευτικής , να το επιασαν το μηνυμα και στις επομενες εκλογες να κινηθουν στα πλαίσια του χρηματικού κινήτρου για την εφορευτική.

Δημοσ.

Εσυ κωλοβαραγες οταν αυτοι σπουδασαν... Γι αυτο πηγαινε εσυ τωρα. Αντε με τον καθε. . . . . εδω μεσα.

Φυσικα και ειναι παραλογο... Τι ειναι ο καθηγητης?Ο χαμαλης της κοινωνιας να κανει οτι δουλεια υπαρχει?

Ελπίζω να τρολάρεις και να μη γράφεις σοβαρά αυτές τις παπαριές
Δημοσ.

Ναι γιατί μόνο οι καθηγητές και οι δάσκαλοι σπούδασαν σε αυτή τη χώρα....γιατί δε λέτε απλά ότι θέλετε τετραήμερο.... θα ήταν ειλικρινές τουλάχιστον και απολύτως κατανοητό.... όλοι θα το ήθελαν....δεν είναι παράλογο....

Κατά τα άλλα, με βάση το ότι έχουμε ένα κράτος εχθρικό προς τους πολίτες, αλλά και πολίτες εχθρικούς προς το κράτος (έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα) είναι παράνοια να απαιτεί τζάμπα 15ώρη σερί εργασία από αυτούς...

Ή δημόσιοι υπάλληλοι (δίνοντας τους φυσικά ένα επιπλέον ρεπό) ή αμοιβή για πολίτες με τον κατώτατο ωρομίσθιο (2,85/ ώρα αν δε κάνω λάθος)  ή ξέρω γω... και φαντάροι θα ήταν καλή ιδέα.. με κίνητρο καμιά αδειούλα....

Ο τζάμπας είναι μόνο στα Media Markt...  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα συγγενικο μου προσωπο πηγε να ψηφισει κατα τις 14.00 και του πανε οτι ειναι εφορευτικη σε διπλανο εκλογικο τμημα.100% δεν το γνωριζε (οχι οτι εχει σημασια), ψηφισε αλλα την κοπανησε...Του πα να παει πισω αλλα μου λεει τα δικα του.περα απο το "ηθικο" κομματι παιζει να χει κανα θεμα αργοτερα?

Δημοσ.

Η αποχή των τακτικών και ανσπληρωματικων μελων φέτος σπαει ρεκόρ. Νομίζω έλαβαν το μήνυμα.

Τίποτα δε θα του κάνουν.

Δημοσ.

Εγώ στις 4 έφυγα..ήρθε ο αναπληρωτής κ μουπε η δικηγόρος να φύγω..

καφέ με τυρόπιτα κ μετά σάντουιτς απ τον Δήμο..

νταξει χαλαρά ήταν..Εγώ περίμενα χειρότερα..Ελπίζω να μην με ξανά καλέσουν...

Δημοσ.

1,30 ωρίτσα το πρωί από τις 7 εως τις 8,30. ίσα ισα να μαλακιστούμε λίγο και να φτιάξω 20 ψηφοδέλτια.

και άλλες 2 ωρίτσες το βραδάκυ από τις 7-9. χαλαρά, δεν έκανα και τίποτα 400 φακέλους άνοιξα. και ο δικαστικός αντιπροσώπους ήταν τσακάλι και τα βγάλαμε όλα μαζί.

Δημοσ.

Ναι γιατί μόνο οι καθηγητές και οι δάσκαλοι σπούδασαν σε αυτή τη χώρα....γιατί δε λέτε απλά ότι θέλετε τετραήμερο.... θα ήταν ειλικρινές τουλάχιστον και απολύτως κατανοητό.... όλοι θα το ήθελαν....δεν είναι παράλογο....

Κατά τα άλλα, με βάση το ότι έχουμε ένα κράτος εχθρικό προς τους πολίτες, αλλά και πολίτες εχθρικούς προς το κράτος (έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα) είναι παράνοια να απαιτεί τζάμπα 15ώρη σερί εργασία από αυτούς...

Ή δημόσιοι υπάλληλοι (δίνοντας τους φυσικά ένα επιπλέον ρεπό) ή αμοιβή για πολίτες με τον κατώτατο ωρομίσθιο (2,85/ ώρα αν δε κάνω λάθος) ή ξέρω γω... και φαντάροι θα ήταν καλή ιδέα.. με κίνητρο καμιά αδειούλα....

Ο τζάμπας είναι μόνο στα Media Markt... :-)

Παλιά πολύ μικρός ειχα δει φαντάρο να φυλάει έξω από σχολείο στη Κεφαλλονιά που είναι το ένα μου χωριό:lol: δε θυμάμαι γιατί, ήμουν νιαναρο το θυμάμαι σαν όνειρο

Άμα κάνεις θητεία μπορεί να σε φωνάξουν εφορευτική και αν είσαι εξοδούχος πρέπει να πας, αλλά είναι παράνοια να φάει ολόκληρη μέρα έτσι άτομο που κάνει θητεία και θέλει να κοιμηθεί μετά από υπηρεσία

Το πιο σωστο ειναι να πάει άνεργος με πληρωμή κατώτατο μεροκάματο και φυσικά εφόσον το δηλώσει (θα δηλώσουν αρκετοί)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως πήγε η αποχή από μέλη της εφορευτικής γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Σε κάθε εκλογές ακούω τα ίδια οτι τις πρωινές ώρες υπήρχαν μικροπροβλήματα με την απουσία μελών των εφορευτικών και αργότερα λύθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω καλου κακου πηγα αργα να ψηφισω (6.00) μην γινει καμια λαλακια και με χωσουν :P , παντως και στο δικο μου εκλογικο κεντρο 3 ατομα ηταν ο δικαστικος εκπροσωπος και αλλη 2

Δημοσ.

Εγω καλου κακου πηγα αργα να ψηφισω (6.00) μην γινει καμια λαλακια και με χωσουν :P

Ρε anorymous να σε ρωτησω κατι. Ανεργος εισαι, αγαμος εισαι, φοιτητης με εξεταστικη δεν εισαι, παιδια, σκυλια, γατια η αλλες σοβαρες υποχρεωσεις δεν εχεις, μεροκαματο δεν χανεις, κουραση ολη την εβδομαδα δεν εχεις.

Τι χωσιμο. Δηλαδη ουτε μισο γραμμαριο ντροπης ξερω γω?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε anorymous να σε ρωτησω κατι. Ανεργος εισαι, αγαμος εισαι, φοιτητης με εξεταστικη δεν εισαι, παιδια, σκυλια, γατια η αλλες σοβαρες υποχρεωσεις δεν εχεις, μεροκαματο δεν χανεις, κουραση ολη την εβδομαδα δεν εχεις.

Τι χωσιμο. Δηλαδη ουτε μισο γραμμαριο ντροπης ξερω γω?

Κατ αρχην ιδεολογικα νομιζω οτι ειναι χωσιμο γιατι πας τσαμπα με το ετσι θελω και αλλοι τα αρπαζουν χοντρα, η δεν θα πληρωθει κανεις ή θα πληρωθουν ολοι οσοι πανε!

Περα απο αυτο επειδη δεν με ξερεις εχω θεμα με την μεση μου δεν μπορω να κατσω πολλες ωρες σε καρεκλα γενικα και με αυτες που εχουν τα σχολια ειδικα.

Επισης γιατι πρεπει να ντρεπομαι ?

Δημοσ.

Κατ αρχην ιδεολογικα νομιζω οτι ειναι χωσιμο γιατι πας τσαμπα με το ετσι θελω και αλλοι τα αρπαζουν χοντρα, η δεν θα πληρωθει κανεις ή θα πληρωθουν ολοι οσοι πανε!

Περα απο αυτο επειδη δεν με ξερεις εχω θεμα με την μεση μου δεν μπορω να κατσω πολλες ωρες σε καρεκλα γενικα και με αυτες που εχουν τα σχολια ειδικα.

Επισης γιατι πρεπει να ντρεπομαι ?

Έχω και εγώ πρόβλημα μέσης αλλά το ακριβώς αντίθετο, δεν μπορώ πολύ ώρα όρθιος.

Στο δικό μου εκλογικό τμήμα είδα 5 ή 6 άτομα μέσα.

Δημοσ.

Τιποτα, νταξει μωρε, ολα κομπλε. Επικροτω κι εγω την σοφη αποψη σου να βαλουν κομματικα στελεχη σε εφορευτικη επιτροπη. What could go wrong after all?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...