agpol07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά σας φαίνεται φυσιολογικό αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εφ' όσον η μπάρα του Memory Pressure είναι πράσινη, μην προβληματίζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παγωνει πολυ συχνα το συστημα ομως ρε παιδια.. Γι'αυτο ρωταω μηπως μπουκωνει η μνημη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα, 4GB RAM σε Mavericks/Yosemite κάπου θεωρείται οριακή. Πάντως το μηχάνημα τρέχει αξιοπρεπώς σε εργασίες ρουτίνας ή γραφείου αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 και στα 8 να πας το ίδιο θα συμβαίνει, επίσης θα πρότεινα χρήση safari εφόσον είναι πολύ δυνατός και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εχω πολλα extensions ρε γμτο που με βολευουν στο firefox. Απλα τις τελευταιες μερες, ενω παλια δεν το εκανε, παγωνει το συστημα, γι'αυτο και ρωτησα. Παντως μετα απο reset την nvram που εκανα φαινεται να εχει στρωσει.. Θα δειξει. Ευχαριστω παντως guys.. Μαλλον ειμαι για 8αρα.. πφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αφού παγώνει το σύτημα, κάποιο extension ή login item δεν δουλεύει συστά. Start up με πατημένο το πλήκτρο Shift για boot σε Safe mode ώστε να μην φορτωθεί κανένα από αυτά αλλά και για να τρέξουν κάποιες επισκευαστικές ρουτίνες. Δες πως πηγαίνει το μηχάνημα, στη συνέχεια restart κανονικά και αφaιρείς ανά ένα με επακόλουθο restart μέχρι να εντοπίσεις το υπαίτιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Τί λογισμικό έχεις? (εννοώ Mavericks ή Yosemite?) Γενικά το firefox είναι πολλά βαρύ. Εγώ χρησιμοποιούσα chrome, το mavericks δεν έκανε τοσο καλή διαχείριση μνήμης όπως το yosemite, μου φαίνεται αρκετά η διαφορά, και έχω ξεκινήσει και χρησιμοποιώ safari παρ'όλη τη λατρεία μου με τον chrome γιατί ακόμα και ο chrome είναι πιο βαρύς από τον safari στην τωρινή του έκδοση. Αλλά γενικά θα έλεγα ριξε μια 8άρα ραμ μέσα γιατί το 4 όντως είναι οριακό, θα δεις διαφορά πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα