asdf style Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 γεια σε ολους θα ηθελα να πουλησω καποια ηχεια που εχω αλλα δεν ξερω ουτε τι μαρκα ειναι ουτε μοντελο οποτε δεν μπορω να ξερω και την τιμη τους μπορει καποιος να μου πει απο την εικονα αν γνωριζει εστω μαρκα απο τα ηχεια η καποιο αλλο μερος που θα μπορουσα να μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf style Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 γεια σε ολους θα ηθελα να πουλησω καποια ηχεια που εχω αλλα δεν ξερω ουτε τι μαρκα ειναι ουτε μοντελο οποτε δεν μπορω να ξερω και την τιμη τους μπορει καποιος να μου πει απο την εικονα αν γνωριζει εστω μαρκα απο τα ηχεια η καποιο αλλο μερος που θα μπορουσα να μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πίσω από το ηχείο. Ή στη βάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackChef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το τρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα