maxsal1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 euro(τα περιφερειακα τα εχω) ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι): ταινιες/σειρες iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? οχι,θα παιζει σε τηλεοραση μεσω hdmi v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι Λοιπον,χρειαζομαι ενα καινουριο κουτι γυρω στα 200 ευρω(max 220-230) το οποιο το θελω αποκλειστικα για προβολη ταινιων/σειρων στη τηλεοραση για αυτο ειναι απαραιτητο το κουτι να εχει θυρα hdmi .δεν εχω προτιμηση μαγαζιου αρκει να το συναρμολογουν.λειτουργικο και περιφερειακα εχω.περιμενω προτασεις παιδια!
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 euro(τα περιφερειακα τα εχω) ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι): ταινιες/σειρες iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? οχι,θα παιζει σε τηλεοραση μεσω hdmi v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι Λοιπον,χρειαζομαι ενα καινουριο κουτι γυρω στα 200 ευρω(max 220-230) το οποιο το θελω αποκλειστικα για προβολη ταινιων/σειρων στη τηλεοραση για αυτο ειναι απαραιτητο το κουτι να εχει θυρα hdmi .δεν εχω προτιμηση μαγαζιου αρκει να το συναρμολογουν.λειτουργικο και περιφερειακα εχω.περιμενω προτασεις παιδια! Σκεφτηκες ενα dvd player?
maxsal1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 οχι χρειαζομαι υπολογιστη φιλε μου.θελω να κανει κι ενα browsing που λεει ο λογος...
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτηκες ενα dvd player? Και που θα βρει dvd; Κουτί έχεις;Είναι atx; Ηχεία;Πόσα; Να κοιτάξουμε για 5+1 ; Τροφοδοτικό;
maxsal1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 οχι θελω και κουτι.πληρες συστημα.για ηχο ειμαι καλυμενος.
zak3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μικρο κουτι για το σαλονι με τροφοδοτικο,επεξεργαστης με ελαχιστη καταναλωση και μητρικη με hdmi. Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση να βαλεις 4gb μνημη.
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 PER.813301COOLERMASTER RC-110-KKN2 ELITE 110 BLACK39.90 €BE QUIET! SYSTEM POWER 7 300W32.90 €AMD ATHLON 5350 2.05GHZ BOX54.90 €ASUS AM1I-A RETAIL33.90 €KINGSTON HX316C10FB/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES41.20 €WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA355.90 €Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:258.70 € Ε ναι,οπωσδήποτε 4gb ram,και για επεξεργαστή ας δώσει το δεκάρικο παραπάνω. Αυτά τα ενσωματωμένα τροφοδοτικά,εγώ δε τα εμπιστεύομαι. Στα ίδια λεφτά βγαίνει,και να μπορεί να βάλει και μια κάρτα με direct x12 σε 2 χρόνια.
maxsal1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 αξιζει να κοψω απο ραμ και σκληρο για να ερθω πιο κοντα στο budget?
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Από ραμ όχι,από σκληρό και να θες,το πολύ να πέσεις κάτι ευρώ και να χάσεις,πολύ,σε χωρητικότητα,και ταχύτητα.
maxsal1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 μαρεσει το παραπανω συστημα πολυ αλλα δυστυχως πρεπει να μεινω max στα 230 ευρω.καμια αλλη προταση?
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μπορούμε να κόψουμε από το κουτί,αλλά δε θα είναι τόσο μαζεμένο. Θα πάει προς πύργο το design. Eπίσης δεν έχουμε βάλει dvd writer. Edit:Δεν έχει και κουτιά της προκοπής το eshop,για αυτό που θες. Κανένας φίλος που να ξέρει να συνδέσει ένα σύστημα; Σε βοηθάμε και εμείς ,δεν είναι δύσκολο.
maxsal1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 α δεν εχω τετοιο προβλημα.ας ειναι και τερας.δε με πειραζει.
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACΚ29.90 €RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE29.90 € Με αυτό γλιτώνεις και το 30 του τροφοδοτικού και βγαίνεις στο budget σου.MS-TECH LC-02 400W BLACK42.86 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:228.76 € Πρόσθεσε και αυτό αν σε παίρνει οικονομικά και χρειάζεσαι ένα dvd writer. LG GH24NSB0 SUPER MULTI DVD-REWRITER SATA BLACK15.50 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα