Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εψαξα στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα απαντησεις.ξερει κανεις τι παιζει?πως γινεται να παει καποιος σα γραμματεας?χρειαζεται καποια αιτηση ή διαλεγει ο δικαστικος αντιπροσωπος?

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα,εψαξα στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα απαντησεις.ξερει κανεις τι παιζει?πως γινεται να παει καποιος σα γραμματεας?χρειαζεται καποια αιτηση ή διαλεγει ο δικαστικος αντιπροσωπος?

Mε βισμα πας.Εχεις καποιον/α που θα ειναι δικαστικος?Πες του να σε βαλει γραμματεα να τα παρετε παρεα.

Δημοσ.

Υποψιν αν σε παρουν (για την ακριβεια αν πας εν τελει ενω σε διαλεξαν) μαντεψε , δεν πληρωνεσαι.

Εδιτ

Εννοουσα εφορευτικη , σορρυ δεν το εγραψα

Δημοσ.

Εφορευτικη οχι μονο δε πληρωνεσε αλλα ουτε ενα σαντουιτς και ενα νερο ολη μερα δε σου πληρωνουν...

Εγώ όταν πήγα εφορευτική το 2009 όχι μόνο νερό μας έδωσαν αλλά και πίτσες και μπισκότα και κουλουράκια. Το κρουασαν που είχα φέρει από το σπίτι τελικά δεν το έφαγα εκεί αφού χόρτασα.

Δημοσ.

Αυτό είναι αλήθεια. Τουλάχιστον στις περιφερειακές & δημοτικές τον Μάιο μας εφεραν σάντουιτς και νερό, ευγενική χορηγεία ενός υποψηφίου.

Δημοσ.

Εμένα δε προκειται να με καλέσουν εφορευτική οπότε δε με νοιάζει.

Μερικά τμήματα ειναι ωραία αν έχει φαγητό κτλ.

Δημοσ.

μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος πληρώνεται.

Εγώ πάντως πήγα γραμματέας πριν χρόνια και πληρώθηκα. Και επίσης δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να λες ότι δεν πληρώνεται κάποιος για μια δουλειά που είναι ολοήμερο (μη πω και -νύχτιο) κυριακάτικο μανίκι και στην οποία δεν είσαι όχι υποχρεωμένος αλλά ούτε καν κληθείς να πας.

Δημοσ.

Ποιος που πηγε εφορευτικη επιτροπη πληρωθηκε ;

Εννοω βασει του προγραμματος των εκλογων , δεν υπαρχει στο κοστολογιο "αμοιβη εφορευτικης επιτροπης" , εκτως και αν υπαρχει και απλα ο δικηγορος και ο γραμματεας δεν το.σχολιαζουν και τα μοιραζονται μεταξυ τους.

Αν η αμοιβη για την ιδια δουλεια συν το ολονυκτιο,ειναι ενα κρουασαν και ενας χυμος , οπως καποτε εδιναν στους ιθαγενεις καθρεφτακια για ανταλλαγματα εδαφη και οπλα , να το βρασω .

Πολυ απλα αποφευγεις να πας αν σε καλεσουν για εφορευτικη.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήγα γραμματέας πριν χρόνια και πληρώθηκα. Και επίσης δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να λες ότι δεν πληρώνεται κάποιος για μια δουλειά που είναι ολοήμερο (μη πω και -νύχτιο) κυριακάτικο μανίκι και στην οποία δεν είσαι όχι υποχρεωμένος αλλά ούτε καν κληθείς να πας.

Ήταν στην καλή την θέληση του δικαστικού αντπροσώπου και από την αμοιβή του πλήρωσε (αυτός) κι εσένα.

Γραμματέας και εφορευτική δεν πληρώνονται.

Αν τύχει και τους φέρουν να φάνε, πάλι είτε από την τσέπη του δικαστικού αντιπροσώπου πληρωμένα, είτε κάποιος εκπρόσωπος κόμματος πληρώνει (το κόμμα δηλαδή) είτε κάποιος υποψήφιος, ξανά από την τσέπη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...