Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, θελω να αγορασω ενα χειριστηριο για pc ωστε να παιζω games που ειναι ported απο κονσολα ή με emulator, και ισως ενα ακομα για να παιζω διπλο με καναν φιλο/συγγενη. Το θεμα ειναι οτι το πιο φτηνο χειριστηριο της Microsoft κυμαινεται στα 30 ευρω, ενω υπαρχουν πολυ πιο φτηνα χειριστηρια στην αγορα. Ενας φιλος μου ειπε να παρω αυθεντικο xbox controller της Microsoft γιατι δοκιμασε και αυτος με φτηνα και δεν τα αναγνωριζουν τα games (αν και πιστευω οτι απλα ειναι ασχετος και δεν ξερει να κανει instal τα σωστα drivers). Δωστε την σοφια σας συναδελφοι!  :P

Δημοσ.

προσωπικά έχω δύο xbox 360 controllers ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Το ασύρματο το έχω 3+ χρόνια και είναι πραγματικό σκυλί. 

επίσης και αυτό το λότζιτεκ είναι πολύ καλό https://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-F310-Gamepad.html

Δημοσ.

Θα πρότεινα να πάρεις το control της Microsoft αλλά το ενσύρματο γιατί το ασύρματο ρουφάει πολύ μπαταρία.

Εγώ έχω αυθεντικό control αλλά imitasion δέκτη (ο αυθεντικός χάλασε) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Παντού σαν αυθεντικό αναγνωρίζεται και όταν πατάω το μεσαίο κουμπί μου δείχνει και την στάθμη της μπαταρίας,

Δημοσ.

Θα πρότεινα να πάρεις το control της Microsoft αλλά το ενσύρματο γιατί το ασύρματο ρουφάει πολύ μπαταρία.

Εγώ έχω αυθεντικό control αλλά imitasion δέκτη (ο αυθεντικός χάλασε) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Παντού σαν αυθεντικό αναγνωρίζεται και όταν πατάω το μεσαίο κουμπί μου δείχνει και την στάθμη της μπαταρίας,

Εννοείς ότι ΕΓΏ είχα το ασύρματο και μετά στο έδωσα :P

Anyway, είναι αλήθεια ότι "τρώει" αρκετή μπαταρία αλλά με δόνηση όμως. Με καλές μπαταρίες και δόνηση εμένα έβγαζε κάπου στο μήνα. Επίσης, πριν το microsoft είχα αυτό το thrustmaster https://www.skroutz.gr/s/431706/Thrustmaster-F1-Dual-analog-Gamepad-Ferrari-150th-Italia-Exclusive-Edition.html, ακόμα μια καλή επιλογή...

Δυστυχώς για καλό Gamepad δεν το γλυτώνει το 25+

Δημοσ.

+1 για το logitech. Εχω το προηγούμενο μοντέλο και είναι σκυλί, σαν καινούργιο φαίνεται ακόμη.

Εχει δίκιο ο φίλος σου. Τα φθηνά δεν έχουν καλή συμβατότητα με τα παιχνίδια ενώ ταυτόχρονα φθείρονται εύκολα. Αντιθέτως η logitech βγάζει καλούς drivers

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδες. Θα αγοραζα κατι τετοιο, μιας και το gamepad της Microsoft ειναι κυριολεκτικα διπλασια τιμη, οποτε θα μπορουσα να παρω 2. Δεν υπαρχουν τιποτα drivers online που διορθωνουν το προβλημα ή κατι τετοιο;

Δημοσ.

της logitech που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει κουμπί από κάτω που το μετατρέπει σε "εικονικο" xbox controller 

άρα αν κάπου συναντήσεις πρόβλημα το γυρνάς σε αυτό, είναι σαν να εχεις 2? χειριστήρια μιας και όταν το πατήσεις φορτώνει άλλους οδηγούς εφόσον "αλλαξες" συσκευη

εντάξει μου φάνηκε αλλα το xbox δεν το αλλάζω με τίποτα, άλλη αίσθηση

θα προτεινα να πας στο logitech τουλαχιστον επειδη όντως θα συναντήσεις προβλήματα σε κάποια παιχνίδια,

διορθώνονται μεν αλλά με πλάγιους και έμμεσους τρόπους δεν είναι μονάχα οι οδηγοί

Δημοσ.

