Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω τα windows 8.1 pro 64bit ελληνικα και ενω κανω overclock τη ram στα 1400mhz απο BIOS και cpuz ανγωριζεται κανονικα ενω απο τον task manager των windows αναγνωριζει 1066mhz.. ποιο ειναι το σωστο? μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση απο BIOS η windows που να μπορει να το λυσει αυτο? η μηπως δεν πρεπει να ανησυχω απ τη στιγμη που στα BIOS δειχνει σωστα τη ram

Δημοσ.

καλησπερα εχω τα windows 8.1 pro 64bit ελληνικα και ενω κανω overclock τη ram στα 1400mhz απο BIOS και cpuz ανγωριζεται κανονικα ενω απο τον task manager των windows αναγνωριζει 1066mhz.. ποιο ειναι το σωστο? μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση απο BIOS η windows που να μπορει να το λυσει αυτο? η μηπως δεν πρεπει να ανησυχω απ τη στιγμη που στα BIOS δειχνει σωστα τη ram

δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ανησυχείς , το task manager έμενα μου έλεγε σε ένα παλιό pc φίλου έλεγε ότι είχε 2GB RAM ενώ είχε 2x512mb ram =1024MB(1GB) και το BIOS έλεγε 1GB , θέλω να πω ότι αν το δείχνει το bios είσαι κομπλέ τα άλλα άστα....άμα θες να σιγουρευτείς βάλε cpu-z να δεις πόσο είναι άμα μπορείς βάλε και μια screen στο post για άμα έχει κάποιος ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ανησυχείς , το task manager έμενα μου έλεγε σε ένα παλιό pc φίλου έλεγε ότι είχε 2GB RAM ενώ είχε 2x512mb ram =1024MB(1GB) και το BIOS έλεγε 1GB , θέλω να πω ότι αν το δείχνει το bios είσαι κομπλέ τα άλλα άστα....άμα θες να σιγουρευτείς βάλε cpu-z να δεις πόσο είναι άμα μπορείς βάλε και μια screen στο post για άμα έχει κάποιος ίδιο πρόβλημα.

Όσον αφορά την χωρητικότητα, αυτή που βλέπει το λειτουργικό, αυτή έχεις διαθέσιμη.

Για ποιο λόγο έβλεπες παραπάνω δεν μπορώ να φανταστώ, πάντως αν βλέπεις λιγότερη = έχεις λιγότερη, κι ας αναγνωρίζεται στα bios.

Μπορεί να σε κόβει η έκδοση του λειτουργικού αν είναι 32bit, η onboard gpu ή ακόμη και κάποιο ζήτημα ασυμβατότητας (ακραίο, αλλά μου έχει τύχει).

Όσον αφορά τις ταχύτητες, θα εμπιστευόμουν cpu-z.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...