ghostman13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Τωρα τι ρωτας?Στην Ελλδα ειμαστε μπας στο γιατρο σου και σου γραφει οτι εισαι αναπηρος,εκει ειναι το θεμα? Μην εισαι απολυτος. Ετσι ευκολα δεν σου γραφει ο γιατρος οτι πασχεις απο κατι. Για αναπηρια ουτε λογος, τα ποσοστα αναπηριας πιστοποιουνται μονο με την επιδειξη δικαιολογητικου από ΚΕΠΑ εκτος αν φαινεσαι με το ματι οτι εχεις οντως θεμα. Πριν μερικα χρονια ειχα κληρωθει για εφορευτικη και δεν γουσταρα να παω ετσι πηγα στον ορθοπεδικο μου γιατι παλαιοτερα ειχα κανει μια επεμβαση με λαμες και μου εγραφε δικαιολογητικο για απαλλαγη σπο την γυμναστικη στο σχολειο. τον επισκευθηκα για να μου γραψει να μην παραστω στην εφορευτικη και αρνηθηκε λεγοντας ευγενικα οτι αυτο το προβλημα που εχω δεν δικαιολογει να μην μπορω να κατσω καποιες ωρες σε μια ημερα και να κανω αυτες τις δουλειες. Το ιδιο ακριβως επαθε κι ο κολλητος μου που ειχε μια παθηση στην καρδια οχι ομως σοβαρη τα ιδια ακριβως του ειπε ο καρδιολογος του. Εν τελει πρεπει να καθησεις να ψαξεις καλα τι θα πεις στον γιατρο, αν του πεις για πονοκεφαλους και στομαχια, ναι οκ αλλα πως μπορεις να ξερεις αν θα εισαι αρρωστος και την ημερα των εκλογων π.χ? Τωρα αν εχεις βρει γιατρο οτι να ναι και καθεται και γραφει γνωματευσεις ετσι να τις μοιραζει απο δω και απο κει παω πασο. Παντως η γνωμη μου ειναι οποιος κληρωνεται για πρωτη φορα στην εφορευτικη ας παει για την εμπειρια!
ParhsG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εγω πάντως ξέρω πολλους που απο γιατρό γλιτωσαν εφορευτική και όχι για σοβαρό λόγο αλλα γιατι θέλαν να πανε σε club και βολτα
daPro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 νταξει μια φορά να πάω..αλλά διαφωνώ στο τσάμπα..
johnbond Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αν δε σε βρουν να σου δώσουν την κλήση τί γίνεται;
Anorymous Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 τι? περισσότερες ευκαιρίες για νοθεία? Αμα ηταν 5μελης επιτροπη ενας απο καθε κομμα το πολυ πολυ να επεφτε ξυλο χαχα
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αμα ηταν 5μελης επιτροπη ενας απο καθε κομμα το πολυ πολυ να επεφτε ξυλο χαχα Κατ'αρχην αυτο που ειπε ο Thresh. Επιπλεον αυτο που λες εσυ. Καταληγουμε σε αυτο που ειπα εγω: Παραλογο
Anorymous Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Κατ'αρχην αυτο που ειπε ο Thresh. Επιπλεον αυτο που λες εσυ. Καταληγουμε σε αυτο που ειπα εγω: Παραλογο Παραλογο.....δεν νομιζω χαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=7c7DSb3H290
aris1986 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Kινδυνευουμε να μας δεσμευσουν/χωσουν αυριο ως επιτροπη, αν δεν εχουν παει οσοι εχουν κληθει; Αμα ειναι να παω κατα τις 13¨00 να ψηφισω για να ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν βρει καποιους. Στην τελικη θα του πω οτι υπογραφω με σταυρο και δεν ξερω γραμματα. Λες να ανοιξουν κανενα futuristiko τερματικο και να δουν τι εχω σπουδασει λες και ειμαστε στην σειρα φαντασίας το Fringe. 1
Miracle Worker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το πολύ πολύ του λες δωσ' μου 15 ευρώ και κάθομαι.