για xbox one χειριστήρια μάθαμε τίποτα παιδιά? δουλεύουν κανονικά στα pc  ασύρματα με τα κανένα δέκτη όπως του 360?

Δημοσ.

της logitech που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει κουμπί από κάτω που το μετατρέπει σε "εικονικο" xbox controller 

άρα αν κάπου συναντήσεις πρόβλημα το γυρνάς σε αυτό, είναι σαν να εχεις 2? χειριστήρια μιας και όταν το πατήσεις φορτώνει άλλους οδηγούς εφόσον "αλλαξες" συσκευη

εντάξει μου φάνηκε αλλα το xbox δεν το αλλάζω με τίποτα, άλλη αίσθηση

+1 και από εμένα...βέβαια στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο να το συνηθίσω μιας και είχα συνηθίσει σε στυλ dualshock αλλά μετά το λάτρεψα. + ότι είναι συμβατό με τα πάντα ακόμα, δεν έχω βρει game που να μην είναι συμβατό και που να μη ρυθμίζονται αυτόματα τα κουμπιά

Δημοσ.

Εφόσον έχεις ασύρματο, θα χρειαστείς τον ασύρματο αντάπτορα. είτε ιμιτασιόν είτε επίσημο το ίδιο θα σου είναι

Σε περίπτωση που μιλάς για καλώδιο πιθανολογώ πως πρέπει να υπάρχει αντάπτορας που μετατρέπει σε usb το βίσμα σου

Νομίζω πως το δικό μου με καλώδιο ήταν πρώτα usb και μετά ακολουθούσε το καλώδιο που το άλλαζε σε xbox αλλά πρέπει να υπάρχει και το ανάποδο

Δημοσ.

Οι μπαταρίες στο ασύρματο βγάζουν καμιά 30αρια ώρες, αλλά με 2 ζευγάρια επαναφορτιζόμενες δε σε απασχολεί καν το θέμα

Αυτό που είναι τελείως μάπα είναι η επαναφορτιζόμενη της ms, μέσα σε ένα χρόνο έχει γίνει άχρηστη. Ενώ αν επενδύσεις σε eneloop για παράδειγμα για χρόνια είσαι καλυμμένος, εγώ ακόμα χρησιμοποιώ όλες όσες έχω

Έχω και χειριστήριο με καλώδιο αλλά το ασύρματο είναι πολύ πιο βολικό.

Είναι ακριβό δε λέω, αλλά αγοράζεις μια φορά και το ξεχνάς το θέμα, τα λεφτά του θα τα βγάλει αν παίζεις αρκετά

Δημοσ.

+1 για το Χ360 χειριστήριο .Το αγοράζεις μια φορά και ξενοιάζεις.Αξίζει τα λεφτά του.Είχαν πέρασει από τα χέρια μου και κάποια της logitech παλιότερα αλλά καμια σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον έχεις ασύρματο, θα χρειαστείς τον ασύρματο αντάπτορα. είτε ιμιτασιόν είτε επίσημο το ίδιο θα σου είναι

Σε περίπτωση που μιλάς για καλώδιο πιθανολογώ πως πρέπει να υπάρχει αντάπτορας που μετατρέπει σε usb το βίσμα σου

Νομίζω πως το δικό μου με καλώδιο ήταν πρώτα usb και μετά ακολουθούσε το καλώδιο που το άλλαζε σε xbox αλλά πρέπει να υπάρχει και το ανάποδο

Εμένα το δικό μου ενσύρματο καταλήγει σε ένα στρογγυλό περίεργο βύσμα και από εκεί έχει κάτι σαν αντάπτορα που από τη μια έχει το ίδιο στρογγυλό βύσμα αλλά σε θηλυκό και από την άλλη κλασσική usb θύρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...