Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω ετοιμάσει ένα site και έχω μια horizontal menu bar (js είναι την έχω βρει έτοιμη και απλά την έχω πειράξει) η οποία δεν φαίνεται όταν μπαίνω από κινητό (iphone).

Υποψιάζομαι επειδή στο css έχω ορίσει συγκεκριμένο μέγεθος για την μπάρα οπότε δεν χωράει στην οθόνη του iphone άρα δεν φαίνεται καν. μπορώ να κάνω κάτι για αυτό??

ευχαριστώ πολύ.

Σελίδα με html, css

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό το rule στο css σου: (style.css γραμμή 648)

@media (max-width: 800px), only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2) and (max-width: 1024px), not all, not all, not all, only screen and (max-width: 1024px) and (min-resolution: 192dpi), only screen and (max-width: 1024px) and (min-resolution: 2dppx)
#navbar > ul 
{ 
display: none; 
​}

Που σημαίνει ότι σε διαστάσεις μικρότερες των 800px εξαφανίζεται.
Αυτό είναι "καλό" γιατί σε μικρότερες διαστάσεις θα πρέπει να εμφανίζεται ένα άλλο menu, optimized για κινητά - tablets κλπ.

Αν σβήσεις το rule θα το εμφανιστεί αλλά σπασμένο.
Τώρα που είναι αρχή... 
Δοκίμασε να στήσεις με κάποιο έτοιμο framework όπως Foundation 5 ή Bootstrap 3+ τα οποία έχουν έτοιμα css για mobile και γενικά είναι mobile first.
Αν τσεκάρεις λίγο τα documentations τους θα το πιάσεις αμέσως το νόημα είναι πολύ εύκολα!

Δημοσ.

Οκ δεν έχω ιδέα τι είναι το  bootsrtap αλλά θα το ψάξω. Για να καταλάβω το νόημα. Είναι κώδικας ο οποίος βλέπει αν η συσκευή σύνδεσης είναι πχ κινητό , tablet ή pc και ανάλογα δίνει τον κώδικα για το menu?? ή καμία σχέση?

Ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση βοήθεια.!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ανακάλυψα ότι η menubar που έχω χρησιμοποιήσει είναι ήδη responsive. Δηλαδή ο κώδικας που έχω για την mennu bar που είναι μια index ΜΟΝΟ με την μπάρα όταν μικραίνω την οθόνη μικραίνει το μενου και το αλλάζει .Μάλλον κάπου αλλού γίνεται η βλακεία και χάνεται το μενού.

μήπως επηρεάζει κάτι στο body γενικά ή στο iframe Που έχω βάλει??

Ακόμα δεν έχω το λινκ που θα χρησιμοποιήσω για το iframe αυτό όμως έβαλα ένα τεστ της vodafone. 

http://portoraftimeteo.gr/

Ευχαριστώ όλους και πάλι το πρόβλημα λύθηκε. Απλά ήταν λάθος στην html. Το έφτιαξα βάση της σελίδας του μενού και όλα οκ !Δουλεύει ήδη.

Επεξ/σία από mihalis19
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα είπα να το γράψω εδώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Κάτι δεν έχω κάνει σωστά και η φωτογραφία που έχω πάνω πάνω στο header τραβιέται αριστερά αν μικρύνω την οθόνη.

Δηλαδή σε μικρότερες οθόνης αρχίζει και φεύγει από το όριο ολόκληρης της υπόλοιπης σελίδας.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Γιατί δεν μπορώ να βρω τον σωστό τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...