beatshooter Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δάσκαλοι καθηγητές κωλοβαράνε κ είμαι υποχρεωμένος να παω εγω που δουλεύω στα χωράφια κ να χάσω το μεροκάματο? Ανεργοι χιλιάδες επιλέξτε αυτούς που είναι στα μητρωα οαεδ κ δωστε τους ενα 40 ευρώ μεροκάματο...εδω τρις εχετε κλέψει κυριοι της εξουσίας... Αν δεν πατήσω οντας αναπλωματικο μέλος τι γίνεται? Ημαστε χωριο κ παιζει να σκάσει μπατσος σπιτι!η αν με βριυν τυχαία πουθενά τι παίζει?
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αν δε σε βρουν να σου δώσουν την κλήση τί γίνεται; Δεν παίζει κανένα ρόλο αν σε βρούν στο σπίτι για να στην δώσουν αυτοπροσώπως. Οι περισσότεροι πετάνε το χαρτί κάτω από την πόρτα ή άλλοι το βάζουν στο ταχυδρομικό κουτί. Όταν με είχαν καλέσει κάποτε είχα βρει το χαρτί κάτω από την πόρτα. Kινδυνευουμε να μας δεσμευσουν/χωσουν αυριο ως επιτροπη, αν δεν εχουν παει οσοι εχουν κληθει; Αμα ειναι να παω κατα τις 13¨00 να ψηφισω για να ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν βρει καποιους. Και εγώ μεσημέρι ή απόγευμα θα πάω, πρωί ποτέ. Αν δεν πατήσω οντας αναπλωματικο μέλος τι γίνεται? Ημαστε χωριο κ παιζει να σκάσει μπατσος σπιτι!η αν με βριυν τυχαία πουθενά τι παίζει? Αν δεν πάει κανείς ή πολύ λίγοι από τα τακτικά μέλη θα καλέσουν τα αναπληρωματικά οπότε παίζει να σε αναζητήσουν. Κάτι που θυμόμουν από το 2009 που είχα πάει τότε σε εφορευτική, είναι οτι τα αναπληρωματικά μέλη τα άφησε και έφυγαν ο δικαστικός γιατί ήμασταν full από τακτικά, αλλά είχε πει πως έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκονται εκεί όταν θα γίνει η καταμέτρηση, έτσι έφυγαν και ήρθαν στις 7 το απόγευμα.
linuslost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δάσκαλοι καθηγητές κωλοβαράνε κ είμαι υποχρεωμένος να παω εγω που δουλεύω στα χωράφια κ να χάσω το μεροκάματο? Ανεργοι χιλιάδες επιλέξτε αυτούς που είναι στα μητρωα οαεδ κ δωστε τους ενα 40 ευρώ μεροκάματο...εδω τρις εχετε κλέψει κυριοι της εξουσίας... Αν δεν πατήσω οντας αναπλωματικο μέλος τι γίνεται? Ημαστε χωριο κ παιζει να σκάσει μπατσος σπιτι!η αν με βριυν τυχαία πουθενά τι παίζει? Εσυ κωλοβαραγες οταν αυτοι σπουδασαν... Γι αυτο πηγαινε εσυ τωρα. Αντε με τον καθε. . . . . εδω μεσα.
thomasG4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ αυτό το μίσος για τους καθηγητές δεν μπορώ να το καταλάβω. Άμα νομίζει κάποιος ότι είναι τόσο εύκολο ας γίνει και αυτός καθηγητής, να έρθει να μας πει μετά τι ωραία που είναι να προσπαθείς να μεταδώσεις γνώσεις σε στουρνάρια. 1
aris1986 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Και καθηγητές που γίνανε αρκετοί μην ψαρωνετε δεν έχουν το μυαλό του hawking και το σώμα του brand pit από το fight Club. ☺ 1
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ποιό μίσος ρε παιδιά? Πληρώνονται για 2 μέρες που δεν δουλεύουν λόγω εκλογών Τόσο παράλογο σας φαίνεται να τις αναπληρώσουν ως μέλη εφορευτικής? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα