Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 euro(τα περιφερειακα τα εχω)

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι):  ταινιες/σειρες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: -

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? οχι,θα παιζει σε τηλεοραση μεσω hdmi 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Οχι 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι

Λοιπον,χρειαζομαι ενα καινουριο κουτι γυρω στα 200 ευρω(max 220-230) το οποιο το θελω αποκλειστικα για προβολη ταινιων/σειρων στη τηλεοραση για αυτο ειναι απαραιτητο το κουτι να εχει θυρα hdmi .δεν εχω προτιμηση μαγαζιου αρκει να το συναρμολογουν.λειτουργικο και περιφερειακα εχω.περιμενω προτασεις παιδια!

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 euro(τα περιφερειακα τα εχω)

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι):  ταινιες/σειρες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: -

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? οχι,θα παιζει σε τηλεοραση μεσω hdmi 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? στο καταστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Οχι 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι

Λοιπον,χρειαζομαι ενα καινουριο κουτι γυρω στα 200 ευρω(max 220-230) το οποιο το θελω αποκλειστικα για προβολη ταινιων/σειρων στη τηλεοραση για αυτο ειναι απαραιτητο το κουτι να εχει θυρα hdmi .δεν εχω προτιμηση μαγαζιου αρκει να το συναρμολογουν.λειτουργικο και περιφερειακα εχω.περιμενω προτασεις παιδια!

Σκεφτηκες ενα dvd player? :P

Δημοσ.

Μικρο κουτι για το σαλονι με τροφοδοτικο,επεξεργαστης με ελαχιστη καταναλωση και μητρικη με hdmi.

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση να βαλεις 4gb μνημη.

post-276039-0-57211500-1420831220_thumb.png

Δημοσ.

PER.813301.jpg

PER.813301
COOLERMASTER RC-110-KKN2 ELITE 110 BLACK
39.90 €
PER.640577.jpg
BE QUIET! SYSTEM POWER 7 300W
32.90 €

PER.559887.jpg

AMD ATHLON 5350 2.05GHZ BOX
54.90 €

PER.523182.jpg

ASUS AM1I-A RETAIL
33.90 €
PER.550866.jpg

KINGSTON HX316C10FB/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES
41.20 €

PER.303039.jpg

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
55.90 €

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:

258.70 €

Ε ναι,οπωσδήποτε 4gb ram,και για επεξεργαστή ας δώσει το δεκάρικο παραπάνω.

Αυτά τα ενσωματωμένα τροφοδοτικά,εγώ δε τα εμπιστεύομαι.

Στα ίδια λεφτά βγαίνει,και να μπορεί να βάλει και μια κάρτα με direct x12 σε 2 χρόνια.

Δημοσ.

Μπορούμε να κόψουμε από το κουτί,αλλά δε θα είναι τόσο μαζεμένο.

Θα πάει προς πύργο το design.

Eπίσης δεν έχουμε βάλει dvd writer.

Edit:Δεν έχει και κουτιά της προκοπής το eshop,για αυτό που θες.

Κανένας φίλος που να ξέρει να συνδέσει ένα σύστημα;

Σε βοηθάμε και εμείς ,δεν είναι δύσκολο.

Δημοσ.

PER.813212.jpg

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACΚ
29.90 €
PER.813213.jpg

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE
29.90 €

Με αυτό γλιτώνεις και το 30 του τροφοδοτικού και βγαίνεις στο budget σου.

PER.663382.jpg

MS-TECH LC-02 400W BLACK
42.86 €

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:

228.76 €

Πρόσθεσε και αυτό αν σε παίρνει οικονομικά και χρειάζεσαι ένα dvd writer.

PER.330703.jpg
LG GH24NSB0 SUPER MULTI DVD-REWRITER SATA BLACK
15.50 €

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...